♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
ahoj baby, ako sa mate a bruska??? mne je tak vselijak, nejaka som nijaka. :( mam bolesti ako pred menzes, mala hrozne kope ako blazniva, dnes mi tlak vyletel velmi vysoko.
sme boli tri dni odrezani od sveta, zavalilo nam stromami asi 3km dlhu cestu. jedinu prijazdovu. tak sme mali veselo. tak som vsetkych uhanala, aby odpratavali. som si nevedla predstavit co by sme robili keby sa nieco stalo. jedine vrtulnik. aj tu dokonca bol, lebo sme tu mali jednu pani na dialyzu, tkaze po nu musel prist.
baby kolko ste pribrali??? ja mam 7kg navrch. 😒 vraj je to take normalne, ale no....
Holky vela ste toho popisali nestiham to vsetko precitat, ja len tolko ta opica10 co sa do mna pustila pre nic bola vlastne poki10 takze uz som si vsimla dnes a vcera ze sa tu vzdy najde novo zalozeny nick len s pred par dni ja si uz na toto davam pozor lebo ani foto a prihlasia sa akoby tu uz roky mali vsetko na MK zbehané ja vacsinou nekomunikujem s niekym co ma novo zalozeny nick lebo casto to takto dopadne ako v tejto téme ze sa pride bud na podvod alebo je to len nejaka vyryvacka. 🙄 🤐
lulu, ja som bola nedavno v lekarni, ze vsade odporucaju magnesium, tak si ho kupim aj ja ne? a lekarnicka kuka na mna jak puk- ze na co vam je? hovorim, som tehotna, ze vraj to pomaha? pozrela s nedoverou a mna- na krabicku- na mna. Hovori: "Neuskodi, ale ani nepomoze. a este hovorila nieco oo tom, ze tehosky jednoducho vela moznosti ako si od uboleneho tela ulavit nemaju. Jednoducho, ze musime vydrzat! Tak hor sa do toho!!! Dobru noc 😎 😀 😉
lucia, ja mam uz 10 navrch...akurat dnes som si bola tehu rifle kupovat, hovorim predavacke ze 40ku nech mi donesie na vyskusanie, ale veru ako jaternica som v nich bola vypasovana, takze 42ky 😖
Ja si preto sem ani osobné foto do albumu nedam, lebo uz mi jedna holka kradla fotky nastastie to boli len saty, ze vraj toto sme dostali ako darcek od babky pre drobceka a pod. a pritom to boli moje fotky odfotené doma co som pokupila. 😅 🙄 Takze ja uz si ani dieta sem nedam len také neosobné foto ze ak mi to niekto stiahne tak mi je fuk. 😉
Baby, ja len toľko k novým nickom - dnes poobede sa tu prihlásila pod nickom bircka moja kamoška z KK a môžem potvrdiť, že je naozaj tehotná, naši manželia sú najlepší kamoši a takto nám to pekne vyšlo, že spolu čakáme druhé deti - synov. Ja som jej povedala o tejto téme, nech sa zaregistruje a zapojí do diskusie, ak chce, tak by ma mrzelo, keby ste ju odignorovali kvôli anaride a podobným podvodníčkam...
gumimaci, ono je to vsetko len biznis s vitaminmi. v irsku ziadne vitaminy, akurat v prvom trimestri ti lekar doslova nanuti kyselinu listovu, ale inak nic. este na mna pozerali v nemocnici, ked som im vravela, ze beriem vapnik, ze naco? no ale zasa mam intoleraciu na laktozu a az zuby sa mi zacali stiepat, nechty mi kvitnu nabielo, tak radsej beriem. vapnik babo potrebuje.
ladywitch, ja som sa bezne do normalnych velkosti aj ked boli tehu nezmestila. tiez som musela kupovat vacsie. teraz som nepribrala inde ako do bruska a prs comu sa tesim, ale aj tak. ja som tiez teraz vytiahla kopu tehu veciciek. aj tak sa najviac tesim na leto a na saty.
inak ja nie som az tak zbehla v pc, ale mna ani nenapadlo, ze sa niekomu da ukradnut foto z albumu... 😖
drakvak, pozeram, ze vy tiez chlapca, no vela bab tu nemame asi,ze? 😀 a to sme v majovkach mali naopak, same dievky a chlapcov ako safranu
ja beriem vitaminy pre tehulky, ale tak ako pri babach, aj teraz to beriem ako si spomeniem. vecne zabudnem. hoci ich mam polozene na linke, aby boli na ociach. :D
lady, tak toto som uz pocula od viacerych dr., ze jaky to je dobry biznnis. Materna je asi najpredavanejsia, a doteraz sa nepotvrdil nejaky ucinok. Ale na maminy to samozrejme zabera ( ved co keby nahodou to fungovalo, nechceme mat dietky zdrave???)
lucia, ja som si pri stanke vystacila s jedinymi tehu riflami. robila som 40h tyzdenne, v praci mame uniformy, tak som vyfasovala tehu gate k nej. no a domov som chodila vecer, co som uz potom natiahla len nejake teplaky na seba a ked sme sli niekam von, tak som mala tie rifle alebo saty volne. no ale teraz robim uz len 24h do tyzdna, chodime dost casto von, tak som musela doplnit garderobu.
ladywitch, my budeme mat dievcatko. myslim, ze ja to poctom bab co mam doma v pohode vykryjem. :D budeme mat tri. :D
lady, ved jasne, snazim sa to nebrat tak vazne, ale fakt ma to brusko obcas pekne zaboli.. nie je to take len pichnutie.. ale tak som na PN...
gumimaci 😀 tak sme predsa nejake bojovnicky 😉
mywiel, dobre robis, pokial ma clovek zdravy rozum - ja som vacsinou opatrnejsia, co sa tyka tychto veci, ako je zverejnovanie sukromnych fotiek. a ak uz s niekym budem taka dobra kamoska, tak potom radsej budem v kontakte na FB alebo tak...
ja som na poslednej poradni mala o nejake 2 kilecka viac, ale uz citim na stehnach, ze teraz uz asi vaha ide horeee 🙂
bru noc este raz
Lady, no fakt, a to som si hovorila, že isto bude druhé dievča, lebo všetky moje kamošky a známi z okolia majú po 2 deti rovnakého pohlavia, ale nám sa takto párik zadaril 🙂 My už ďalšie dieťa neplánujeme, tak sa tešíme, že budeme mať aj-aj 😀
Ahojte baby tak ja len pozeram z otvorenymi ustami co sa to tu zase porobilo 😕 a to som mojmu hovorila,ze aka je anarida sikovna a zvlada 2 deti,ale bolo mi na zaciatku cudne,ze mala len jednu dcerku v pase a odrazu uz 2 mala.ja so myslim,ze nema ani jedno z tych deti ved sa absolutne na seba a ani na nu nepodobaju.fuj hanba jej...
a ja som prava tehulka nywiel potvrdi a ked nakuknete do temy Nove Mesto n/V a okolie tam som tiez a tam sa stretavame aj z babami nazivo 😉
no idem rychlo povesat pradlo a tiez do hajan tak zatim papa
a este vsetkym maminkam zelam,aby spravili statnice a mali vsetko uz za sebou 😉
lucia, no len ked tak pozeram na ostatne baby, tak skoro sami chlapci. som citala kdesi, ze ked je clovek v strese,tak ma vacsiu sancu pocat chlapca. no a teraz ta kriza vo svete, vela ludi prislo o robotu, celkovo viacej stresu, tak asi preto tolko chlapcov 😀 😀 vraj robili vyskumy, ze pocas vojen sa rodilo viac chlapcov a v casoch blahobytu zasa dievcat
lady, no sak preto som aj ja vytiahla viac veci, lebo som stale chodila v jednych tehu gatiach a par trickach co mi este obciahli brusko, ale sak zato ze som tehu,nemusim mat stale to iste na sebe no nie. a hlavne sa do niecoho napasovat a nepripadat si ako vrece zemiakov, no to je uspech. :D
Baby, dobrú noc všetkým 😉
A ja sem este hodim link kde byvame, no ved nevadi nech pride na navstevu... 😅 😀 🤐
lulu ja viem ze si prava 😉 😀
No ja idem spat ani nemam chut co viac k tomuto dodat... 😖
drakvak, ja som bola 100%ne presvedcena, ze aj teraz to bude baba. cele tehu doterajsie uplne rovnake, aj chute, aj som zvracala az do 20tt, rovnako ako pri stanke, aj vraj pri chlapcoch zena opeknie, no a ja same vyrazky po ksichte, vlasy mi padaju, no proste som aj brusku hovorila ako o nej. a teraz v utorok mi doktor na sone pindura ukaze...no prekvapko jak svina
no dokelu, tak to sme mali zacat robit to dalsie uz pred rokom a pol, ked som maturovala a pritom muzicek "zdrhol", ale ani to nebolo nejake stresove obdobie.
no ved uvidime. stvrte uz hadam bude chlapec, inak muza vykoti. :D uz teraz planuje gulometne hnizdo, tak neviem co by robil so styrmi babami na vydaj. :D
Myw, tusim aj ktory balkon, ze???? 😀 😀 😀 😀 😀
lady, ja som pri prvej vyzerala hrozne. pribrala som strasne vela, tlsta, vyrazky, ekzemy, no des a hruza. pri druhom to bolo uz menej tak vsetci, mas ine brusko si krajsia to bude chlapec. prd zase baba. teraz som mala uplne ine chute. som sa prvy trimester napchavala stiplavym, ostrym a hlavne mastnym. nepribrala som nikde okrem bruska tak zase mi vraveli isto chlapec. a zase baba. takze to asi tak uplne neplati. :D
luci, to planujete tolko deti? my sice tiez minimalne tri, ale to zijeme v irsku a tam sa to da. ked som mrkla vcera v tescu tie ceny, co su tu na slovensku, tak neviem, ci by som si na dve trufla....
baby, co sa tu dialo??? ste tu mali nejaku podvodnicku???
Quminaci som nasrdena ale uz kaslem na to co mi moze len zavidiet 😝 ja sa ale do ziadnej tabulky nedam bohuzial a ani fotku bruska nikam nedam, prave kvoli takymto co sa nudia a mozu to zneuzit. Vsak nech pride na navstevu aj tak sa za mesiac stahujeme a tolko som o sebe popisala ale nemam sa za co hanbit vsetko je pravda takze. 😉 Uz si dam ale bacha co napisem o svojom zivote na verejnom fore. 😠

lulu, ja som to pri stanke tiez brala strasne vazne, ak ma nieco pichlo, tak uz som aj sedela, co som sa bala,ze je nieco zle. a teraz aj v robote dviham tazke debnicky. ale celkovo som asi v lepsej kondicke teraz, uz som si nejake svaly vypracovala pri stanke. 😀
tak dobru, ja este fungujem na irsky cas, tam mame o hodinu menej, takze ja este tak zavcasu nezaspim.