♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
tak pekne nakupy ja sa tiez pre dnesok lucim tak zas zajtra pa pa kocky a drzte sa
ahojte babulky, ja som si pospala s drobcom trocha... jaj to pocasie ma znici
dnes som si uz konecne kupila magnezium
estterka, 2kg som pribrala teraz zatial pocas tohoto tehu, pri Misinkovi som pribrala 8kg pocas celeho tehu a ked ratam ze som ten posledny mesiach schudla, tak potom 7kg
iva,ja mam o pol kila viac ako ty zatial a vsetko mi ide tak skaredo do stehien a zadku..tak ty mas okolo maleho pohyb,ale aj ked som doma teraz cele dni,tak nic moc..
my sme nakoniec kupili 2008...prijemne nakupy 🙂
ja so zatial pribrala 5 kg a zda sa mi to celkom odst 😖
andzi... ano, tu som nasla. Ale len dnes, tak uvidim ake to bude ked to pride. No zatial co som kupila takto cez bazar som bola spokojna so vsetkym
joj baby, co ja mam hovorit s mojimi desiatimi kilami navyse? 😀
andelik,netvrdim,ze som pribrala vela,len,ze to ide na nespravne miesta 😀 ..a to nehovorim o celulitide,ktoru som predtym nemala..ale zatial si naivne myslim,ze zmyzne porodom :D
andelik...tie udaje o kilach aj tak nie celkom odrazaju realitu vzdy, kolegyna, co ma teraz maleho, pribarala vraj 20 a vobec to tak nevyzeralo ani nevyzera teraz po porode...
inac celulitida aj mne nejako vybehla...sa natrieram ako diva furt 🙂
Baby máte už kúpené kočiky??poradte dake ...
hm... na mne je to vidno zatial trochu na tvari a uz aj do zadku mi to ide (a celulitida sa tiez prejavila)... ale zatial stale v pohode nosim rifle co som mala aj pred tehu, tak nechapem...
sjusi ja mam v albume 😉
hobit,a cim si to natieras?ked ja uz kremujem a olejujem dvakrat denne proti striam..to na obed mam proticelulitidovy davat? 😀
andelik,tak je potom v poriadku vsetko..ja mam 2,5 kila a vidno to od pasa dole uplne strasne..a netlacia ta tie rifle?teda tak to myslim,ze ja este aj ked som schudla prve mesiace,tak som si nemohla zaplnut svoje nohavice uz,lebo strasny tlak to bol na podbrusko..
estterka 😀 ved si doma, tak mozes aj cely den 😀 ja mam z avonu taky kombinovany, ale aj tak pochybujem, ze to bude nieco platne...a to som stale v pohybe este k tomu...no uvidie co z toho ostane po porode
ja teda svoje stare rifle uz davno nezapnem 😒
no.. jedny mam take takmer bedrace, takze dam si dlhe tielko, zapnem pod bruskom a netlacia vobec. A druhe mam take, co mi boli vzdy na pase siroke, bez opaska som nemohla v nich ist, tak teraz ich nosim bez opaska v pohode 😉
ja len na gumicku od cca 12tt..a to viete,ze som nebruskovala,ale proste tlacilo az zavrate som mala z toho..
bavite sa o vahe? ... ja som dnes na poradni zistila, ze uz mam +5,5 kg, nejako to vyslo rychlo hore, dlho - dlho nic a zrazu taky narast 😅 ja uz moje povodne nohavice nenosim ... len tehu veci, neviem, ako si zvyknme po porode, ked teraz je o take pohodlne 😀
tak to si dobra...mne sa cela panva nejako roztiahla cico, takze ani bedrace nehrozia...
..ok baby, ja padam domov z prace...majte sa
zuzanocka tak my sme nato podobne, aj s terminom aj s vahou 😉
hobit ... no pekne 🙂 ... ja budem mat termin mozno o tyzden skor, lebo maly vyzera byt o tyzden väcsi podla sona, ale to sa uvidi az v septembri 😀
nas vyzera o par dni mensi zas...tak uvidime ako to nakoniec dopadne
ale sono moze obcas aj skreslovat ... stava sa, ze maju potom neskor odchylku aj pol kila 😀
no..ked ja som mala 4,5kg, MM tak nejak podobne s vahou ked sa narodil,mam sa na co tesit,ak sa to dedi:D
nasa je tiez mensia zevraj,tak uvidime
ja som mala okolo 3800kg, MM bol cosi väcsi, tak tiez dakujem pekne 😀 ... ale dievcatka byvaju mensie ako chalani zvycajne ... no je to individualne
ja som bola tiez dievcatko 😀 a mala som svojich 4,5kg 😀
no ved prave, ze je to indi-vindi 😀
Ahojte baby, dnes som sa zase celý deň nedostala poriadne k PC, tak ani neviem o čom kecáte 😒
Dnes ma malá poriadne kope do pravého boku. Najprv som nevedela čo to je, ale keď som volala mamine a popísala som jej to, tak povedala, že to bude malá.
Nemám šancu vás dočítať, ale prebehla som to, lebo som bola zvedavá čo čaká lady a chlapčeka, tak super aj keď chcela dievčatko, ale aspoň bude mať párik.

andzi ... tak prijemne nakupy 🙂