♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
andzi, no ja mam podla dnesneho sona tiez placentu vpredu, ale teda necitim, ze by plnila funkciu airbagu. brutalne kope, cele brucho mi skace.
zuzka, dakujem. inak z toho si nic nerob,ze je lenivy, lepsie, ked je kludnejsi, budes mat zlate dieta. to ti moji divosi obidvaja rozkopavali brucho a stanka v tomto trende pokracuje aj teraz. takze aj pri fabienovi sa asi mam na co tesit
lady, nie placenta ako airbag, ale sadielko som myslela, ci moze tlmit citenie kopancov 🙂
hobit, no neviem, ja sadielka vela nemam, ale suseda ma nejake a jej vraj syn siel tiez rozkopat brucho. a teraz je tiez ako z divych vajec, takze to podla mna sa uz v bruchu prejavuje temperament dietata
Zuzi tak fajn ze si zmenila doktorku 😉 tu si po kartu netreba ist osobne nastastie len som zavolala sestricke ze menim a ona kartu bud posle postou novému dokimu alebo ju prefaxuje.
tak potom to asi neovplyvnuje, tak mozno bude aj to nase kludne..tak je jasne, ze nebude po mne tym padom 🙂
zuzka tak aspon to prehlasovanie mas za sebou..
ivka ... no to hej, ale ta hodinka u starej dokiny ma stala tolko nervov ako ucit celych 6 hodin+ dozor 😝
zuzka a kam si chodila ku starej?
bre ranko baby,to bola noc,ma boli od spodu hore brusko cele.. 😔
iva,krasneho krpca mas,aj teraz ako je ostrihany,nad takym som este nerozmyslala ani,ze strihat raz bude treba dieta 😅 a tie 2kg si pribrala doteraz ci pocas prveho tehu?
lady,a ja som vzdy chcela chlapceka,tak gratulujem🙂
myw,my tiez kupujeme aventacke veci bez tych zlych veci
o kocikoch nemam ani sajnu,viem len,ze chcem hlboky a taky tu nezozeniem..
idem docitavat dalej.
ahoj esterka a bola si u dr ci?
esterka ... a z coho mas tie bolesti?
ivka,tuto to nie je take jednoduche ist k doktorovi..len do nemocnice rovno a tam mi povedali,ze ked pridem este raz,tak uz si ma tam nechaju..tak este stale dufam,ze to prejde pocas dna..mozno si len opat robi mala miesto..
andzi,vitaj v klube,gratulujem🙂
zuzka,a to co ti povedala take ta lekarka,ze si plakala potom??
klaudia,no ja rozmyslam,kedy ist opat,lebo tu ked chcem ist ku gynekologovi,tak jedine sukromne a pocas vsetkeho robi vzdy dlhy ultrazvuk,nahra ho na dvd atd,ale zatial mi dvakrat robil len 2D a jednu fotku mame 3D a neviem preco,lebo sme boli spokojni,da sa krasne vsetko vidiet,ako sa hybala atd..ale chceme mat aj 4D,tak rozmyslame,ze kedy by bolo najlepsie..v ktorom tt..
zuzi,nahnevala som sa vcera dost,zostresovala a vtedy to zacalo..psychika robi vela..chuda mala:(
no esterka tak sa nehnevaj nerozculuj lebo to urcite nerobi dobre
esterka ... ona si myslela, ze ja som od nej odisla kvoli PN, ze ma nechcela nechat doma ... tak mi povedala, ze len za to, ze sa mi nechce cestovat, tak na PN byt nemusim, ze som mlada a zdrava ... a ked som jej povedala, ze naozaj nevladzem byt v tej praci a stresovat sa, tak sa len spytala: "Ale v 20-tom tyzdni?" .... no krava ... som sa citila ako nejaka leniva hypochondricka koza, co si vymysla ... ved do roboty ani nezajdem kvoli mechuru a budem z kazdej vyucovacej hodiny aspon raz odbiehat na WC-ko ... to uz by ako vyzeralo
no veru psychika robi vela, ja tiez teraz citim podbrusko, zase ma picha vpravo dole ... a tak divne boli cele ... ale uz som sa trosku upokojila ... ved kolko bab je doma od zaciatku doslova len tak ... a mne by sa tie peniaze z prace fakt zisli, ved muza mam nezamestnaneho, sme v jednoizbaku, ja o chvilu bez roboty, tak isto si budem vymyslat, ze mi je zle ... ale viem, ako mi bolo predtym, kym som skoncila v nemocke ... ved som na tej hodine nevladala ani stat, len som sedela, na tabulu som pisala minimalne a ani som uz vela nevysvetlovala, lebo ked som dlho rozpravala, tak mi nestacil dych ... a brucho ma bolievalo kazducky den ... a k tomu tie vselijake vytoky ... aj dnes mi zistila nejaky zapal, tak mi dala cipky, ale zajtra v ramci vychadzky si po to pojdem do lekarne
andelik ... aj ty si ucitelka? ... to som nevedela 😕 ... a ake mas deturence?
andzi, ides kupovat Jane slalom 2010?
zuzi,esteze si uz u novej lekarky..ktovie,kedy by ti ta stara prisla na ten zapal..a aj s tou pracou,uplne ta chapem..a aj na mna sa pozeraju ako na blbca,ze som doma na pnke..
andelik,vcera som kukala tvoju vybavicku,ty uz mas tiez dost veci..a krasnych.. 😉
ja budem pravoplatna ucitelka az o tyzden (ak si vytiahnem superlahke otazky. ak nie, tak snad v auguste). Teraz ucim popri skole na dohodu anglictinu... piatakov na zakladnej + v dvoch skolkach
andelik ... super vecicky 😉 ... tak to mas fajn, ked len na dohodu, som myslela, ze normalne ucis niekde na skole 😉
estter.. no, nejako sa mi to tu uz zbiera 🙂 nieco som podostavala, nieco pomalinky kupujem ak je dobra cena... akurat som vcera pozerala na ikea.sk nejaku skrinu pre malu, lebo do nasich jej to asi vsetko nevlezie... nasla som taku uzku a vysoku, ktora bude hadam stacit a akurat mame na nu take miesto v spalni... potom jej ju dame o rok do izbicky.
http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/1012...
hej, to len take "vreckove" popri skole... no bez toho by sme tazko vychadzali s peniazmi. ale som rada ze mi to s tou materskou tak vyslo, ze mozem v podstate hned od jula ist, lebo inak by som bola az do septembra uplne bez prijmu
andelik ... ved jasne, ze to pomoze 😉 ... ja budem musiet nejako vyriesit jul, lebo nastup na MD mi vychadza az 5.8., tak neviem, ci sa ist potom zahlasit na UP alebo ostat na PN alebo co robit, musim pozistovat, co by bolo najlepsie
zuzanocka, no konečne si u novej lekárky, neboj, tá sa už o teba postará. Akože nechápem, ako môže tehotnú ženu lekár upodozrievať z blicovania? To ona nikdy nebola tehotná?
andelik, tá bundička je parádna, to akože tu na koníkovi si kúpila? Ja som minule kúpila nosené vecičky z bazára (dupačky, kabátik) no a nie som spokojná, rozmýšľam či to aj nevyhodím. Na fotke to vyzerá pekne, ale v reáli je to asi 100x prané a zožmolkované.
hobit - ešte neviem, zvažujem 2009 a 2010
andzi ... bola tehotna, ma dve deti, ale ona je superzena ... a to ja som divna, ze neviem byt normalne tehotna
no však už u nej nie si, aj tak ona tuším, ak si dobre pamätám, nemala sni sono v ambulancii a táto nová má, nie?
No baby, ja idem na nákupy, idem konečne kúpiť niečo ružové mojej bambuľke. 🙂 🙂 🙂 🙂
no sono nemala, tato ma, aj normalne a aj vaginalne

mna mala kope vacsinou slabo, ale obcas mam pocit ze mi tam hadam aj kotrmelce robi, vtedy mi brucho dokonca nadskakuje 😀 a tiez mam placentu vpredu...