icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

vejinka
19. máj 2010

lady..hehe aj moj stichne a vtedy sa bojim ci je ok...a radsej ani k orgazmu nedospejem lebo stopnem muza 😀 strach nepusti a ja z toho nic nemam ..

vejinka
19. máj 2010

andelik to zvladnes...drzime palce vsetky co sme tu... 😉 inak ja v tabulke som ani nebola..a to som jej pisala hmm som myslela ze ma tu reku ignorujete..tak som len potichu citala a uz sa aj bala nieco napisat aby to nebolo trapne ze sa vnucujem 😔

zuzanockamt
19. máj 2010

no baby, my sme s MM nemali sex asi od januara ... ani nemam chut a neda mi to, ked viem, ze je tam maly ... pockame az po porode ... ja sa smejem, ze budem mat sex az na vianoce 😀

ladywitch26
19. máj 2010

veji, niekde som citala, ze orgazmus male vnima ako keby ho niekto objimal. a asi ho to tam uhojda, takze zaspi 😀

gumimaci
19. máj 2010

andelik, tak to skus poriesit, ja mam cas akorat tak po vikendoch. Ale neni problem spravit tabulku aj z mojej strany.

vejinka
19. máj 2010

zuzi no ono to take nemozne nieje...po porode mas sestonedelie vtedy sa nemoze..potom je bolest vtedy aspom ja som nemohla a potom su starosti a stres..vtedy sa tiez neda...my sme mali po roku od maleho narodenia prvy sex taky ozajstny ktory som si konecne uzila

vejinka
19. máj 2010

lady ok..dnes bude viliama niekto objemat...muza uz asi neprehovorim ze ma boli hlava 😀 😀 😀 idem spat lebo uz sa mu uracilo vstat a presunul sa na wc... 😀

dobru noc kocky

gumimaci
19. máj 2010

A mimochodom bola produktivna, to sa jej musi nechat. sak ln vymysliet si tolko Nickov da namahu 😕 😀

zuzanockamt
19. máj 2010

veji ... no ved to mi je jasne ... budem mat ine starosti s malym, s robotou a tak ... skoncim v celibate 😀

mimka29
19. máj 2010

Baby čo robí vám dobre, tak to robí vraj dobre aj malému. Mne len vadí, že muž aj pri tom teraz hovorí, baby moje, to mi príde také divné 😀

ladywitch26
19. máj 2010

andelik, ja by som statnice nezvladla, ja zabudam ako keby som mala alzheimra, proste v tehu mi to nemysli.ako osprostena som.

zuzka, tak to moj muz by asi nevydrzal. a pravdu povediac, asi ani ja. my sme mali prve pokusy uz o tri tyzdne po porode. ale zasa ja som nemala ani sitie, takze sa celkom dalo. s jazvou by som si asi netrufla.

vejinka
19. máj 2010

zuzi ale potom ten sex bdue ako keby si bola panna...aj zabudnes ake to je 😀 😀 😀
no ja uz fakt idem... 😉

ladywitch26
19. máj 2010

veji, tak dobru noc a uzite si, moj ma tiez nejako prehovara, tak uvidim, ci zaspi pri televizore, alebo bude cakat, kym nevleziem k nemu do postele 😀

mimka, ja som sa muzovi vzdy smiala, ze stale snival o sexe s dvoma zenami, tak ked som bola tehu so stankou, ze konecne si ho moze uzit. teraz si zasa uzivam dvoch chlapov ja 😀

zuzanockamt
19. máj 2010

lady ... MM sa nestazuje a ja uz vobec nie ... nechcem si nieco vycitat, ak by sa len kvoli tomu nieco stalo ... MM ma ine starosti, stresu kopec

jazmina83
19. máj 2010

Ahojte baby, ironia je, ze prave Anarida zalozila tuto temu 😀 😀 😀 septembrovky a aku ma zo vsetkych srandu, ze jej vsetko uverili...lenze kebyze vam toto napiseme o anaride vtedy nas tu vsetky ukrizujete a ukamenujete komentarmi 😀 . Asi trebalo pockat na admina...Veru hovorim vam, strazte si svoje sukromie, nikdy nemozete vediet kto si cita na tejto verejnej sranke tie vase osobne veci a potom si z toho robia velku srandu a tiez nemozte vediet, kolko z vas je tu falosnych tehuliek, ktore su zrejme psychicky labilne a robia taketo veci. Aspon dufam,že teraz pochopite prednosti sukromnych tem a nebudete odsudzovat tie, ktore odtialto poodchadzali..ak ste si to vobec niektora vsimli 😀 majte sa pekne 😵

mimka29
19. máj 2010

lady to máš pravdu 😀

mimka29
19. máj 2010

jazmin jasné, že sme si to všimli, ale kľudne môžu byť prepašované aj v tej súkromnej téme, veď aj anarida tam bola, či nie? Je to tak, netreba sa veľmi pútať na tieto verejné fóra, treba si z nich zobrať to čo potrebuš, pokecať, možno poradiť, ale to je tak všetko. Málokedy vznikajú nejaké veľké kamarátstva.

zuzanockamt
19. máj 2010

ja som si az teraz vsimla o anaride 😝 🙄 ... ja uz asi koncim s celym konom 🙄

ladywitch26
19. máj 2010

zuzka, ved ak sa na to zdravotne necitis, tak nie je co riesit, ja tiez niekedy radsej poviem nie, lebo napr. sa v praci viac namakam a netrufam si, aby nahodou nieco....

inak mozno zistime az po roku, kto bol vymysleny, ked si spravime stretko a niektore nepridu. 😀 inak my mame teraz 29teho v majovkach v terchovej. tak sa tesim, aj ked sa uz dost bab poodhlasovalo. malo tam byt 20drobcov, bude 12, ale aj to je dost

mimka29
19. máj 2010

lady aj my sme sa stretávali v druhej téme. Keď som chodila na umelé oplodnenie do Brna. Nie tak hromadne, ale v podstate sme sa poznali všetky navzájom a to je potom iné kecanie. Akurát dnes dve z nich porodili, tak sa teším 🙂

jazmina83
19. máj 2010

Ahoj Mimka, ak ma niekto cuch na ludi, vyciti zmiju...a v sukromnych temach nemusi byt 40-45 ludi 😵 hehe, anarida veru s nami nie je a nebola, aby nam este fotky o bruskach a babetkach ukradla? 😀

mimka29
19. máj 2010

jazmin, tak to máte šťastie, ale ja som jej verila skoro všetko. Nie úplne všetko, myslela som si, že niekedy preháňa, ale to to by ma nenapadlo.

zuzanockamt
19. máj 2010

tak to by nenapadlo ani mna ... fakt je to hrozne 😝

zuzanockamt
19. máj 2010

baby, ale jedna vec mi nejde do hlavy, ako si mohla pri tolkych nickoch pamätat, co kde napisala ... ja by som mala iny chaos 😀

zuzanockamt
19. máj 2010

jazmin ... a ty si to vedela, ze si vymysla? ... odkial?

agentkak
19. máj 2010

ahojte dievčata, len nahodne som nakukla a ako vidim presne došlo na to čo som hovorila....že ani neviete kto vas čita a zavadza, klame,,, myslela som si že toto forum bude o niečom inom,,,a to je dovod prečo sem už nechodim. naozaj su tu aj take dievčata ktoré som si oblubila čo ma mrzi že nie sme v kontakte a naopak v poslednej dobe a sa našiel aj niekto kto ma definitivne presvedčil sem prestat chodit...fakt si davajte bacha na to svoje sukromie pretože nikdy neviete aka chora hlava to može zneužit...pretože už ste tu niektore prezradili dost.. a myslim to v dobrom samozrejme...prajem vam pekne tehulkovanie až do úspešneho konca aby ste mali zdraučke detičky....

jazmina83
19. máj 2010

Ved ona sa tu este ukaze nebojte..si vymysli este tolko nickov a pribehov..apropos...nezabudnite si ju vymazat z FB ak vam este nepokradla aj odtial nejake fotky 😕

zuzanockamt
19. máj 2010

jazmin ... ja som si uz vymazala ... ak uz nie je neskoro 🙄

mimka29
19. máj 2010

Je to smutné, ale tomu sa nedá zabrániť ☹
agentka držím palce na štátnice 😉
jazmin, teraz ju skôr odhalíme, lebo už si tu píšeme nejaký ten piatok, teda dúfam 😅

andelik8
19. máj 2010

no ja neviem.. aj do uzavretych tem sa dostane hocikto ak chce..
ja som tu podla mna nepisala nic take co by niekto proti mne zneuzil, ak si niekto z mojho albumu ukradne fotku tak nech... mne sa to tu dobre cita aj pise, mam pocit ze vzdy sa tu je na koho obratit ak potrebujem poradit a nepotrebujem sa tu pred nikym zamykat na tri zamky len nech ma necita nikto iny... ja si tiez citam hocijake ine temy aj ked tam vobec nepatrim/neprispievam...