icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

gumimaci
7. júl 2010

@aneta4 presne ako pises, ked musis, musis. a zas je to ine, ked uz niektore kocky maju deti, sak aj to je praca na cely uvazok 🙂 no ja uz som pribral 14kg 😠 a to vela nejem, ale uz 2 mesiace mam neustale obuchnute nohy, dost drzim vodu tak som zvedava po porode, kolko z tej vahy pojde dolu...

elixia
7. júl 2010

no ano,ked musis,nie je o com..ja som celkom urcite pekne zlenivela,odkedy trcim doma,to bude obrat o 180 stupnov ked sa baby narodi 😀
No ja radsej neriesim kolko som pribrala, naco sa stresovat 😀 Tu sa na kontrole nevazi a doma to tiez pre istotu nerobim 😀

gumimaci
7. júl 2010

@elixia 😀 😀 presne aj mne sa to vazenie zda dost stresujuce... som rada ze aj moja doktorka ma vazi "od oka" 😎

elixia
7. júl 2010

@gumimaci no a nie je to stres? naco teraz riesit kolko som pribrala,ked si tu cokoladu aj tak zas dam? 😀 poriesime neskor...
pozeram,ze sa tiez 'viete' dohodnut na mene asi ako my 🙂 Ake mate vo vyhlade?

momoyka
7. júl 2010

ahojte, davno som nebola, co je nove? ako sa maju bruska? uz su krasne gulatucke? 🙂

gumimaci
7. júl 2010

@elixia po dlhych vycerpavajucich a upenlivych bojoch, je stav vo vybere mena stale nerozhodny. Miro chce 2 bud: Marko alebo Bartolomej 😠
Ja by som uvitala Alexandra, alebo Richarda. Este by som prijala Mareka, alebo Markusa, ale just musi to byt Marko (alebo Marco). 😝

elixia
7. júl 2010

@gumimaci tak zelam vela trpezlivosti,aby ste sa dohodli 😀 Mne drahy zrusil vsetky,co sa mi pacili, takze cakam co vyberie on...alebo bude babyboy iba 😀 Ako by ste volali Bartolomeja? Bartik?

gumimaci
7. júl 2010

@elixia ty si ake mena vybrala, ked ta zrusil??? a anooo BAAAART BARTIK BARTO 🙄

elixia
7. júl 2010

Alex, Adam, Tomas, Matus, Simon..favorit bol Maxim,no o tom ani len pocut 😀

anetaadam
7. júl 2010

My dáme asi Šimon,Adamka už máme a dievča asi Nellu.Tiež sa nevieme dohodnúť 😒

gumimaci
7. júl 2010

My sme boli na dievcenskom dohodnuty hned. Ked sme zistili, ze som tehu, tak automaticky sme nejak mysleli, ze to bude baba 😅 a mala sa volat Vanda 🙂

elixia
7. júl 2010

Presne, ja som tiez bola presvedcena,ze to bude Saska...neverila som,ze by to mohol byt pipik,lebo som veeelmi chcela prve dieta syna 🙂 Takze Saska zrusena a ...zatial nic 🙂 Vanda je krasne meno, urcite by do uvahy pripadala aj u nas..nabuduce 😀

matka24
7. júl 2010

@lucia20 no prve babatko a meno asi dva no viktoria rebeka neieme sa zhodsnut na jednom.....a uvidime kedy sa vypyta na svet ktovie ale tak jeden doktor povie ze bude 3.9 druhý ze 4.9 a podobne tak neviem 🙂 len nech je zdravucka

hobit
7. júl 2010

mne nic nie je, len keby ma tie nohy neboleli a nepuchli

anetaadam
7. júl 2010

Tak mne pri tomto tehotenstve neopuchaju nohy,avšak pri prvom a druhom to bola tiež hroza.Neviem čím to je

lenkama
7. júl 2010

Ahoj,ak sa smiem pridať,tiež čakáme tretie bábo 19.septembra,mám dve babulky Natalka/5/ a Andrejka/3/,mávam aj ja občas opuchnuté členky,a v noci krče v lýtkach,cez deň je to celkom fajn,až na tieto horúčavy,dusno,ale keď sa mi dá,idem si lahnúť a zas je to dobré,takže sa snažím aj viac oddychovať. 🙂

anetaadam
7. júl 2010

Tak tie krče mám aj ja,už som si kupila STOP KRčOM,take vitamíny ale nejak mi to nezaberá 😠

sudoku
7. júl 2010

ahojte tak ja mam termin 12.9 2010 a moj manžel dufa že to bude 13.9 presne na nase vyrocie svadby

ochechulka
7. júl 2010

Ahojte tak ja som sa dnes dozvedela krasnu spravu "budeme mat dievcatko" Vaha je zatial 1650g a volat sa bude Terezka.Termin mam taktiez 12.9.2010

danulka3
7. júl 2010

@hobit ja už vegetím doma od 1.7., mám ešte dovolenku a od 23.7. som na MD. Robota mi ešte nechýba 🙂

danulka3
7. júl 2010

@klaudia85 Ahoj,nám povedali raz,že to bude chlapec,takže 5x je myslím viac ako pravdepodobné. My sme všetko nakúpili v modrej,takže snáď sa nemýlili. Máme to aj na DVD ako 4D.

danulka3
7. júl 2010

@ochechulka gratuľujem ku krásnej správe,pekné meno,a tú váhu ti povedal na sone? ja som sa aj pýtala,ale povedal,že by musel urobiť viac meraní ako zvyčajne. Takže váhu neviem.Som bola z toho aj sklamaná,lebo čo čítam,tak to vie skoro každá kočka.

elixia
7. júl 2010

@ocechulka blaozelam, pekne meno ste vybrali 🙂
@danulka3 my tiez vyladeni di modra,aj ked nie uuplne vsetko. Pocitaju vahu aj nejak inak ako len zo sona? Ja uz ziadne mat nebudem, takze ani len netusim aky je drobec velky... ☹

aneta4
7. júl 2010

váha dietata je aj tak orientačná......nebyva vždy presná.pri prvom mi povedali v nemiocnici že mala ma 3800 a mala 3200 čiže riadny rozdiel

zuzanockamt
7. júl 2010

@elixia vaha sa urcuje podla merani zo sona ... a na velkom sone v 30 tt si uz bola? 😕 ... tam ti to povedia ... a sono sa este robi aj neskor ... v nejakom 36 tt

sjusiquatro
7. júl 2010

Ahojte my idem o 2 tyzne na sono tak sa tesim... 🙂

lucia20
7. júl 2010

ahojte babulky, pozeram ze kopu novych mamiciek, ktore som este ani nestretla.
ja mam uz dusicku na mieste. dnes sme podokupovali veci pre malu a do porodnice, takze uz som kludna. :D uz to len nahadzat do tasky.

lucia20
7. júl 2010

@sjusiquatro my ideme az o tri tyzdne a tiez sa nevieme dockat....

tothova5a
7. júl 2010

@lenkama - ahoj, mne na krce zabera kalcium(sumive tablety do vody)

iron
7. júl 2010

@danulka3 ja som pri prvej vedela vahu len ked som bola na 3D ultrazvuku a potom az ked som bola na prietokoch v nemocnici...
Ono oto ked lekar ma starsie sono tak sa to neda urcit...

Ja uz mam tiez veci do porodnice prichystane. Pre malu musim este nachystat vecicky, oprat a ozehlit a kupit plienocky...a asi je to vsetko...