icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

janica81
17. jún 2010

🙂 ahojte... -)))

dnes sme boli v poradni...vsetko v norme... ale vysledky z ccukru som mala dnes.... a vraj amm nizky cukor...3,3 a to som panikarila,ze urcite budem mat vyskoceny.... a teraz mi povie doktorka,ze mam stale mat pri sebe cokoladu...to povie mne, čo bojujem proti tomu aby som nezjedla vsetko co je z cokolady 🙂))

katrin31
17. jún 2010

@andelik8 neviem, a ani netvrdim ze je to na sto percent pravda. iba som to pocula..

suzik77
Odpoveď bola odstránená
lucia20
17. jún 2010

@janica81 ver mi, ze vela ludi by ti tajne zavidelo.... mat lekarom nariadenu cokoladu, to je sen. :D ale lepsi nizky ako vysoky, nie?

anetaadam
17. jún 2010

Ani nízky nie je dobrý,nakoľko sa može stať že omdlieš alebo sa to nazýva hypoglykémia čo tiež nie je o.k

julcek
17. jún 2010

no tak to je fakt sranda, ze vsetky tu mame obavy z tych vysledkov, a nakoniec ti povedia ze aby si ich jedla este viac 🙂 ja idem po vysledky v utorok

lucia20
17. jún 2010

@anetaadam no sak preto ta cokoladka. :D

anetaadam
18. jún 2010

@lucia20 ono to nemusí byť len čokoladka,ale hlavne niečo sladké 🙂

ericka310
18. jún 2010

@janica81 ach ako ti tisko zavidim, co by som dala za to, keby som si mohla dat cokoladku alebo keksik alebo kolacik bez toho aby som mala zle svedomie a vicitky.....nuz musim to nejako vydrzat 😒

klaudia85
18. jún 2010

@lucia20 držím palce, nech je všetko ok. A to ti tvoj lekár nič na to nepovedal? Myslím tú rubeolu...

lucia20
18. jún 2010

@anetaadam no ved hej....

@klaudia85 ja chodim na kramare, ale z kramarov ma poslali, ze este mi ma moja obvodacka spravit nejake testy. spravili by mi ich aj ony, ale ked som si predstavila to ranne cestovanie s babami, tak som vedela, ze radsej k obvodnej. takze tam mi spravili vysetrenia, dosli tam vysledky a ja teraz tie vysledky pojdem odniest bud. tyzden na kramare. ale rubeolu isto nemam... to je hovadina. bola som v norme, takze mozno nieco bolo ale uz je to ok. no sak uvidime, co mi povie lekar na kramaroch.

gumimaci
18. jún 2010

@lucia20, ahoj my sa budeme uz asi len minat, idem zas za 2tyzdne 1jula o 14tej na 8sme na UZV, lebo od vtedy co sme boli u dr. Brozmanovej sa nam hlavicka nekontrolovala, tak to chce doktorka skontrolovat v 30tt. dufam ze uz tam cysta nebude.... ☹

lucia20
18. jún 2010

@gumimaci mozno sa tam aj stretneme. neboj, nejako to poriesime a dame tu kavu pri automate. :D

som zvedava ako dopadnete, potom daj isto vediet. ides tam sama?

gumimaci
18. jún 2010

@lucia20 no to aj ja som zvedava, zatial je vsetko ok, dokonca rastieme presne podla tabulky 😀
vacsinou chodi priatel so mnou, nejak automaticky chce byt pri kazdom vysetreni aj ked v cakarni.

lucia20
18. jún 2010

@gumimaci no tak to ti verim. boze mne mala musela hrozne vyskocit, lebo ju citim niekedy az pod rebrom. normalne nechapem. som taaaaaaaaaaka zvedava na sono. mohli by mi ho robit aj buduci tyzden, ale to mozem asi snivat. aj ked budem presne v 30.tt. :D som to dnes pozerala, ze 78 dni mi ostava do porodu. boze jak to leti....

estterka
18. jún 2010

@lucia20 az ti zavidim,ze ju mas pri rebrach..ta moja stale s tymi nozickami pri mechuri,a hlavne vecer je to neprijemne a ked si kopne tak to boli..uz jej dohovaram,nech sa inak otoci a nic..nepomaha...

janica81
18. jún 2010

Ahojte 🙂 vie mi niekto poradiť, nejaký dobrý obchod s nábytkom pre bábätká, zariadenie detských izieb.... chcela by som sa poobzerať po postieľke...prebalovacom pulte... a všetkom čo nám treba, niečo na nete som už našla, ale keď ja verím realite a najradšej si to obzriem osobne! ďakujem za tipy a rady 🙂

Najradšej by som bola keby mali toho pod jednou strechou veľa, dalo by sa vybrať, aj kočíky tam môžu byť 🙂

Ďakujem maminky 🙂

panki
18. jún 2010

Ahojte - Jani je viem iba o dvoch takých obchodoch kde majú všetko pod jednou strechou, ale obidva su v Bratislave 😒 jeden je na Košickej - Pre deti (majú tam veľký výber kočíkov a vlastne všetko tam majú) a ďalši je Brendon v Rači (ten sa mne pozdáva trochu viac). Ja tiež preferujem obchody kde je všetko na jednom mieste, lebo ja a behanie po obchodoch nikdy nešlo dokopy 🙂

lucinka83
18. jún 2010

Aj v Nitre a Dunajskej Strede je pre deti kamenny obchod, kikni si na nete, ci nie je aj vo VAsom okoli🙂 urcite bude. Aj ja mam rada, ked si to mozem pozriet a chytit 🙂

aneta4
19. jún 2010

@andelik...spominala si že máš zvyšeny cukor.prosimta povedz mi čo papáš.ja som teda obmedzila to pečivo biele...respektive....prestalas om uplne jest biele pečivo.sladke...akurat tak dia.........a ovocie normalka.ale dakedy mám chut na nanuk,alebo kusok nejak maškrty a neviem.ty ako?

tothova5a
20. jún 2010

Ja som vylucila zo stravy vsetky sladkosti, biele pecivo(kupujem si klasicke grahamove rozky) a na ovocie si tiez davam pozor. Lekarka mi zakazala banany, dovolila kysle ovocie - grepy, kiwi, za pohar jahod, malin, ceresni a max. jedno jablko denne.

lucia20
21. jún 2010

@estterka jaj, moja, to je len docasne. este stale sa pretaca. cca 2 tyzdne dozadu sa estelen pretocila. dovtedy som ju mala medzi bedrovymi kostami, co bolo strasne. hrozne kopala a tlacila. teraz kope tesne nad lonovou kostou.

my sme mali velmi zvlastny vikend. mala hrozne kopala, skor by som povedala, ze sa pretocila, lebo to velmi bolelo. na druhy den rano ma sialene boleli krize, brusko, mala skoro vobec nekopala. ja uz som cakala ze budeme letiet na kramare. boze este to by nam chybalo aby sa narodila skor. v stvrtok mame poradnu, tak som zvedava co nam povie a hlavne kedy nas posle na UZV. som zvedava ako narastli.

este dvakrat do roboty a mam klud. juj, tak sa tesim. :D

aneta4
22. jún 2010

@tothova5a....a ty máš aku hodnotu cukru?
@lucia20..........no super ,že už budeš doma......a teda to kopanie...mala je aktivna 🙂 ja mám to isté....dakedy ma tak bolia rebrá,že už si len domyšlam....a tiež mám hned strach..ked tu zaboli-tam zaboli.

lucia20
22. jún 2010

@aneta4 no sak nech si to teraz vychutnaju. o chvilu uz nebudu takto kopat. :D ani mi nehovor. ja uz sa tesim ako mala ze budem doma. horsie je, ze budeme mesaic uplne bez mojho prijmu. to bude hodne tazke. 😖

panki
22. jún 2010

ako Vám závidím, že Vás bolia rebrá 😒 aj ja by som chcela aby ma boleli. ja mám opačný problém - malú skoro vôbec necítim ☹ dva ťukance ráno - jeden večer a skončila. Tiež to nie je bohvie čo, asi by som bola radšej keby kopala. Také pravé kopance som ja ešte necítila a už 10týždňov čakám kedy to príde.

zuzanockamt
22. jún 2010

@panki a mas vpredu placentu? ... nestresuj sa, ani ja som klasicke kopance este nezazila a predpokladam, ze ani nebudu ... ja citim stale take pohyby ake ostatne baby mali mozno v 18 - 20 tt na zaciatku, sem tam sa maly rozkokosi a urobi sa mi malinky hrbolcek na bruchu, ale to len obcas 😀 ... na sone bolo vzdy vsetko ok, tak co sa budem stresovat

aneta4
22. jún 2010

presne tak dievčatá.nezaleži na tom akou intenzitou naše babetka kopu....ale hlavne že sem-tam to pocitite.ja som pri prvej dcerke.....ozajstny kopanec asi ani nezažila.a aj teraz je kludna a strašne poslušná.zato teraz.nuž tak asi to bude živšie dieta. 🙂

gumimaci
22. jún 2010

ahoj @aneta4 uz vies co budete mat? 😵

gumimaci
22. jún 2010

ahoj @lucia20 kedy ides vo stvrtok? mne slubila velky UZV tak som zvedava strasne, lebo uz 2 mesiace sme ho nevideli 😔 Ja budem robit, kym sa bude dat, lebo tiez mam obavu z toho ostat bez jedneho prijmu 😕 skreckujem teraz ako sa len da 😅

panki
22. jún 2010

@zuzanockamt hej mám placentu vpredu a doktorka hovorí, že asi aj hrubú brušnú stenu, keď ju necítim. Aj sa snažím nestresovať, tiež bolo doteraz všetko o.k. ale niekedy - keď sa nepohne celý deň, sa nedá byť v pohode. Vôbec to nie je príjmené, hlavne keď ti každý rozpráva ako sa ich deti hýbali. Ešte som od nikoho nepočula, že by v 30tt necítil poriadne pohyby. Pritom ja som prvé ťukance už cítila v 20tt, akurát sa nejak moc nezintenzívnili. a o hrbolčekoch môžem len snívať 😒