♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Lucia tu https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/zablokovani-uzivatelia/
ja som zas zistila ze poki a opica je ta ista osoba a vkuse sa tu objavia nejaké novo zalozené nicky 😒
lady, ako by som to povedala, mame celkom dobre podmienky. nie ze sa kupeme v peniazoch, ale tym ze sme lacno kupili dom, tak mame malinku hypo. niektori nemaju ani taky podnajom, takze od toho sa to vsetko odvija. nas byvanie stoji rocne velmi malinko. platime len elektriku, dan, smeti a raz rocne drevo na kurenie. takze nase naklady su male. muz ma dobru pracu a ja relativne tiez dobru. nepotrebujeme vela a moje deti maju vsetko, co potrebuju a na nejaky luxus ich nezvykame. lebo si myslim, ze svet nie je len o znackach veci ale o inom.
inak baby, neviete, kolko ma vazit dieta v 24tt? lebo moj drobec uz ma 650g, co sa mi zda dost. stanka mala 4,2kg pri porode a uz by som teda fakt nechcela rodit take velke dieta....
lady ja viem celkom presne. dnes som to kukala. 600-700g
luci, mna len fakt zarazili tie ceny tu. kupujem stanke huggiesky premium a v tescu som to balenie videla za 17,99. tu stoja 10,49 a ak su v akcii,tak ich kupim za 6,99, co je teda bohovsky rozdiel. to iste s nutrilonom. balenie 900g tu 15e, v irsku 9e. a ked si to clovek spocita, kolko tych plienok a baleni mlieka minie, tak v irsku za to vychovam dve deti, ale s tym, ze zarobim tu 4x viac. ja fakt nechapem, ako taka bezna priemerna rodina ma vyzit. a potom, ze vsak mnozte sa, slovensko potrebuje, aby sa rodili deti...
mywiel, dakujem. idem kuknut.
inak k tym foto ma napadlo, ja mam jeden program a ten umoznuje dat ku fotke, teda na nu sietotlac. uz vam to pootm nikto nemoze sfalsovat. pridavam jeden obrazok ako priklad.
lady ... ani mi nehovor ... ja som si akurat ratala, kolko mi vyjde priblizne materska, lebo mi dnes prisla na ucet PN, tak by to malo byt podobne ... no a to bude nas jediny prijem, lebo MM z uradu prace nedostava nic, kedze ja robim a tym padom mu ziadna davka nevysla a ani pri tej materskej nevyjde
Lucia ale taka foto sa da obrezat... 😅
lady, este stale sa tu najde par rodin, ktore zachranuju populaciu. take viacpocetne. :D teraz som citala o jednej co mala 17-nast deti a ziju z 530 eur. tak som kukala ako puk, ako z toho vyziju. ja som momentalne bez prijmu, bez podpory, aj rodicovskeho, takze nam rozpocet klesok o jeden plat, ale zijeme. ucty zaplatene, baby ciste, najedene, skolka zaplatena, mame co potrebujeme. ale na nejake extra vyskakovanie si teraz nemozeme dovolit. ale je to otazka par mesiacov, kym opat nabehnem na matersku.
no inak, mate tam fakt uzasne ceny. ono ked clovek trosku popatra v obchodoch, tak moze najst aj lacnejsiu cenu. ajja kupujem vacsinou v akciach. sak na co platit viac, ked davaju akciu. 🙂 vtedy nakupime viac do zasoby a potom nam to vystaci do dalsej zlavy. :D
pardon, nechtiac mi to pridalo dvakrat. ☹
zuzka, ja rozmyslam o tom, ze to zacnem normalne vozit a predavat. doteraz som vozila len oblecko pre deti, ale tie plienky bude asi tiez dobry biznis. ked ich kupim za 6,99, predam za 11e, stale na tom dost zarobim, aby sa mi to oplatilo aj na postovnom a aj baby sa mi o to pobiju. kamoske som brala pampersky, v tescu ich maju teraz v akcii za 25e, no a ja som kamoske doniesla tie iste za 17. aj to som sa obabrala, lebo sme mali akciu, trochu mensie balenie, 80ks, ale dve za 20e. cize 160ks za 20e.len som si to vsimla, ked som to uz za 17 mala kupene
mywiel to ma nenapadlo, ale keby si tam dala uz obrezanu foto a tu sietotlac, tak by to hadam uz nemohla skopcit.
Fajne moj fotoblog sa paci askorke23 co je v tej téme od adminov... 🙄
Ja kupujem v sekacoch a na aukciach a vobec mi to nevadi. 😉 Dobru noc tak snad zajtra ak budem mat cim prispiet, lebo to musim stravit takéto dnesné novinky. 🙄
ked zacnes vozit, daj vediet, budem stalou odberatelkou. :D
Odrezes tu sietotlac co je vpravo dolu ci akoze sa ti to vobec neda nahrat ta foto tak si to myslela? 😕
luci, oblecko posielam balikmi segre, to je lahke, takze za postovne ma to vela nestoji, ale ten nutrilon a plienky su tazke, takze to jedine, ked pojdeme zasa autom na sr. no a to najskor asi az v zime, ked bude mat maly tak 4-5 mesiacov. alebo zoberiem karavan na leasing, lebo akosi nam je aj 7miestne auto s boxom male 😀
mywiel, presne tak som to myslela ako to napisala gumimaci. teraz to uz nikto nemoze sfalsovat, lebo by musel ukrojit podstatu obrazku.
lady, to nevadi, my sme spokojne aj s babylovkami a pamperskami v akcii. :D
ale ten caravan na leasing je dobry napad. :D
ozaj, ja deckam aj nam chodim kupovat veci na burzu do rakuska a som maximalne spokojna. za take ceny??? wou.
lucia, ale ja vazne rozmyslam, ze by som normalne otvorila obchod. ved aj odsavacky avent tu kupim za 30e, co sa tu pouzivane v bazare za tu cenu pomaly predavaju. a dnes sa muz rozculil v lekarni. cumlik na flasku sme malej chceli kupit, tiez avent, a ze 5,39. tam kupim za 5,90 ale dva v baleni. jedine, co je tu lacnejsie, su mliecne kase, cca 50centov menej. ale aj vyzivy v sklickach su drahsie. no som zostala sklamana, som myslela, ze aspon potraviny budu lacnejsie, ale houby
lady, tak to mas fakt dobre. kukni co tam stoji odsavacka chicco. :D potrebujeme novu.
ja si myslim ze keby si to rozbehla, tak by si pekne zarabala.
mrknem zajtra na nete. a zasa mne nejde o to, nejako extra zarobit, staci, ked zarobim drobcom na plienky.
ok,idem ja zaliezt do pelechu, lebo ak zajtra zasa bude stanka od pol siedmej buntosit, nech si trochu oddychnem. dobruuuu
ok , ved ja idem tiez. este vyvesat pracku a rychlo spat, rano do prace. juj ako sa mi nechce. ☹ dobru nocku.
Dobré ránko,včera som tu nebola a čítam, čítam a čo sa nedočítam - Anarida riadny podfuk 😠
Asi ešte všetky spinkáte, ja som už od 6.00 v práci. Babulky, pracujete ešte niektoré, alebo ste PN, kedy sa chystáte na materskú? Ide sa na MD tuším 6 týždňov pred porodom, a 8 týždňov pred porodom zo zdravotných dôvodov? Neviete ako to je?
Dobre ranko baby 😉
sonelka presne ako pises tak sa chodi na MD 😉
to čo to ??? anarida ??? to nejaka haluz,či piše z netovej kaviarne? https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/zablokovani-uzivatelia/
ladywitch - podla mna bude mať tvoje druhe babo ešte viac,zvyčajne čo porod,to väčšie babo
a baby objednala som si teraz parny sterilizator za 40€ bol len parkrat pouzivany,lebo ta pani dlho kojila tak sa tesim jak decko a este sa budem viac ked mi naozaj pride 😀
Lulu, ja som včera kúpila zavinovačku, došla som domov a tak som sa z nej vytešovala 😵 , a pýtam sa mm, ktorý kukal na mňa, či sa mu páči, a on že páči, ale najviac sa teší z toho, ako sa ja z nej vytešujem 😀

ja som pri stanke tiez prvy trimester len slane, stiplave a mastne, same maso,klobasky atd. tak som myslela,ze asi chlapec. a naraz sono v 24tt, ze dievcatko. a teraz som chcela druhe dievcatko, a je to chlapcek. no ale aspon je muz stastny.