♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Ahojte tak ja mam AB+ a mm 0+ takze je to v pohode. 😉
Takze nase babo bude mat bud A alebo B a samozrejme + 😉 http://primar.sme.sk/kalkulacky/krvna-skupina-d...
samasa chceš novy alebo staci uz po nejakom babatku ? lebo ja novy rozhodne kupovat nebudem,,,, ale je ich dost ja uz som si aj vykukla len nechcem nič ťažke a široke...bo potom do vytahu a obchodov toje konec 😕
potvorka a ake si si vybrala,??? ajoj mywiel 🙂
ahojko 😉 no ja uz nebudem vyberat nic ja mam tri kociky to staci. 😉
viem ty máš inu výbavu 😀
Kukni jeden sa da prerobit na dvojky alebo deti za sebou lebo len na kocik pre jedno babo je to praktické. 😉
potvorka ten druhý sa páči aj mne presne take niečo by som chcela aj ja 😉
ved jasne ja o tebe vobec nepochybujem !!!!!!! 😀 😀 😀 😀
No ten uz nevyrabaju ja som ho zohnala este cez aukciu, lebo ked mala nebude vladat na prechadzke chodit alebo bude unavena tak ju supnem k babatku a nemusim mat siroky kocik ako byva pre dvojicky.
A vsetky tie casti pasuju aj na ten druhy kocik trojkolku. 😉
mne sa praveze pacia oba a nie a nie sa rozhodnut, dalej uz hladat velmi nechcem, lebo som uz videla tolko kocikov ze az a tieto maju to co by som chcela
myw fuha ze 3 kociky 😲 , asi to mas kde uskladnit vsak? Ja pevne verim, ze mi bude stacit jeden jediny a nebudem musiet hladat dalsi
potvorka chod si o obzriet nazivo a vyskusaj ci sa lahko sklada do auta a aky je tazky 😉
No ja chcem este aby mala mala kde spat ked bude unavena a nechcela som siroky dvojickovy klasicky. Skladnujem to v garazi daju sa super zlozit. 😉
samozrejme ze bez toho aby som ich videla urcite nekupim 😉
Lebo kamoska si kupil kraaaasny kocik ale tazky ako fras a ked bola po CS tak ho vobec nemohla zdvihat do auta... 😖
Viem ze je skoro ale rozmyslate ako by ste chceli rodit? Ja ak sa bude dat tak bez epi a do vody. 🙂
tak mna asi neminie cisarak, ale vydrzim vsetko
myw ja určite s epi.....len mam dilemu či normalne cez spodok alebo cisarsky.. 😕
Preco ta neminie CS? No tu ti CS neurobia pokial to nie je nevyhnutné ja by som CS nechcela, chcem hned kojit a aj sa to dlhsie hoji CS. 😒
kvoli zdravotnym problemom, krvny tlak atd. Mne povedal dr uz pri prvom tehu ze pojdem na CS
aj ja by som radsej prirodzene, ale radsej nech sa ja dlhsie hojim ako by malo byt babo v ohrozeni
Vsak jasné. 😉 No ja mam krvny tlak ok nastastie. Lebo po CS sa dva roky neodporuca otehotniet. Ja chcem normalne a ci s epi to sa uvidi napriek 22 hodinam by som inac nechcela. 🙂
Kamoska co rodila den predomnou ked som ju videla v nemocnici po CS chodila zhrbena ako starenka a ja na druhy den som sedela na zadku a uz som ani nevedela ze som rodila. 😀
Uz neviem co by som do seba dala aby mi nebolo zle... 😝 nie je to nic hrozné ale neprijemné. 🙄
Ahojte 🙂
Zase mi je dnes tazko, len jedlo mi pomaha aby mi bolo lepsie. Asi tak ako mywiel, nic hrozne ale neprijemne 😝
Ja sa tiez pridavam k 0+ 🙂
Rodit chcem urcite s epid, kludne by som brala aj tri keby nic necitim 😀
Dnes ma stretko s kamoskami a neviem ako to utajim kedze mi je zle... 😝 😕
Lucialen no ta epi sice pomohla lebo urcite mi odobrala bolesti aj ked som citila dost ale nevedela som tlacit ucinne, lebo som nemala citlivost tam kde bolo treba prave kvoli epi, preto vravim, ze este uvidim. Som si ista, ze bez nej by som porodila rychlejsie aj ked mozno bolestivejsie. A nechcem strasit ale mojej kamoske ju pichli tak ze citila pol tela takze jej to bolo aj tak nanic. 🙄

rhodosbb ale ja by som to mala mat uz niekde v zaznamoch 😉
agentka ja uz mam vybrate 2 ale neviem sa rozhodnut ktory