♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
baby, ale vy ostatne, co ste tu stabilnejsie ostali, tak ste dufam skutocne 😀
mne uz rozum nad tym vsetkym zastava
zuzka keby som otvorila anaridinu tabulku vedela by som menovat ktore niesu...aspon zopar teda...
mimka, ono je to vzdy ine, ked uz sa aj stretnes s tymi, s ktorymi kecas na nete. napr. v irsku robili baby stretko z temy, akurat ze len v dubline, co ja mam 3hodky. no ale aspon tu sa teraz stretneme z majoviek. ved prakticky si piseme viac nez rok a pol
agentka ... 😕 😕 😕 🙄
zuzi hej trochu som sa tu poobhliadla a aj dozadu a všetko mi krasne potom zapadlo.... 😔 fakt je tu dost " duchov"
zuzka, vsak teraz som v mt, tak mozme hodit stretko, aspon my si navzajom mozme "alibi" potvrdit 😀 😀
inak mne je jedno, co kto cita o mne, ja som aj tak v irsku...
a je zas ine ako pisala lady že ked vie s kym piše....
ved jasne nie každemu to prekaža...len zatial je to o radach a skusenostich ked budu detičky bude to haklivejšie to by som sa sem bala dat aj foto 😔
nič kočky idem hajat.... štátniciarkam držíím palcee a vam ostatnym tiež.... 😉
agentka už pozajtra 😕 ja až za tri týždne. Drž sa 😉
agentka ... drz sa na statniciach 🙂
lady ... do kedy si doma? ... teda v MT 🙂
Agentka... zdravim zahoracku 😀
Ja s tiez hlasim jak realny clovek, kto si to chce overit, bude mat moznosi v septembri na Kramaroch 😀 😀 😀
no, uz som aj musela odbiehat ku malej, spustila mi taaaaky jakot. cez den nic, ale v noci ma zasa upchaty nos. uz to zasa vidim na zuby. vzdy, ked sa jej nejake tlacia, tak ma nadchu. 😠 asi ocne, tie su vraj najhorsie, teda po stolickach. a cela je nejaka urevana dnes, tak dufam, ze mi neochorie, to by sme zasa mali super dovolenku.... 😖
babulky dakujem, majte sa pekne 😉
zuzka, dosli sme v sobotu, v nedelu mala stanka narodky a posledny majovy vikend mame zasa majovky stretko, tak som dovolenku tak naplanovala, aby sme to vsetko stihli. 30teho vecer odchadzame. a mam stastie, ze chodime autom, lebo teraz ta blba sopka vycina, tak letecky si clovek vobec nie je isty, kedy pocestuje. zasa boli lety zrusene z irska
No Zuzi..stacilo troska popremyslat nad tym, co ta osobka pisala..takze, vo veku 21 rokov a 1 ci 2 deti uz mala vysokoskolsky titul (kam sa na nu hrabu ti co sa ucia 5-6 rokov), na FB ma dve profilove fotky, no su to 2 uplne odlisne baby, na konika si nedavno pridala dalsiu, ciernobielu, a to bola tiez uplne ina osoba, este koncom minuleho roka cakala vraj dalsie babetko a termin mala maj 2010 a samozrejme sa medzitym rozvadzala s muzom, aj do tej temy prispievala, o babetko v 15tt prisla, potom zrazu otehotnela znova, a zrejme s muzom s ktorym sa rozvadza este dodnes, a potom sa to nejako zacali sypat tie klamstva su niekde na dovolenke na Floride kde si kupuju dom zrejme s muzom s ktorym sa este stale rozvadza,nahle odcestuju domov...umrel jej brat (cloveku az zle pride ak si z tohoto robi niekto srandu) bratova manzelka sa z toho zblazni a tak ich dcerku vychovava ona...Misku, potom ma mala Emka epilepsiu, potom sa tu dlhsiu dobu neukaze, pretoze vraj bola na dovolenkach v tatrach a niekde v grecku a este kopec takychto klamstiev hodnych na román. A tiez ste si zrejme mohli vsimnut, ze kedykolvek sem prisla, o babetkach v brusku ledva hovorila, kym ste vy pisali o roznych testoch a kontrolach a prehliadkach, veru ani raz som sa od nej nedocitala nic na tuto temu akoby tie babetka ani len neexistovali...Sranda inak, ze prave ona robila tabulky a ma o nas vsetky informacie 😀
Tiez sa pridavam k agentke, strazte si svoje pokladiky v brusku a radsej majte fotky po tomto iba v sukromnych albumoch a pre vsetky nefalosne tehulky bezproblemove tehotenstvo...tie co sem nadalej chodia pod falosnymi nickmi zrejme pokusaju osud, alebo to chudence nemaju v hlave v poriadku, v tom pripade mi je ich luto. Dobru noc 😵
A dakujeme admin za objasnenie ....bola by sranda kebyze sa najdu dalsie taketo falosnice 😠
no ved to, ze letecky je to teraz riskantne 😖
a autom vam mala vydrzi v pohode?
jazmin ... mas pravdu, ked teraz citam to cele tvoje zhrnutie ... to, ze ma VS som nejako nepostrehla ... ja som nie vzdy vsetko stihala citat, kym som chodila do prace, teraz uz mam viac casu na vsetko ... mas pravdu ... ja uz som si album dala ako nezverejneny ... je to smutne ... ked sa niekto chce bavit, tak nech ide na pokec a nie tu
jazmina, ja som sem zasa tak casto nechodila,takze som nemala prehlad, len som si to tak nejako vsimla, ze to dobre postihala, ked v 21r ma uz 5rocnu dceru. no ale vsak stava sa,nie? tak som to nechala tak.
zuzka, cez den je mala v pohode, skor to dava mne riadne zabrat, lebo mi byva niekedy zle, a to sedim vzadu pri nej, ale musim ju nonstop zabavat, ked nespi. no v noci to bol horor. ona totizto v noci spi jedine na brusku, co v autosedacke proste nejde. dve hodiny mrncala, oci uz zavrete, ale nemohla spat. tak ci je to bezpecne, alebo nie, proste som ju musela vybrat zo sedacky a spala na sklopenej sedacke vedla mna. ale o stvrtej rano sa zasa prebrala,dala som ju do autosedacky a uz mi tam spinkala v pohode.
Prispievala som tu síce iba občas, ale teraz som v šoku - falošné tehotenstvá, vymyslené osudy, ukradnuté fotky, myslela som, že je to tu o niečom inom. Majte sa krásne, držte sa a nech nám - skutočným, všetko dobre dopadne a o chvíľu sa tešíme z krásnych zdravých bábatiek.
ahojte, bry vecer 😉
nestacim sa cudovat, ako sa to tu "hemzi" klamarkami a podvodnickami... anarida? to uz niekto fakt nema co doma robit...hm..
tak sa len hlasim, ze som real a ze ma potom mozete zahrnut do tabulecky, ak ju niekto bude mat na starosti..
chcem sa vas opytat, ked tvrdne brusko, aj to boli? lebo ja mavam obcas take ako krce v podbrusku, proste bolest. len neviem definovat, ci mi brusko tvrdne, alebo sa len drobec natahuje a mna to boli.. trosku mam pocit, ze aj tvrdne.. poradte.
inak letecky by som ani nemohla ist, za prve, mame este aj psa a toho mi do lietadla nepustia, a za druhe, nam by sa skor hodil karavan, lebo sme trepali cestovnu postielku,kocik dva kufre,jeden pre nas, dalsi pre malu, kamaratovi do bystrice velku cest. tasku a pre kamosku este par baleni plienok, lebo v irsku su ovela lacnejsie. esteze mame 7miestne auto a aj stresny box. no ale na buduci rok uz asi psa dame do hotela, lebo sa mi pri dvoch detoch ozaj zide ta polovica kufru,co zabera 😀
No nič babule počujem až do druhej izby ako manžel chrápe v obývačke, tak ho idem pošikovať do spálne a zaľahnem k nemu. Dobrú nocku 🙂
ja som inak uvazovala, ze si zalozim aj fotoalbum, ale v takomto pripade radsej nie... 😖
lulu, mna to nebolelo, len je to taky trochu neprijemny pocit. a teraz to uz bude asi normalne, pri stanke mi tak okolo 20tt zacalo pri vacsej namahe. a par tyzdnov pred porodom mi tvrdlo uz kazdu chvilu.
mimka, ja toho mojho zhadzujem z gauca vetou "vstavaj, pod spat" 😀
mimka, bru noc 🙂
lady, tak neviem, snazim sa obcas zobrat magnezium cez den, ale neberem pravidelne.. ide o to, ze k lekarovi idem az o dalsich 6 tyzdnov od poslednej poradne, lebo ma dovolenku.. ale radsej sa budem setrit, ak je to predsa to tvrdnutie...
lulu, ja magnezium neberiem vobec, znizuje tlak a ja ho mam aj bez toho dost nizky. ale vraj to moze byt aj po namahe. mne doteraz netvrdlo, ale dnes som niesla malu chvilu na rukach a potom mi teda riadne tvrdlo. no co, moj "drobcek" ma uz 12 a pol kila... 😖 mala by som sa setrit, no ale co si nemam objat vlastne dieta teraz?
vidis, to ma nenapadlo, ze znizuje tlak, aj ked som kedysi o tom citala 😅 ja mavam tiez nizsi tlak a dost rychly tep k tomu...
no a prave toto obdivujem na vas "uz" mamickach, lebo my prvorodicky sa mozeme viac setrit, ale vy, co mate uz deticky, musite dvihat, behat, non stop. respekt 😉
idem hajat, zatial sa tu majte papaa

mimka da... sukromna tema...
aj tebe... ja už mam v gatiach,,, pozatra idem na to 😔