♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
myw, to ako sa ti podarilo? 😝 mozno netusi... teraz treba zavadzat poriadne a zmaties ho 😉
paneboze... maju bordel v tej predajni kocikovej... teraz mi prisla mailom odpoved na moju otazku spred dvoch tyzdnov, ze ci ta cena na ich stranke je len za hlboky kocik alebo aj za sportiak. Vraj len za hlboky, ale ze uz sa aj tak neda objednat, lebo ho uz na sklade vobec nemaju.
Hlavne ze mi vo stvrtok na predajni povedali ze je to cena aj za sportiak a objednali mi ho... tak to som zvedava co z toho bude 😠
No bavili sme sa o krsnych pre drobca a tak ze naco krsny su, a vravim, keby sa nieco stalo ja by som aj tak nechcela aby bola mala rozdela so svojim....(akoze bratom 😅 ) a dodala som svojim radis= redkvicka, tak zatial babo volame lebo mam stale chut na redkovky asi si domyslel 😝 😅 lebo vo franine je redkvicka muzského rodu 😀
Andelik tak to vie nastvat myslis, ze uz to mas vybavené a nemas... 😒
nie rozdela ale rozdelena 😀 😉
To radis by ani nevadilo ale to ze som povedala so svojim....sakraaaa 😀 😝
ahojte dievcata ja sa dnes citim ako to pocasie...a teraz podvecer na nejako divne zacalo boliet brucho..tak picha 😔
iva...tvoj maly sa dost podoba na toho mojho...zaujimave 😀
som si dnes brusko odfotila a zda sa mi mensie ako minule...mno hodim fotku co na to poviete ked maly zaspi a muz bdue mat cas mi to hodit do pc
veji, co si tym chcela povedat? 😀
ja som si vcera obliekla prvykrat tehu nohavice, som si pripadala ako sudok 😅
iva...sak nic zle len ze v prvy dojem sa mi zdalo ze je to Erik ked bol mensi 😀
andelik ja som bola v Brendone a pýtala som sa ti na ten kočík a aj mne povedali, že je to cena za hlboký aj špotový. Veď ty si si ho bola objednať osobne nie? A pri objednávaní si neplatila zálohu?
ved prave ze aj mne tak povedali... ze oni predavaju vzdy hlboky spolu so sportiakom, cize cena je na kazdom kociku napisana za obe spolu. Pri objednavani som nastastie neplatila nic, takze ak mi teraz povedia, ze je to len za hlboky, tak im asi ani nic nezaplatim a nech si to pekne poslu spat do skladu.
no, som zvedava co z toho bude... 😒
andelik dúfam, že to dobre dopadne a budeš mať váš krásny kočiarik doma. Máte so prísť pre neho osobne?
ano, mali by mi zavolat ked im ho privezu na predajnu, vraj koncom tohto tyzdna. tak este pockam
baby, mne sa uz konecne maly hybal ... teraz podvecer 🙂 ... ale uz zase chrni asi 😅 ... ale konecne to bolo zretelne 🙂 ... dal si teda nacas
gratulujem Zuzi... 🙂 tak teraz ho uz budes citit casto... uzivaj si to 😉
inac aj mne sa mala najviac vrti vzdy vecer.
dobre ranko 🙂
Ahoj Iva uz aj ty si hore? 😅 😀
Zuzi gratulujem k pohybom 😉 ja ich citim stale ale mm velmi nie no bude si musiet asi pockat este... 😅
Toto som nasla o nasom vybratom mene a celkom sa mi to paci. 😵
Mužské meno Marek má latinský pôvod a v preklade znie "bojovník".Osobným číslom tohto mena je 4 - Sila. Marekovia majú osobitný charaketer. Sú všímaví a často sledujú správanie okolia. Ak má byť Marek silným mužom, musí nájsť správny smer. No však bude to pre neho veľmi ťažké,kým ho nájde. Má náklonnosť k smútku a často sníva, preto má problém zniesť životnú realitu. Svoj neúspech nesie dosť zlé, čo by sa mu nemalo ako mužovi stávať. Kvôli niektorým veciam alebo utrpeniu sa dokáže trápiť dosť dlhý čas. Tieto skutočnosti by mal odstrániť, ak chce byť silným človekom. Až v pokročilom veku, keď bude mať za sebou rôzne skúsenosti, získa úspech a pochvalu. Marekovia by nemali sľubovať, čo nebudú môcť splniť. Zdravie majú v celku dobré. Znamenia, ktoré sa hodia k tomuto menu sú: Škorpión, Býk, Lev, Panna. Ich obľúbené farby sú tmavomodrá, červená a biela, ochranné rastliny estragón a palina dračia, ochranné kamene achát, karneol a opál.
nooo zaujimave myw... no ja som v praci takze kade rano vstavam o 6 🙂 ja tie pohyby tiez citim vacsinu dna a dnes ako keby drobec nevedel kedy dost 😉
Jaaj tak ty uz zarezavas? 😅 No aspon ze mozes ist na net v praci to je super. 😉 Mna uz zobudila mala uz som pocula ako krici z izby mamaaaa 😀
no no zarezavam ja som tiez rada ze mozem byt na nete .... tak mala sa uz hlasila co bola hladna? 😉
Nie zobudili ju kone, mame ich pod nami a rano kopu do boxov ked su hladné tak to pocut... 😅 😀
ahaaa ale tak ten hlad tam bol 🙂
No oni su nastavené ako hodinky, ked nedostanu jest v urcitom case maju koliky, takze clovek musi k nim vstavat na cas, este ze ja to robit nemusim... 😝 😀
Proste ked prsi, snezi, je nedela musis vstat moj svagor nema ani dovolenku vkuse musi byt pri nich no ale je to jeho povolanie sam si vybral. 😅
Akurat pozeram v inzeratoch predavaju krasne nohavice a rifle na traky velmi lacno, ale ani jedny sa neotvaraju medzi nohami tak to nechcem... 😒
no myw tak to mas pestre teda..... aj ked nemusis vstavat ale ak ked uz ta zobudia

No asi som sa prave pred manzelom prekecla, ze to bude chlapec, sice som to rychlo zahovorila ale uz asi tusi... 😅 😝 😀