icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

hobit
1. júl 2010

@gumimaci to je fakt s tym veterinarom 🙂 davam pozor na vsetko, len 1 den bol v kontakte s vonkajsimi maciatkami tak sa bojim, ze mohol nieco nachytat, ale hadam nie...inac je totalne rozkosny, male macacie babatko 🙂

hobit
1. júl 2010

@aneta4 horcica? to som este nepocula...poznam len mandle, tortove oplatky a lyzicku cukru

@lucia20 ved ja dufam, ze to bude v pohode, aj my sme niektori vyrastali na dedine, furt sme macky nadrapovali a sme ok 🙂

aneta4
1. júl 2010

@hobit no horčica....mne to vždy teda pomohlo.aj ked pri malej som to častejšie musela jedavat........teraz zaha pali iba občas.človek sa stale dozveda niečo nove..a neni hlavne na dobrú radu

zuzanockamt
1. júl 2010

@aneta4 neviem si predstavit, ze by som zjedla len tak horcicu 😝 ... a citala som, ze vraj tieto dochucovadla zahu este podporuju ... ja uz mam poslednych par dni relativny pokoj od zahy, uz je to slabucke oproti tomu co bolo 😝 😝 😝 ... asi maly klesol nizsie, tak zaludok ma pokoj

ladywitch26
1. júl 2010

na zahu sa neodporucaju ziadne dochucovadla. ani kecup, ani horcica. v obidvoch je ocot. a mna pali zaha aj po obycajnej paradajke. ani sladke, lebo to tiez tvoji kyselinu v zaludku, stiplave a velmi slane. odporucaju sa prave zemiaky, kapusta a aj jahody, tie su zasadite. a aj bublinkove napoje skodia. tiez bacha na cesnak. ja som po par chlebickoch s cesnakovou pomazankou u kamarata skoncila v noci na pohotovosti s nenormalnou bolestou v zaludku. to mi doktori povedali,ze som bola uz v stadiu, ked sa mi zacal vytvarat vred. a na to mi stacil tyzden na silnych antibiotikach, co mi uplne rozozrali zaludok 😖

ladywitch26
1. júl 2010

inak baby, vam netrpnu ruky? mne trpne lava od zapastia a malicek si necitim vobec. ako keby som ho mala uplne umrtveny. a neviem,cim to je. 😒

aneta4
1. júl 2010

mne to zabralo vždy a mala lyžička sa da zniest........

lucia20
1. júl 2010

@hobit no ved to. tiez nam nic neni a prezili sme pri vselicom. :D

@ladywitch26 mne pravidelne trpnu nohy. a to v hocijakej pololhe. ruky nie, ale v noci ma strasne zase bolia klby.....uplne neskutocne.

ladywitch26
1. júl 2010

@lucia20 len mna stve, ze v tom malicku nemam cit prakticky nonstop uz vyse dvoch dni.
inak pri stanke ma boleli klby, ale teraz nie. asi este len zacnu, ked to bude uz vacsia zataz pre telo. zase ale mavam rano nenormalne krce do lytok. musim zbehnut do lekarne kupit magnezium.

zuzanockamt
1. júl 2010

@ladywitch26 mne na tie krce nepomaha ani horcik a uzivam aj vapnik ... obidvoje jednu tabletku denne ... a krce mam stale ... asi treba len vydrzat

lucia20
1. júl 2010

@ladywitch26 mna klby strasne zacinaju boliet az po porode.... ked kojim. to je ina bolest.... krce v lytkach mavam tiez, ale mam taky osvedceny pohyb, ktory ho hned rozozenie. magnezium som nikdy nebrala....

ladywitch26
1. júl 2010

no ja teraz neviem,ci to nema suvis s tymi ketonami,co mam v moci. idem na poradnu az v utorok, tak dovtedy skusim to magnezium.

lucia20
1. júl 2010

@ladywitch26 boze a to je co? to som este nepocula, je to skodlive???

elixia
1. júl 2010

z vlastnej skusenosti mozem poradit na zahu kyslu kapustu....ja s tym sice problem nemam,ale manzela trapi velmi,kdesi som to vycitala,tak vyskusal a zabralo..jeho to najviac trapi v noci, takze pred tym ako ide spat si da par lyzic kyslej kapusty a odvtedy je v noci pokoj 🙂

aneta4
1. júl 2010

@elixia ano aj kysla kapusta zaberá.....čo som teda počula........

ladywitch26
1. júl 2010

vsak to som mala aj odporucene pri protivredovej diete, ze kysla kapusta, aj ked je kysla, tak ma zasadity ucinok. a aspon dve hodiny pred spanim nic nejest ani nepit.
@lucia20 ketony su tri latky metabolizmu, je medzi nimi aj aceton a vznikaju vtedy, ked telo nespaluje cukry, ale uz tuky zo zasoby. cize napr. pri hladovke, ked musi telo siahnut na rezervy. moze to byt aj pri cukrovke, lebo vtedy telo cukor nedokaze spracovat. no ale to sa objavi ten cukor aj v moci. ja ho tam nemam. stravujem sa normalne, tak neviem. mozno je maly nejako extra hladny, tak si viac berie z mojich zasob. ono by to asi aj vysvetlovalo, lebo sice mam 12kg navyse uz, ale nejak to na mne nevidno. vacsinu mam fakt len v bruchu a aj to nie je nejake obrovske.

lucia20
1. júl 2010

@ladywitch26 dakjme za odpoved. to som vobec netusila....

danulka3
1. júl 2010

@lucia20 Tak tie kĺby bolia aj mňa,niekedy sa nemôžem v posteli ani otočiť.Hlavne pravý,ale to asi preto,že spávam väčšinou na pravej strane,ak ľahnem na pravý alebo na chrbát,malému sa to nepáči,začne kopať a neostáva mi nič iné len sa zas otočiť na pravú stranu.

lucia20
1. júl 2010

@danulka3 ja chvalabohu spavam tak striedavo. lebo malej sa obcas paci tak, obcas tak. mna skor pir tomto tehu trapia kontiky a clenky. mam pocit, ze mam na nich 100kg zavazie a to nevravim o tom, ze mam pocit, ze su trikrat take velke..... ale to vsekto to horko. ☹

andelik8
1. júl 2010

babulky, sorry ze vam trham nit, ale neviete uplne nahodou kde by som este mohla objednat tuto sadu?
http://www.pampyshop.com/detail.php?zbozi=1802332
cakala som s objednanim az dodnes a teraz som zistila, ze maju do polovice augusta dovolenku 😠

andelik8
1. júl 2010

uz som nasla, tak nic 😉

gumimaci
2. júl 2010

@lucia20 ahoj, vcera som bola na UZV, nad ocakavania dobre vsetko dopadlo. 😀 cysta neni, sme uz dolu hlavou a mame 1395g. Stale mi posuva termin o tyzden dopredu, takze mozno to bude zaciatok septembra... kedy sa chystas na kontrolu??? ja idem zas 13teho 11:30...

anetaadam
2. júl 2010

@andelik8 Ja som včera tiež objednavala z pampyshop,ale napisala mi pani že po 20.júli mi posielajú objednávku.Tak sa skús opýtať za to nič nedaš 😉

andelik8
2. júl 2010

@anetaadam uz som to objednala z inej stranky, tam to posielaju do 10 dni 🙂 ale aj tak dakujem

aneta4
2. júl 2010

kočky píšete približnu vahu svojich anjelikov.....1400g cca.moj malinky ma 1780g.myslite že možem ratat so skoršim terminom?alebo jednoducho malinky bude valibuk.doki povedal že napreduje o dva tt.ale zabudla som sa ho spytat....či aj termin sa posuva.ak viete niektora mi poradit....diki 🙂

gumimaci
2. júl 2010

@aneta4 ahoj, termin uz by sa nemal posuvat, mal by platit TP podla menzesu, alebo podla merania v prvom trimestri. lebo neskor kazde babo zacne rast individualne... ale je to len a len na tvojom gynekelogovi 😉 Ja mam termin podla PM 14.9.2010, ale od 12teho tyzdna mame posunuty termin 9.9.2010. a moj drahy teraz chce,a by som rodila 8.9.10, ze taky pekny datum to je 😀

hobit
2. júl 2010

tak mame za sebou poradnu....sme ok, ale asi sme krpati - 1075 g - je to ok?
a co znemanejau ketony v moci?

gumimaci
2. júl 2010

Videli ste spravy??? matka tej malej Simonky co sa stratila v Hlohoci a hladala ju polka slovenska sa priznala, ze jej mala spadla do Vahu!!! 😠 to co je toto??? Ked sa stratila, bavila som sa s priatelom o tom, ze keby rodicia nevedeli kde je, isto by ju hladali a nie aby doma na prdeli sedeli. A presne sa to potvrdilo! Teraz by sa mala dostat do ruk tym ludim co sa malej snazili pomoct!!! nemam vyraz na taku osobu!!!

danulka3
2. júl 2010

@aneta4 ja som mala do posledného sona(31.tt) termín podľa PM zhodný s tým zo sona,ale teraz,keď som bola na sone,tak zrazu mám termín podľa sona posunutý o 9 dní.A keď som sa doktora pýtala,že koľko váži,tak ma odbil,že to by musel urobiť viacero meraní,tak som sa nedozvedela nič. Ale baby ma tu ubezpečili,že to je normálne,ak sa termín posunie.

danulka3
2. júl 2010

@gumimaci no to je dobrá krava,dieťa sa jej pravdepodobne utopilo a ona sedela doma na zadku a nechala tých ľudí,nech ho hľadajú.