icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

vejinka
28. jan 2010

ahojte kocky tak ja som sa vratila od zubarky ubolena uplakana..nemozem rozpravat lebo mi tam dala tri vlozky rana ako z dela..to je tak ked vytrhla takmer rozpadnuty zub na tri pokusy..doslova chirurgicky zakrok joj krvy ako z prasata hruza cela huba ma boli a to mi pichla dve injekcie no a povedala ze do tretej nemam jest inak sa mi tam dostane jedlo aj keby som jedla na druhej strane ze volaco by sa tam mohlo dostat a bolo by zle..takze mi dalabalik sterilnych tamponov a kazdu hodinu si mam vymenit a cely den a najlepsie aj zajtra a tyzden si to nemam vyplachovat ona je teda mudra ale ako si umyjem zuby? no nic dako sa potrapim s malym si teraz velmi rozumieme lebo on len ee hmm a ja to iste 😀 platila som 16ecok co je dost podla mna..no ale sukromnik je sukromnik ja sa len bojim ze mi zacne injekcia prechadzat co to bdue za bolest mi xcela dat antibiotika ale upozornila som ju ze som v druhom stave takze nic neda a mam to nejako vydrzat 🙄 takze tak som pochodila 😖

vejinka
28. jan 2010

a inak skoro som jej tam hodila samlu..sestricka len nexcete vodu ..? napite sa pomoze vam to..a len som pila ako duha..a pri vytrhavani sa mi dotkla jazyka a vtedy ma taaaak naplo ale bala sa ze ten zub prehltnem tak si to nevsimala len chuda sestricka sa modlila aby som tam negrcla lebo bdue mat robotu 😀

vejinka
28. jan 2010

a inka neviem ci sa nepresuniem do oktobrovych babatiek kedze som si posunula tp aby mi to sedelo 😒

mywiel
28. jan 2010

vejinka poznam to je na nervy chodit k zubarovi ked si tehu 😖 mne tiez trhali zub mudrosti ked som bola tehu ale bolo to v pohode nastastie. Akurat ked ma zaklonil na tom kresle tak mi prislo tak zle ma oblial pot, nikdy viac teraz som si dala zuby urobit kym otehotniem a aj vytrhnut dalsi zub mudrosti nech mam pokoj tento krat.

vejinka
28. jan 2010

aj ja som tak xcela...sak prvy mi trhali v novembri a hovorim ze v decembri xcem dalsi von a ona ze pockala by do januara nech sa poriadne zahoji ta diera aby som potom mohla bez problemov zut na druhej strane

mywiel
28. jan 2010

Vejinka od bolesti mozes paracetamol ak sa nemylim, ziadny Acylpirin ale paracetamol. 😉

vejinka
28. jan 2010

maly mi tieto dva zuby co sli von totalne pokazil ze s tym sa neda uz nic robit..ked som ho dnes videla aky bol zle mi bolo 😅

mywiel
28. jan 2010

Zuby su v tehu velmi citlivé teda hlavne dasna, mne krvacali casto, a Lacalut pastu mi mama musela nosit zo Slovenska kedze tu to nemaju. 😅

vejinka
28. jan 2010

ja si nedam nic..male este nic neciti a aja to vydrzim.. 😉

vejinka
28. jan 2010

viem ze paralen mozem no mam problem aj hubu otvorit aby som ten liek prehltla..teraz som si dala kys listovu a jedine stastie ze je to mini tabletka 😀

mywiel
28. jan 2010

No mozes to rozdrvit a v teplom caji rozmiesat a vypit slamkou ked bude vlazny. 😅

mywiel
28. jan 2010

Idem varit, tak zatim pa. 🙂

vejinka
28. jan 2010

mywiel...pozeram tie tvoje kociky...ty budes mat dvojickovy teda surodencovy kocik?? ja spekulujem iba nad skejtikom

mywiel
28. jan 2010

No chcela som surodenecky aby mala mohla si pospat aj ked je pravda, ze poobede uz spi len 30 min. a v septembri je mozné ze uz spat nebude ale aby sme mohli chodit sa prechadzat a nemusela stat na tom skejte len.

vejinka
28. jan 2010

ja neviem my nejako na dlhe prechadzky nebudeme chodit..ale sak este casudost ono dostat aj taky skejtik aj na sedenie..pockaj najdem ho

mywiel
28. jan 2010

No ten skejtik na sedenie je riadne drahy. 😅

mywiel
28. jan 2010

To je viac ako polovica golfového kocika tu. 😝

anarida
autor
28. jan 2010

Ahojte som tu len na skok.Hádam sa zajtra stavím ale neviem nemám náladu ani chuť
Včera mi zomrel brat zajtra je už pohreb tak prosím myslite na mňa lebo mám taký pocit,že to nezvládnem cítim sa hrozne celú noc som nespala Ema nechápe ☹ ☹ 😔

agentkak
28. jan 2010

ajoja adi 😨 😨 😨 čože ??? to mije luto....ani neviem čo povedať ☹

potvorka88
28. jan 2010

anarida to mi je hrozne luto ☹ prijmi moju uprimnu sustrast 😔

lulu723
28. jan 2010

anarida prijmi aj moju uprimnu sustrast 😢 😢 😢

a k tej epi je pravda,ze ked sa zavedie porod je jednoduchsi skoro nic neboli a zena neni vycerpana,ale 2.doba porodna sa tym zväcsi.a obvykle kazdu potom boli strasne hlava a miesto vpichu.ja ani neviem ci by som si ju dala kedze este neviem ako pojdem rodit,ale kebyze sa rozhodnu,ze budem normalne tak asi si ju vyziadam.

emi2112
28. jan 2010

ahoj ja som tu dnes po prvý krát a tiež by som sa chcela podeliť o radosť s vami tiež čakáme babätko ,ale som len v šiestom tyždni a má 😔 m strach aby sa nič nestalo

zuzanockamt
28. jan 2010

anarida ... uprimnu sustrast 😔
emi ... vitaj ... toho strachu sa uz nezbavis
lulu ... tak ja chcem epi urcite ... normalny porod bez nej si neviem u mna predstavit ... mam velmi vysoky prah bolesti a som straaasne citliva ... takze lekari taku rodicku este nemali a bude zabava 😒

maculienka123
28. jan 2010

zuzanocka,tak ty si mozes so mnou ruky podat,som tiez strasne hakliva,citliva a tiez lutujem doktorov co sa budu o mna starat,no neviem ale som taka nepomozem si 🙂

vranka6
28. jan 2010

anarida, úprimnú sústrasť! ☹
držte sa!

zuzanockamt
28. jan 2010

maculienka ... ja mam problem pri beznom vysetreni u zubara, na krcnom, na gynde ... jednoducho nemam rada, ked sa mi vrtaju v otvoroch cudzi ludia 😀

vranka6
28. jan 2010

tak baby, som konečne doma z roboty a teraz ma čakajú 4 dni DOMA, bez práce, bez cestovania, bez starostí.....

tak idem oddychovať konečne 🙂

jika80
28. jan 2010

anarida - uprimnu sustrast ☹

ja sa tiez pripajam k 0+
emi - ahoj
baby, no ja som sa dnes uz citila dobre, takze aspon poupratujem, no nemala som to robit - taaak zle mi zase prislo, ze som hned par krat letela na wc, a tak som zase na zaciatku - mne to asi nikdy neskonci 😠

zuzanockamt
28. jan 2010

jika ... neboj sa prejde to ... aspon vies, ze si tehu, na rozdiel odo mna 🙄
ja som tiez 0+ a MM by mal byt AB- ... ale to problem nie je 🙂