icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

gumimaci
8. júl 2010

@klaudia85 no ja uz teda nejaku tu predstavu mam, lebo tam chodim jak na hodiny klavira 😝 ale lekari su fajn, musim zaklopat, nemam s nimi ziadnu zlu skusenost. horsie je to s prostredim 😒

zuzanockamt
8. júl 2010

@klaudia85 ale oni tu vahu urcuju na zaklade inych parametrov - obvod bruska, priemer hlavicky a dlzka stehennej kosti a ked lekar toto zmeria, tak potom pocitac na zaklade tychto udajov vypocita predpokladanu vahu dietata ... cim vyssi tt, tym su tie odchylky väcsie - moze sa stat, ze to bude 500 - 700 g, ale bohuzial skor som pocula, ze odhadnu menej a nakoniec je dieta tazsie 😅 ... a tak isto sa odhaduje aj dlzka, kedze sa to neda objektivne zmerat

klaudia85
8. júl 2010

@gumimaci No prostredie je fakt deprimujúce, to je pravda :( a ako často tam chodievate? Ja zatiaľ len na uzv, tak raz do mesiaca.

@zuzanockamt ja lenže kamarátky krkolomne tvrdili, že keď mi povedia dr veľkosť bábätka, tak to je pravda... Tie odchýlky sú ale dosť veľké 🙂 som zvedavá, aké budú tie naše 🙂

gumimaci
8. júl 2010

@klaudia85 ja tam chodim pravidelne kazde 3 tyzdne na poradnu + k dalsim lekarom, tak donedavna sme tam boli tak raz do tyzdna. 😒 ja mam vzdycky pocit, ze sa tam vsetko za chvilu rozpadne, ked som tam lezala, baby co tam boli dlhsie hovorili, ze im na pol dna vypli vodu- takze parada 😒 kam chodis na UZV? na ambulancie, alebo na osme?
Tie vahy a miery by som tiez brala orientacne. hlavne ta dlzka, ked je babo v bruchu postacane jak paragraf, to sa asi tazko odhaduje 🙂

klaudia85
8. júl 2010

@gumimaci ja iba na ôsme. Ste tam aj ležali? to si tam fakt už pomaly ako doma. Ja si to ani neviem predstaviť, ako to tam vyzerá, na izbách.

gumimaci
8. júl 2010

@klaudia85 tak ako v celej nemocke 😀 😅

klaudia85
8. júl 2010

@gumimaci ooo díky, tak sa "teším" :D

andelik8
8. júl 2010

@klaudia85 aj ja idem na Kramare.. zoznam mi uz poslali mailom, ale mam pocit, ze je to presne to iste co maju aj na stranke.
izby som sice nevidela, ale rada by som sa dostalla na nadstandart.. nech si hovori kto chce co chce, aj ked tam budem iba 4 dni, chcem mat na ten pobyt prijemne spomienky. 😅

klaudia85
8. júl 2010

@andelik8 nooo pokým sa dá, tak to využi... ale vraj sa to dá v pohode zvládnuť aj bez nadštandardu... ale ten pobyt tam asi každý znáša inak, tak uvdíme, či ja to potom neoľutujem, no chcem to zvládnuť na obyč. izbe 🙂

gumimaci
8. júl 2010

@andelik8 ved aj ja by som isla radsej na nadstandart, ale co som pocula, teraz to tam vyzera, ako by sa rozhodla rodit cela BA + okolie 😀

andelik8
8. júl 2010

@klaudia85 @gumimaci no ved uvidim priamo tam... jasne ze sa moze stat ze to bude vsetko plne a zase samostatnu izbu si urcite platit nebudem aj keby bola volna... tolke prachy za to nedam 😉
ale aj keby bolo prvy den vsetko plne, a mne by sa standart nepacil, tak prepustaju kazdy den... ci je sviatok alebo nedela... tak sa hadam volaco uvolni.

gumimaci
8. júl 2010

@andelik8 ako hovoris... moja zakaznicka tam rodila nedavno a hovorila mi, ze prvy den bola na standarte, druhy den sa uvolnil nadstandart a isla tam. Treba sa na to len spytat sestriciek 😉

iron
8. júl 2010

ako baby..mne bolo uplne jedno kde som lezala...ci boli farby na stenach ruzove, zelene..ci bola postel nova alebo klasicke lozko...bola som rada ze som rada a este sa starat o drobceka....ale ved vyskusate uvidite.

Co sa tyka tej vahy babatka...tak mne na merani prietokov v nemocnici tusim 37tt dali vahu ze 3,5kg a mala mala 3,55kg...takze u nas celkom presne...ale len tento posledny prietokovy UTZ.

lenkama
8. júl 2010

Ahojte,ja som tiež rodila na Kramároch obe babulky,tuším aj toto tretie sa narodí tam,mám Kramáre najbližšie a už to tam aj niečo poznám,tiež som počula,že je to tam teraz pekné,vynovené tie nadštandard izby,ale že sú stále obsadené,ja som bola na izbe ešte s dvoma maminami,to ešte vtedy len hovorili o tých prerábkach ale dalo sa to zvládnuť,aj keď človek sa najlepšie cíti len doma,prepúšťali tiež dosť rýchlo,lebo bolo vela rodičiek,ja som pri druhej babulke ostala po pôrode jednu noc na tej izbe,kde čakajú maminy na pôrod,tak bolo všetko plné,až druhý deň som šla na šestonedelie,no a ešte som nebola ani na tej psychoprofilaxii,a zoznam vecí mám ešte ten starý spred troch rokov,tak si budem musieť vypýtať nový,či sa tam niečo nezmenilo,inak niečo už mám nakúpené,čo so sebou,niečo ešte dokúpim,nech už to mám všetko nachystané vopred.

hobit
8. júl 2010

baby, potrebujem radu....uz ste kupovali postielku? ja si neviem vybrat...koncim v praci a kolegovia sa poskladali, ze si mam nieco vybrat...neviete kde v BA nieco vyberiem?

hobit
8. júl 2010

teda nie hocico, ale peknu kvalitnu postielku...

andelik8
8. júl 2010
estterka
8. júl 2010

@hobit my mame postielku z ikea,aj tam mozes skusit pozriet🙂

gladiola
8. júl 2010

aj ja mam ikeacku, je to obycajna postielka, biela, ale planujem ju "ozdobit" s hrackami.

panki
8. júl 2010

@hobit Skús ten brandon v Rači ako píše andelik - dnes som tam bola a postieľok tam mali docela dosť a ďalšie skladali, aj normálne ceny majú.
Bola som tam dnes asi dve hodiny a nakúpila som úplne všetko čo treba - možno aj netreba 🙂 ani ten najväčší kôš mi nestačil 😀 ale už som spokojná

estterka
8. júl 2010

@panki co vsetko si kupila? vsak sa pochval 😀

andullinka
8. júl 2010

@hobit ahojky, ja odporucam Eniki beniki v Petrzalke: http://www.enikibeniki.sk/shop/index.php?option...

gumimaci
8. júl 2010

ahojte baby, diky za linky, uz som ukecala mojho, ze cez vykend pojdeme pozriet do tej Race 🙂

lucia20
8. júl 2010

pripajam tiez prvu foto na mk mojho bruska... 😉

a neda mi nepodelit sa, lebo sa brutalne tesim. dnes som deckam spravila zo stareho prieskoviska "nove", tak sa strasne tesim. co poviete?

klaudia85
9. júl 2010

@lucia20 nooo luci, super ste ho vynovili, si šikulka 🙂 aj bruško je zlatučké. 😎

danulka3
9. júl 2010

@lucia20 ty si šikulka,obdivujem také tvorivé maminy ako si ty

hobit
9. júl 2010

@andelik8 tam sa chystam dnes, ten obchodik poznam
@lucia20 sikulka 🙂
@andullinka dakujem za tip

mamicka2009
9. júl 2010

@klaudia85 aj ja sa chystam rodiť na Kramaroch🙂

panki
9. júl 2010

@estterka všetko od vaničky cez monitor dychu až po kefičku na vlásky 😀 naša Lenka má už všetko čo potrebuje - už len dočkať sa septembra 😀 😀

klaudia85
9. júl 2010

@mamicka2009 a ty ako? štandard alebo nadštandard? 🙂