icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

lucia20
23. máj 2010

klaudia, ja som tiez z okolia ba. :D dame kavu???

baby, je mi jasne, ze ja som do noveho fora neni pozvana, ale dufam,ze nejake tu ostavate.... s kym si budem tukat po veceroch???

kalypso, ja som mala babysatku aj babyvak, ale rozhodne odporucam babysatku. to je uuuuuuzzasnyyy vymysel. hrozne mi pomahala.

katrin31
23. máj 2010

aj ja ostavam v tomto 🙂

kalypso
23. máj 2010

lucia20, to sa tesim, lebo rada chodim po vonku a chodit len po cestach by ma dost obmedzovalo, urcite si ju zozeniem. Sice ma prekvapila cena, ale mozno za ten cas aj na nejakom bazare najdem.

Dufam, ze sa dnes zas nezobudim o stvrtej.... mozno je to nejaky nacvik mojho tela, budit sa ... aby ma to potom nezaskocilo, ked mala zacne v noci békať 😅

tothova5a
24. máj 2010

Ahojte, tak aj ja som rada, ze tu niekto zostal 🙂 Som tiez z BA a mohli by sme sa niekedy stretnut.

andzi
24. máj 2010

Ahojte. Vidím, že ste tu viaceré kočky, ktoré ste chceli pridať do súkromnej témy. Po veľmi nemilých skúsenostiach, ako si z nás tehotných žien robila srandu 16 ročná sopľanda, chcem byť obozretná. Rozhodnutie, koho pridať do súkromnej témy a koho nie, však nie je iba na mne. Vždy sa báb, ktoré poznám, opýtam či súhlasia s pridaním tej a tej. Nie je to "moja" téma, je to spoločná téma a ja preto nemám záujem sa hrať na šéfku a rozhodovať o tom, koho pustím do súkromnej miestnosti a koho nie. Je však zaujímavá jedna skutočnosť a preto som veľmi opatrná. Keď som založila súkromnú tému, tak sa nikto neozval do IP, že chce pridať, ba naopak, tie baby, ktoré som pridala aj tak napísali, že oni do súkromnej témy neprejdú, pretože si prajú byť verejné, aby ich všetky "kamarátky" vedeli, že už sa im narodilo bábo. No a po tej afére s anaridou sa zrazu chceli pridať nielen tie baby, ktoré poznám a som veľmi rada, že sme spolu v súkromnej téme, ale aj mnohé cudzie niky, ktoré vôbec nepoznám a keď sa pozriem na dátum registrácie na modrom koníkovi a počet pridaných príspevkov, tak to neznie veľmi dôveryhodne. Aký má význam založiť súkromnú tému, ak sa tam takto votrie zase nejaká anarida alebo jej podobná? Z takých vecí ako je tehotenstvo, výchova detí a smrť si robí srandu fakt len chorá hlava. Prečo sa neregistruje niekde na pokeci a podobných chatoch pre mládež?

Klaudia, ja viem, že si mi písala do IP, ale nemám čas toto vysvetľovať každej. Dievčatá ťa veľmi nechceli, nepoznajú ťa, takže ja rešpektujem rozhodnutie väčšiny. No a platí to aj pre ostatné, ktoré ste tiež žiadali pridať. Veď táto téma je verejná nikto vám nebráni prispievať sem ani písať do iných prístupných tém na koníkovi. Prečo chcete pridať práve do tej našej, kde sa už poznáme v podstate od začiatku tehotenstva, t.j. takmer 5 mesiacov?

Ďakujem za pochopenie.

klaudia85
24. máj 2010

No nevadí, nebudem mať zakaždým stovky príspevkov a tapetovať to tu množstvami príspekov, či trpieť samomluvou, ako istá užívateľka, ktorá je tam už s vami, len preto, aby ste mi dôverovali... Ja som sa registrovala na začiatku, ako som zistila, že čakám bábo, skôr som nemala dôvod... 🙂 Ale aspoň už viem odôvodnenie a i napriek tomu, že som veľmi neprispievala, bola som v tom od začiatku s vami 😉

Lucia20, môžme niekedy... 🙂 ty máš lek v pezinku alebo chodíš inam?

sonelka
24. máj 2010

andzi, ja som ti to vravela, tak si tú svoju skupinu zaškatuľkuj 😀
niektoré sa pridajú skôr, iné neskôr, a čo je na tom? Ja som tiež nebola v tejto téme od úplného začiatku! Nemala som prístup na net, tzn, že tie holky /ked už z akého dôvodu tu neboli skôr/ sa už nemôžu pridať? 😨

klaudia85
24. máj 2010

Tothova5a a odkiaľ z Ba? Ktorá časť? Nemáš toho veľa vyplneného v profile 🙂

zuzulik82
24. máj 2010

ahoj peti 😉
ako sa darí? ešte pracuješ? ja už len mesiac a hurá na dovolenku a potom na MD 😀

sonelka
24. máj 2010

jééj Zuzi, ahoj 😵
pracujem, ja do konca júna, tak by som chcela, uvidím, či mi dá doki skôr MD o 2 týždne.
CHodím sem už len čítať, ale dnes mi to nedalo, musela som reagovať 😀

hobit
24. máj 2010

ahojte, tak som tu po 4 dnoch a zistujem, ze jednu vyhodu ta sukromna tema ma, konecne stiham citat co sa tu popise 😀

hobit
24. máj 2010

musim sa pochvalit, cez vikend nam prisiela kocik....Jane slalom 2008, objednavali sme ho z o-baby v pondelok a v sobotu sme ho mali doma, hned som ho poskladala, je uzasny 🙂

helka101
24. máj 2010

Hobit, aj my sme maly jane slalom.. bola som snim maximalne spokojna 😀

poki10
24. máj 2010

sonel, ideeees, ahoj moja 😀

sonelka
24. máj 2010

no ahojte kočky 😵 😵 😵

lucia20
24. máj 2010

@tothova5a no tak ako tak rattam uz budeme ale tri na stretavku, no nie? no myslim, ze by to bolo super. trosku si pokecat.

kalypso, vrazit do tej satky peniazky sa ale fakt oplati, ked uz nic ine, tak kup pouzitu z bazaru. aj ta posluzi dobre. ja lutujem, ze som po katke predala, teraz sme kupili pod rukou, ale sak aj ta posluzi.

klaudia, ale netrap sa pre tu temu, ved my si ta tu velmi rady "nechame". 😀 boal by skoda, keby si nam tu vypadla v pisani.
ved to uz musie nejkao dotehulkovat.
ja som povodne chodila do poradne v PK? ale kedze sme vysoko rizikove, tak uz chodime na kramare do ba.

hobit, nechcela som to tak priamo povedat, ale vzala si mi to z jazyku. tiez odkedy par bab odislo do sukromnej, tak sa tu uz zacinam pekne orientovat. takze nejake to pozitivum sme predsalen nasli. :D

hobit, aj ja sa hlasim do klubu aj my sme mali jane slalom. :D

dnes som babam upratala skrine. juj by ste neverili ake su v obleceni bordelarky. 🙄 strach a hruza. dnes na obed budu sisky, ale uz mi dochadza inspiracia. nemate nejaku? co varite vy?

helka101
24. máj 2010

peti ahooj 😉

poki10
24. máj 2010

ale ked si tu clovek otvori hubu, tak este z neho sprosteho urobia, to je tak 😀 😀

poki10
24. máj 2010

cau heli, dlho sme sa nevideli, aj ty si tu??? ja som myslela ze uz len do sukromnej chodiiiiis, ze si tiez spysnela 😀 😀

zuzulik82
24. máj 2010

sonelka, presne aj ja budem do konca júna 🙂 minulý týždeň na poradni som sa pýtala doktorky či má vypíše tých 8týždňov pred pôrodom a ona úplne v pohode, že jasnééé 😀 tak sa moc teším!

zuzulik82
24. máj 2010

lucia, ja idem variť hráškovú krémovú polievočku a lasagne 😝

helka101
24. máj 2010

Poki servus.. no nespyšnela, to skorej ostatne 😎 mne tu bolo stale fajne... aj ked som to ku koncu vzadala a rozlučila sa, teraz sa vraciam späť 😀 😵

sonelka
24. máj 2010

ajoj Heli 🙂
Poki, nech ma tu aj ukameňujú 😀
Zuzi, ja idem do poradne na budúci utorok, tak som zvedavá, či sa aj ja budem tešiť 😀

😵 juj, babulky moje 😵

lucia20
24. máj 2010

zuzka, to presne ma napadalo minuly tyzden, len som sa k tomu nejako nedostala. zuzka, nemozes mi hodit recept na to maso z lasagni? som to jedla je to uzasne, ale to masko neviem. ☹

helka, ja som tu tiez chvilku nebola, ale teraz je tu super.

zuzi, ja uz odratavam dni, kedy nastupime na MD: :D tiez ideme skor.

poki10
24. máj 2010

sonel, sme radi, ze si spät. 🙂 my ta ochraaanime, povedzte baby....
to sa mi len zda, alebo sa tu ozaj vycistilo ovzdusie, doteraz tu bol volaky viiiirus 😀 😀

zuzulik82
24. máj 2010

peti, my máme rovnaký termín a už len 102dní do pôrodu 😀 ja som sa tiež bále čo doktorka povie a fakt bola zlatá, že potvrdí mi čo len chcem 😀

inak ako sa má maličká, kopká si? a čo kočík, už máš vybratý?

lucia20
24. máj 2010

sonel, myslim, ze uz ta tu nema kto ukamenovat. ved si povedala len svoj nazor a za ten tu uz hadam nitko nebude robit zle ako predtym.

nam podla ofiacialneho terminu ostava 104, ale kto vie ako to bude v skutocnostgi.

mywiel
24. máj 2010

Poki nehnevaj sa ale ty si bola virus to uz sa nepriznas ze si mala zalozeny aj iny nick ze? No no comment ja som rada ze viem s kym si teraz pisem 🙄 🤐

zuzulik82
24. máj 2010

luci, ja si vždy na cibulke osmahnem mleté mäsko, pridám cesnak, soľ a nejaké to korenie, nakoniec nejakú tú rajčinovú omáčku (väčšinou kupujem paradajkovú omáčku s bazalkou) a dusím to aspoň 20minút 🙂 no a hotovo 😀 a potom samozrejme nesmie chýbať bešamel a veľa syru strúhaného keď to vrstvím a na vrchnú vrstvu dávam mozzarelu, ale keď nie je tak aj eidam strúhaný je fajn 😝

zuzulik82
24. máj 2010

niekto tuším zablúdil a furt musí mať posledné slovo 😠