icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

lucia20
25. jún 2010

@andelik8 mojko to ma mrzi s tym testom.... hadam v pondelok bude lepsie.
ved papier hodim v utorok, ked pojdem do roboty alebo stredu. to su tam do pol piatej.

@janica81 my sme kupili bexu B3 a sme velmi spokojni. takze u mna je to jednicka na celej ciare. :D

andelik8
25. jún 2010

@lucia20 no ano, aj mna to stve... uz sa mi to vazne nechce druhy krat absolvovat... keby som mala aspon tie hodnoty nejako vyrazne zvysene, ale takto mam pocit ze je to aj tak vsetko zbytocne trochu.
aaaale ved to nejako uz pretrpim tam v pondelok, snad sa to nezopakuje

lucia20
25. jún 2010

@andelik8 hej, to je na tom najhorise. ze ty si to mala fakt iba o kusticek zvysene..... ale ked je to nad limit, tak asi musia. inak by si nesplnili povinnost. no ved hadam nejako vydrzite. skus neist na wc. :D niekedy su tie wc v strasnych stavoch. to cloveka napne aj ked neni tehu.

lucia20
25. jún 2010

@lucia20 skoda, ze ti to nerobili tka ako mne. z krvi. by si mala pokoj....

lucia20
25. jún 2010

@andelik8 no dobra som. ten predosly prispevok co som adresovala sebe, mal byt tebe. :D

andelik8
25. jún 2010

@lucia20 aj mne sa uz zadarilo odpisat samej sebe 🙂
problem je, ze na WC ist musim, lebo po kazdej hodine beru spolu s krvou aj moc ☹

lucia20
25. jún 2010

@andelik8 aha, no tak to jedine vybavit sa stipcom na nos. :D drzkaj sa....

aneta4
26. jún 2010

nemavate pocit že vás tlači babo na spodok....až tak ku konečnikmu.som s toho nervozna..ale inak všetko v pohode...len ja fakt neviem.

hobit
26. jún 2010

@janica81 my sme kupili Jane slalom...

lucia20
26. jún 2010

@aneta4 mne malinka tak tlaci. ja ju mam velmi nizko, ale u mna je to hlavne aj z toho, ze uz je to tretie a po druhej mi velmi spadlo panvove dno a mocovy mechur. trosku sa to cvicenim popravilo ale hned po otehotneni to spadlo znovu dolu. je to neprijemny pocit a uplne najviac nemam rada, ked mala kope smerom dolu.

janica81
26. jún 2010

aneta4 ja mám momentálne tiež ten pocit, že maličká je natlačená úplne dole.... nie je to nič moc a najhoršie je ako Lucia vraví keď kopnr smerom dole ☹

ale inak ujde 🙂

juj som uplne k.o....ale celý byt vyriadený...už len nákup veľký a víkend sa môže začať 🙂 ale pred výjazdom si ešte dám magnum...aby som doplnila energiu 🙂

elixia
26. jún 2010

ja skor mavam pocit akoby mi malo prasknut brucho, take vydute..no neviem ci chapete 😀 Odkedy by babo malo byt uz otocene hlavickou dolu? Alebo teda,este stale sa otaca aj o 180 stupnov? 🙂

kveta
26. jún 2010

@aneta4 Nechcem strašiť, ale "tlak na konečník" počas tehu je dôvod na odchod do nemocnice...

hobit
27. jún 2010

@elixia este sa otaca, do polohy hlavickou dolu sa davaju po 30. tyzdni...tak mi to aspon povedala moja doktorka

elixia
27. jún 2010

@hobit dakujem, ja som sa na to zabudla opytat, v pondelok na utz bolo dolu hlaickou,len som tak rozmyslala ci to uz je 'konecne' 🙂

zuzanockamt
27. jún 2010

@kveta a preco hned na odchod do nemocky? ... to je az take akutne? ... ja to obcas citim, ale nie je to nejake akutne, asi len v urcitej polohe tam tlaci

kveta
27. jún 2010

Neviem, ale tak som čítala... Tipujem, že to má niečo so zostúpením dieťaťa, ale to je len môj dohad..

zuzanockamt
27. jún 2010

@kveta no asi, ked je dost nizko, ale ja ho mam od zaciatku pomerne nizko ulozeneho

kveta
27. jún 2010

@zuzanockamt Práve preto som ten odkaz adresovala Anete a nie Tebe alebo druhej tehulke, čo tu písala, že má po druhom tehu poklesnuté panvové dno...

zuzanockamt
27. jún 2010

@kveta ok, len mna zaujala ta poznamka, ze treba s tym rychlo do nemocky, kedze to tiez obcas mavam, tak preto som reagovala

aneta4
27. jún 2010

Tak predsa som bola na tej pohotovosti.....lebo aj vdaka kvete som si uvedomila,že niekedy je lepšie naozaj sa nechat vyšetrit......lebo zbytočne stresy určite nám mamičkam ani babenkam nerobia dobre.ale bolo všetko v poriadku.....krčok v poriadku....neotvaram sa .....jednoducho takato bolest môže byt.som rada 🙂

julcek
27. jún 2010

Ahojte, ja som bola na poradni v utorok, vysledky z cukru na hranici ale nastastie este v norme, malicke v poriadku. Ja mavam tiez take pocity aj prave dnes akoby mi islo brucho prasknut, take nafuknute, ale nastastie to nebyvfa casto. Chcem sa opytat ci uz mate nakupenu vybavicku ? Teda myslim pre mimi,prip uz aj veci do porodnice.

vejinka
27. jún 2010

@julcek ahoj no veci uz mam takmer skompletizovane...co sa tyka odevov mam vsetko este mi treba dokupit dve perinky ale to mama vraj kupi takze si s tym nelamem hlavu vlozky do zavinovacky mam az tri a to staci a do porodky mam vlozky nepremokave podlozky nohavicky jednorazove a take ako osuska uterak zupan to mam vsetko doma 😉

vejinka
27. jún 2010

@julcek a este mam kopec plienok pampers a aj latkovych asi 50ks

julcek
27. jún 2010

@vejinka vidim ze si uz dobre zasobena, mozem sa opytat , teda aby si mi dala tip na zoznam veciciek, aj v ake velkosti si kupovala 🙂

vejinka
27. jún 2010

julcek niekde som to videla na nete..pockaj pozriem

zuzanockamt
27. jún 2010

@julcek aj ja uz mam vsetko 🙂 ... veci do porodnice mam uz davnejsie a oblecko pre maleho uz tiez, este ho treba prat a ostatne veci mam su tiez, ale este nie doma

mamicka2009
28. jún 2010

Baby, neboli ste niektorá včera v BA na Kuchajde na Šnúre života?

poki10
28. jún 2010

@mamicka2009 ja som bola...a este zopar septembroviek 🙂