icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

lucia20
3. jún 2010

@elixia no an nie... lebo su velmi zle riesene izby. a hlavne na poschodi, lebo tu mame sikme steny. 😖 nuz ale za tu cenu, cert to zober. :D hlavne ze byvame.
ani jeden moj spoluziak este nebyva vo svojom, takze si mozeme gratulovat, ze my mame svoj doma byvame.

a vy kde byvate?

moj muz keby sme nemali v jeden den narodky, tka ho to ani nenapadne... :D nieto este aby vedel decka. lebo aj vlastne meniny nevie... :D

ja mam tiez svagra martina.

elixia
3. jún 2010

@lucia20 naozaj si mozte gratulovat, ja mam o dost viac ako ty a dom v nedohladne 😀
My teraz zijeme v UK a snazime sa nasetrit na byt v PP,tak neviem ci sa to niekedy podari 🙂

lucia20
3. jún 2010

@elixia isto podari. neboj.
my keby sme sa nedostali ku kupe tohoto tak este trcime niekde v podnajme. bolo to za uzasnu cenu, lebo to bola barabizna. sme si to samy prerobili a teraz sa vytesujeme a uz len vylepsujeme.

my sme byvali obaja cely zivot v ba, teraz sme sa prestahovali 30km od ba, do lesa a nevieme si to vynachvalit, klud tichucko. asi keby sme tu boli samy, tak ma porazi, ale s deckami je to super. je tu tichucko, uzavreta komunita. pod oknami srnky, blizko k mestu, ale zaroven panu bohu za chrbtom. vsetci sa nam smialí, ze tu ani lisky davaju dobru noc, ale ked k nam prisli na vikedn kazdy jeden sa zhodol, ze by sem hned isiel byvat. dokonca muzovi znamy stale tu nieco zhanaju na kupu, ale take lacne ako my tu uz nikto nezozenie... ☹

hobit
4. jún 2010

Lucia, mna tiez nieco boli len ked dlho sedim, kym sa hybem, vsetko je v poriadku 🙂
baby, ako sa to robi, ze tam pise tie mena modrym? mam dat odpovedat ku konkretnemu prispevku? lebo to mi nejako nefunguje....

gumimaci
4. jún 2010

@hobit das pred meno zavinac @ 😉

hobit
4. jún 2010
hobit
4. jún 2010

jej...super...dakujem 🙂

hobit
4. jún 2010

baby, mate niektora malo zeleza?

zuzanockamt
4. jún 2010

@hobit to je v tehu bezne, ja beriem zelezo od 12 tt a v 19 tt som mala este horsi krvny obraz ako na zaciatku 😝 ... tak neviem, ci mi tie tabletky neucinkuju 😅 ... ale beriem kazdy den jednu ... som zvedava, ked teraz budu brat krv, ake budu vysledky

hobit
4. jún 2010

@zuzanockamt a ake beries? mne dala nejaky Aktiferin a mam si davat aj 2y denne

zuzanockamt
4. jún 2010

@hobit ja som mala najskor maltofer, ale ten sa mi zdal dost drahy, tak som si kupila tardyferon fol - je tam aj kys.listova ... mne to 2-krat denne nevychadza, lebo vecer si davam aj horcik a naobed vapnik kvoli krcom a medzi vsetkymi troma musi byt 2 - 4 hodinovy odstup ... takze mi staci len raz denne zelezo

aneta4
4. jún 2010

dievčence......mna začalo boliet pod pravym rebrom ........myslíte že je to tým že drobec....tam kope..a v podstate teraz všetko nás tlačí...pobolieva...tam pichne..tu pichne. už som mala obavy so žlčníka...ale mama ma uistila...že to tým nie je. 😨

hobit
4. jún 2010

@zuzanockamt tak ty to mas riadne podelene 🙂

zuzanockamt
4. jún 2010

@hobit ked musis, tak musis 😀

hobit
4. jún 2010

mnam, nerob chute, fidorku by som si dala hned 😝

gumimaci
4. jún 2010

@hobit ja berie 2x denne sorbifer durules. ja to mam po mame, nizky tlak a anemicka...

gumimaci
4. jún 2010

aneta- to ta do rebier bucha male... 😉

hobit
4. jún 2010

@aneta4...to je v pohode, mna rebro tlaci uz skoro 2 mesiace 🙂

katrin31
4. jún 2010

ahojte baby. prosim vas poradte aky mate nazor na biely kocik? biely je zvonku..strasne sa mi paci, ale velmi sa bojim kupit biely..

gumimaci
4. jún 2010

@katrin31 na zimne babo asi ee, este v lete by sa dalo ... si predstav ako bude vyzerat v novembri.... skus radsej nejaku kombinaciu bielo farebnu 😉

aneta4
4. jún 2010

vždy ma potešia odpovede...ked aj iné tehulky majú podobný problém.jako nič v zlom ale ja si asi s každej veci robím velkú hlavu.no katrin biely kočik.teda ja osobne...by som nemohla mat s dovodu ....že staršia dcerka...by s neho urobila ratam tak za tyžden tmavy kočik 🙂 ......ale tak celkovo biela je biela.aj ked....videla som jeden a fakt bol nadherný..ale asi len tak popást si oči 😉

hobit
4. jún 2010

fuha, ja by som biely urcite nekupovala...ale mozno je nejaky samocistiaci 🙂

mirkapal
4. jún 2010

@aneta4 Ahojte, patrim sice do augusta, ale nahodou som sem zabludila a Aneta4, precitala som si tvoju otazku ohladom zlcnika. Tak ja som v 6. mesiaci mala podrazdeny zlcnik, nastastie este nie koliku. Prejavilo sa mi to ako bolest pod pravym rebrom, ktora mi vystrelovala aj do chrbta priblizne v tych miestach, kde ma to bolelo pod rebrom. Bola to pomerne prudka bolest, ale dalo sa to vydrzat a drzalo ma to asi tak priblizne mesiac (ale uz postupne s nizsou intenzitou). A hlavne, vtedy som viac dni po sebe jedla kyslu kapustu, co uz teraz viem, ze mi v tehotenstve nerobi dobre. Ak ta to teda neboli nejako vyraznejsie a nejedla si drazdive jedla, bude to skor babatko, ktore ta tlaci 😉 .

aneta4
4. jún 2010

MIRKAPAL a aj si bola na nejakom vyšetreni?alebo podla čoho si vedela že je to žlčnik.no ja som na tom nejak tak podobne.ide to do chrbta...ale skor tak vy&šie ako je lopatka.lenže chrbat ma pobolieva často...tak teda neviem.snažim sa nejest nič také čo by podraždilo žlčnik..... 😢

elixia
4. jún 2010

@aneta4 vidim,ze nie som sama, kto s tym ma problem, raz picha vlavo,raz vpravo,potom zase okolo pupka..neviem co je a co nie je normalne, ani nemam nikoho kto by poradil, tak tiez obcas stresujem...u teba by to mohlo byt babo,ale zas aj ten zlcnik..mate zlcnikove problemy v rodine?

@katrin31 no pridavam sa k nazoru,ze biely kocik je sice krasny,ale len ked do bytu, ni epo vonku...si predstav vsetok ten prach na uliciach, dazd..no asi by to dalo vela prace udrzat ho vzdy cisty 🙂

mirkapal
4. jún 2010

@aneta4, ja som nemala ani zvysenu teplotu, tlak, ani koliky, len tu bolest a to sa dalo vydrzat. Takze to u mna nebolo az take vazne. Telefonovala som ale kvoli tomu svojej lekarke, ta mi povedala, ze to bude zlcnik a ze ak by sa vyskytli aj nejake dalsie problemy, mam hned prist. Takze na vysetreni som nebola, aj ked som zvazovala ist aspon na sono, nech mam istotu. Lenze potom mi to postupne zacalo ustupovat, tak som nikam nesla. Inak, v tehotenstve sa vraj aj tak taketo problemy liecia len vtedy, ak je uz velmi zle. Podrazdeny zlcnik je v tehotenstve pomerne casty, je stlaceny, takze aj citlivejsi. Nikdy pred tehotenstvom som ziadne problemy so zlcnikom nemala.

aneta4
4. jún 2010

@elixia...no nemáme v rodine taketo problemy......ale naozaj najlepšie by bolo mat pri sebe niekoho skuseneho kto vždy poradí...a hlavne ukludnííí 🙂
@mirkapal...ja vlastne tiež nemam nič take vážne..ale od vtedy mi byva nevolno.ale to mi byvalo aj do 4 mesiaca....ja fakt neviem ale naozaj v twehotenstve si myslim že všetkko na všetko talčiii a preto aj ten žlčník môže takto reagovat.ja len dufam...že to prejde.....

elixia
4. jún 2010

Anetka, v kazdom pripade,ak by to neprechadzalo,ci nebodaj este zosilneli bolesti,urcite by som sla k lekarovi..mozno to naozaj nic nie je, ale aspon ti to potvrdi..lebo niekedy je snad horsi ten stres a strach ako samotne bolesti..aspon moja skusenost 🙂

katrin31
4. jún 2010

presne taky isty nazor mam aj ja..len som si to chcela potvrdit aby som nad nim ani neuvazovala. 🙂 ale tak sa mi paci

lucia20
4. jún 2010

@hobit ano stlacis talacitko odpovedz....

@aneta4 ja si myslim, ze to je tym, ze malinke uz je "vsade". si vezmi, ze vsetko co si mala v brusko sa ti vytlacilo pod rebra, tak to tam musi trosku boliet a pichat...

@katrin31 ja by som ho isto nekupovala, lebo prve mesiace ok, davas nan pozor, ale si zober, ze ti to len oprsi a ten prach sa ti vpije do tej bielej a by si neverila co dokazu deti s bielou farbou. aj ked sa ti zda ze su 100% ciste, tak dokazu uspinit bielu.