♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
teda 5krat za noc, to mi tam vypadlo
@hobit my mame zeleny kocik,takze velmi nenavyberam 🙂 Chces iba ten zimny? Ja som si vybrala ten drahsi combi exclusive...kedze tu je zima castejsie ako u nas, chcela som nieco take 'celorocne'. Su pekne a aj prakticke sa mi zda...
@kveta aaaanoooo....ide mi roztrhnut mechur, idem na WCko a tam 4 kvapky vyjdu 😀 Kym odideme z domu, aspon 3 krat musim ist..a v meste do prveho obchodu kde maju WC....a vecer si lahnem, po pol hodne musim....a tak 😀 😀 😀 😀
@kveta ja som na WC-ku cez den asi kazdu polhodinu a su stavy, ze aj kazdych 15 minut a to mam takto asi od 3-tieho mesiaca, takze ja uz som uplne zvyknuta a nepride mi to ani divne 😀
@elixia
@danulka3 priznam sa, ze ja som to nepouzivala nejako extra casto, ale mozno tak raz za tri mesiace a ked sa mi stalo, ze mi tam zkyslo mlieko, alebo ta flaska uz bola citit bud po caji alebo mlieku, tak som to tam supla, nech to maju cistucke. ked boli malinke, tak castejsie, ale cim rasti, tak menej. ale aj teraz ked chcem mat istotu, ze je to ciste, tak to tam supnem. pekne to vycisti a voni to. ale citit na chut to nie je. vraj aby sa nerobil ten biely povlak z vody, tak sa to supne do sava, ale to sa mi zda az moc agresivne. 😖 mne toto vyhovovalo uplne najviac.
@elixia mozem ti hodit foto ako vyzera flaska. viem, ze som to este pred par mesiacmi videla..... isto to maju. ak nie, tak ti to tu kupim a poslem. ak by si to nezohnala.
k tomu cikaniu. joj ani mi nehovorte, ja som casto chodila uz po katke, lebo mi vsetko vnutri spadlo dolu, ale teraz??? sak ja snad stale iba chodim na wc. a o tom, ze ked sa chcem venovat muzovi tak to vyzera nasledne. pred vycikat, po predohre vycikat, niekedy aj pocas a a po zarucene vzdy. 😀 😀 😀 uz sa mi kolkokrat do toho nechce len kvoli tomu cikaniu. :D
@danulka3 a ďakujem ti za tip na tie fľašky,určite sa po tom poobzerám. V pondelok idem na poradňu,tak už píšem zoznam,čo mi treba kúpiť a pozrieť. Dúfam,že už nebude také teplo,aspoň hlásia ochladenie,tak dúfam,že to tak aj bude,lebo mne sa teraz nechce terigať do mesta a takto zabijem dve muchy jednou ranou.
tak ja už odpovedám sama sebe,to to teplo 😀
To malo byť pre lucia20
@danulka3 ja sa ti priznam, ze som sice v rizikovke, ale poradnu mam presne o mesiac. naposledy som boal 24.6. a teraz idem 26.7. moj doktor mi to argumentoval tym, ze z mojej stranky je vsetko v poriadku, krcok mam ako prvorodicka a tym, ze som tretorodicka budem vediet odhadnut, ked sa uz nieco bude diat. a aj som rada, povedal, ze rizikovy bude az posledny mesaic a tam az bude dolezite sledovat teratom a pupocnik, takze uvidime.
ja by som na poradňu chodila aj každý týždeň 😀 ,aby som vedela,že som v poriadku,lebo ja sa stále pozorujem,a každá blbosť my vystraší,potom utekám na net,či je to v poriadku.Som blbec,ale ja som si už nerobila nádej na ďalšie dieťa,tak to možno preto tak prežívam. A to nehovorím o manželovi a dcére,stačí,že niečo buchne a už bežia,že čo sa stalo.No proste rodinka úžasných.
@lucia20 skus hodit foto ak mozes...Ja mam sterilizator do mikrovlnky, ale aj toto sa mi celkom pozdava, len zas nebudem to nejak krvopotne zhanat 🙂 Ved vy zistite kde to maju a ja potom uz len niekoho poslem nech kupi 😀
Joj, baby, tu ani tak teplo nie je a ja som takaaa rada,ze uz mam vacsinu veci pokupenych...teraz sa mi uz voobec nic nechce. Este musim doriesit veci do porodnice a nejake malickosti a vsetko poprat...ale to ma este cas.
Lucka a to ti urobia cisarsky alebo vyvolaju porod alebo ako to budu riesit?
@danulka3 ja tiez by som chodila aj kazdy tyzden...a tu pre zmenu je poradna iba kazdych 6 tyzdnov. Ja som na nervy vacsinou z toho, ci sa babo hybe, uz som parkrat mala take stavy hysterie,sa mi zdalo ze nie, raz sme aj na pohotovosti skoncili a potom mi to az trapne bolo,ze som taky cirkus robila...
@elixia ak mozem, tak to poslem zajtra, teraz sa mi to nechce fotit a nahadzovat do pc.
mz popravde este vobec netusime ako bude vyzerat porod. ak bude teratom do 10cm, tak by sme mohli ist spontanne ale ak bude vacsi musime ist cisarskym aby jej nepraskol. a tiez sa mi zda, ze mala je zase nohami dolu, takze ta mi nedava ani najmensiu sancu na prirodzeny porod. vsetko uvidime na sone. tam pomeraju aj teratom aj pupocnik, ci jej staci. a hlavne malinku, ci nam nezaostava. u nas je to take 50:50 este nic dokopy nevieme, iba teoriu a prax uvidime podla naliehavosti a moznosti.
@lucia20 ved jasne, som nemyslela ze hned mas utekat fotit 😀 😀 Len ak ta napadne niekedy.
Fuu, dost blbe ze az na konci sa dozviete, ale hlavne ze sa to nijako neda ovplyvnit...takze malinku budu operovat hned? Si to ani neviem predstavit, boze...
@dandulka3 ved ano,ja som si to tiez povedala..ale behali tam okolo mna, ofukovali 🙂 a nakoniec bolo vsetko ok...tusim som si to len vsugerovala alebo co..ale aj tak mi zdoraznila,ze to nemam podcenovat a prist urcite aj nabuduce ked sa mi nieco nebude pozdavat.Aspon ze tu maju taky pristup, nie ze na teba nahucia co vymyslas...
ste tu toho popisali.
Cumliky a flase. Umyjem a vyvarim ked budem potrebovat. Planujem kojit, takze len ked budem musiet odsat. Umyjem to normalne vo vode so saponatom, poriadne premyjem a vyvarim v hrnci s vodou tak aby to vrelo 10 min. Potom niekedy len v parnom sterilizatore ale vzdy predtym umyjem.
Cumel..dudel, ci co..neberiem a ani nebudem pouzivat. Moja prva to nepouzivala takze to nebude ani druha... 🙂 🙂
Idem este precitat co riesite... 😎
Ahojte,včera so konečne pochopila o čom ste písali,keď ste hovorili,že máte nohy spuchnuté. Ja som sa sama seba zľakla,keď som včera večer vliezla do sprchy.HRˇOZA.Nohy ako papuče,v členkoch ich ledva ohnem.čo mi na to poradíte?čo na to zaberá?
ahojte kočky.....idete si dat zobrat pupocnikovu krv???ja rozmyslam ze ju asi darujem...

@kveta: za noc, cez den asi 6-8krat