♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
no ano,ked musis,nie je o com..ja som celkom urcite pekne zlenivela,odkedy trcim doma,to bude obrat o 180 stupnov ked sa baby narodi 😀
No ja radsej neriesim kolko som pribrala, naco sa stresovat 😀 Tu sa na kontrole nevazi a doma to tiez pre istotu nerobim 😀
ahojte, davno som nebola, co je nove? ako sa maju bruska? uz su krasne gulatucke? 🙂
Alex, Adam, Tomas, Matus, Simon..favorit bol Maxim,no o tom ani len pocut 😀
My dáme asi Šimon,Adamka už máme a dievča asi Nellu.Tiež sa nevieme dohodnúť 😒
My sme boli na dievcenskom dohodnuty hned. Ked sme zistili, ze som tehu, tak automaticky sme nejak mysleli, ze to bude baba 😅 a mala sa volat Vanda 🙂
Presne, ja som tiez bola presvedcena,ze to bude Saska...neverila som,ze by to mohol byt pipik,lebo som veeelmi chcela prve dieta syna 🙂 Takze Saska zrusena a ...zatial nic 🙂 Vanda je krasne meno, urcite by do uvahy pripadala aj u nas..nabuduce 😀
mne nic nie je, len keby ma tie nohy neboleli a nepuchli
Tak mne pri tomto tehotenstve neopuchaju nohy,avšak pri prvom a druhom to bola tiež hroza.Neviem čím to je
Ahoj,ak sa smiem pridať,tiež čakáme tretie bábo 19.septembra,mám dve babulky Natalka/5/ a Andrejka/3/,mávam aj ja občas opuchnuté členky,a v noci krče v lýtkach,cez deň je to celkom fajn,až na tieto horúčavy,dusno,ale keď sa mi dá,idem si lahnúť a zas je to dobré,takže sa snažím aj viac oddychovať. 🙂
Tak tie krče mám aj ja,už som si kupila STOP KRčOM,take vitamíny ale nejak mi to nezaberá 😠
ahojte tak ja mam termin 12.9 2010 a moj manžel dufa že to bude 13.9 presne na nase vyrocie svadby
Ahojte tak ja som sa dnes dozvedela krasnu spravu "budeme mat dievcatko" Vaha je zatial 1650g a volat sa bude Terezka.Termin mam taktiez 12.9.2010
@ochechulka gratuľujem ku krásnej správe,pekné meno,a tú váhu ti povedal na sone? ja som sa aj pýtala,ale povedal,že by musel urobiť viac meraní ako zvyčajne. Takže váhu neviem.Som bola z toho aj sklamaná,lebo čo čítam,tak to vie skoro každá kočka.
váha dietata je aj tak orientačná......nebyva vždy presná.pri prvom mi povedali v nemiocnici že mala ma 3800 a mala 3200 čiže riadny rozdiel
@elixia vaha sa urcuje podla merani zo sona ... a na velkom sone v 30 tt si uz bola? 😕 ... tam ti to povedia ... a sono sa este robi aj neskor ... v nejakom 36 tt
Ahojte my idem o 2 tyzne na sono tak sa tesim... 🙂
ahojte babulky, pozeram ze kopu novych mamiciek, ktore som este ani nestretla.
ja mam uz dusicku na mieste. dnes sme podokupovali veci pre malu a do porodnice, takze uz som kludna. :D uz to len nahadzat do tasky.
@sjusiquatro my ideme az o tri tyzdne a tiez sa nevieme dockat....
@danulka3 ja som pri prvej vedela vahu len ked som bola na 3D ultrazvuku a potom az ked som bola na prietokoch v nemocnici...
Ono oto ked lekar ma starsie sono tak sa to neda urcit...
Ja uz mam tiez veci do porodnice prichystane. Pre malu musim este nachystat vecicky, oprat a ozehlit a kupit plienocky...a asi je to vsetko...

@aneta4 presne ako pises, ked musis, musis. a zas je to ine, ked uz niektore kocky maju deti, sak aj to je praca na cely uvazok 🙂 no ja uz som pribral 14kg 😠 a to vela nejem, ale uz 2 mesiace mam neustale obuchnute nohy, dost drzim vodu tak som zvedava po porode, kolko z tej vahy pojde dolu...