icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

mamicka2009
15. júl 2010

@klaudia85 podla vsetkeho nadstandard, hlavne kvoli privatnej sprche... uvidim, pojdem sa tam pozriet, ze ako to vyzera, tak sa rozhodnem potom🙂

hobit
15. júl 2010

@sjusiquatro aj ja som nad tym rozmyslala...

aneta4
15. júl 2010

to teplo ma dáko ubíja......rano vstávam unavená....a len sa spršííím,lebo sa potím jak svinka.ale to asi každá s nás. 😝

sjusiquatro
15. júl 2010

hic ako v Rusku 😀 😀 musim ist do mesta ale dako sa mi nechce ked je 500 stupnov, asi pockam na moje zlatko ked pride z prace a pojdeme na aute...to je lepsie ako pesibusom 🙂

danulka3
15. júl 2010

Kočky,ďakujem za rady,v obývačke už mám lavór so studenou vodou,snáď to aspoň trocha pomôže.

gumimaci
15. júl 2010

@danulka3 😀 😀 😀 to robievam aj ja 😅

tothova5a
15. júl 2010

@hobit - tak sa tam stretneme 🙂 daj si menovku 🙂 nech Ta spoznam

hobit
15. júl 2010

@tothova5a mala, rysava, nosata 🙂 nepomylis sa isto...a ty?

janica81
15. júl 2010

Cavino 🙂 ....

juj dnes sme boli na sone v 30 tt, a pan doktor mi povedal, ze sme riadne veľke... 🙂 1890 gr riadna baba.... posunul mi aj týždne na 31 tt a 5 dní..... tak neviem čo tak rastieme ale som rada.... inak ako zvladate teploty???

elixia
15. júl 2010

@janica81 tak to je teda riadna baba 🙂 Mas termin len o den skor ako ja, neviem sice, aky velky je ten moj skriatok,ale az tolko to asi nebude.. 🙂

zuzanockamt
15. júl 2010

@janica81 tak konecne niekto, kto ma take velke dieta ... nas jurko mal v 30 tt 2 kg 😀 ... a aj ostatne rozmery boli na 33 tt a nie 30 tt, takze ja ho ocakavam uz koncom augusta ... mam taky citak 😅

aneta4
15. júl 2010

no a moj synček......taktiež o dva tt väčši.joj ja už dneska som uzavrela všetky nakupy.všetko nachystané...som rada 🙂 ešte niečo poprat-niečo už je.a vyvarit dudliky.ale to mám ešte čas.a potom poskladat postielku.ale ešte počkame..aj ked najradšej by som ju už mala.a tešila sa ešte viac...ako sa tešime.ale sadat prach na nu nemusi........

elixia
15. júl 2010

@aneta4 tak to si sikovna, ked uz vsetko mas 🙂 Ja stale este riesim posledne veci - co do porodnice, plachty do postielky, no a hlavne nejaku komodu nam treba...stale sa akosi objavi nieco nove, na com som nemyslela 😀

tothova5a
15. júl 2010

@hobit - ja som tiez mala, rysava no a nos nemam najmensi 🙂 - tak hadam sa nejak spozname

matka24
15. júl 2010

buduce maminky nieje je tu nejaka ktora bude rodit v DK????

danulka3
16. júl 2010

@zuzanockamt tak ja som zasa opačný prípad,podľa sona sa mi termín posunul o týždeň neskôr.Takže uvidíme.

danulka3
16. júl 2010

@aneta4 tak to máš super,že už máš všetko nachystané.Ja som si to tiež myslela,ale vždy ma niečo napadne,že ešte mi chýba to alebo tamto.Ale to sú ozaj už iba také maličkosti,ktoré sa dajú kúpiť hocikedy,veď nebývame na konci sveta a do obchodov to máme ozaj na skok,takže ak by niečo pochybilo,tak mm skočí a kúpi.

danulka3
16. júl 2010

ozaj,od dnes majú v jednote akciu na pampersky sleep and play za 7,49 70ks a vlhčené obrúsky tiež Pampers 2x72ks za 2,69.Myslím,že je to super cena.

hobit
16. júl 2010

@tothova5a 😀

aneta4
16. júl 2010

@danulka3 super že si dala vediet...na tie plienky......treba využit ked je akcia 😉

hilaris
16. júl 2010

@sjusiquatro aj ja som chcela darovat pupocnikovu krv ale tam su prisne kriteria a neda sa ked nesplnas co len jednu vec. Od odchodu plodovej vody treba porodit do 2 hodin, ziadne lienky v tehotenstve, nesmies mat streptokoka a vselico dalsie... uz si nespominam... no ale zrovna tieto tri su pre kazdu druhu uplne bezna vec.

kveta
16. júl 2010

Baby, a nebolo by rozumné si tú pupočníkovú krv dať zamraziť pre vlastné dieťa... nikdy neviete, či Vám alebo Vašim blízkym tá krv nezachráni život...

ladywitch26
16. júl 2010

baby, s tou pupocnikovou krvou sa mi to zda tak akurat dobry biznis na sr, v ostatnych krajinach sa to az v takom rozsahu nerobi. zasa raz v niecom vyuzivaju rodicov.

klaudia85
16. júl 2010

Prosím poraďte, ako často vám tvrdne brucho? Cítite aj iné potiaže? Mne dnes tvrdlo aspoň desať krát, čo som postrehla a cítim sa akosi zvláštne, akoby som to mala dostať.

ladywitch26
16. júl 2010

@klaudia85 mne dokina povedala, ze pokial netvrdne viac ako 10x za hodinu, tak je to v norme. a bolesti ako pri kramoch som mala pred par dnami, teraz ma zas nenormalne bolia krize. ☹

elixia
16. júl 2010

@klaudia85 pravdu povediac, ja ani neviem co to znamena 🙂 takze to bud nerozoznam,alebo som nic take este nemala...

@ladywitch26 ono myslienka je to iste dobra, ale zas, nie je to pre kazdeho...prominentne mamicky nas mozu presviedcat, aka je to skvela vec...mozno je, ale zase raz hlavne pre tych, co na to maju...bohuzial 😉

Mam dost,ked citam alebo pocuvam ako sa nejaka moderatorka ci herecka chvali, ze nemusela kupovat kocik, ci postielku, ze dostala vybavicku od sponzora....tie to akurat potrebuju a mlade rodiny, ktorym sa zide kazdy cent, dostanu.....15 ci kolko eur pridavky..ved je to smiesne..alebo skor na zaplakanie. Sorry,som sa trochu nechala uniest 🙂

ladywitch26
16. júl 2010

@elixia no keby ti tvrdlo brucho, tak to by si rozoznala. sice to neboli, ale dvakrat najprijemnejsi pocit to nie je. 😝

inak ja tiez nechapem tie slovenske pomery. platy zalostne nizke, materska a pridavky ani nevravim a veci od oblecka, po plienky pomaly dvakrat take drahe, ako inde. vsak tu kupim plienky za polovicu toho,co na sr. 😕

zuzanockamt
16. júl 2010

@elixia tvrdnutie urcite rozoznas 😉 ... ako pise lady, moc prijemne to teda nie je 😝

ladywitch26
16. júl 2010

@zuzanockamt inak ja som sa toho najviac bala, ze nerozoznam kedy su to uz ozajstne kontrakcie, ale ked to prislo, tak som rozoznala. to sa fakt nebojte. 😉
aj pri porode sa ma doktor pytal,ci uz nemam taky pocit,ze treba tlacit a ja som len rozmyslala, ze ako to mam vediet, ked som to este v zivote nezazila. no ale ked to prislo, tak som v momente vedela, o com rozprava 😀

klaudia85
16. júl 2010

@ladywitch26 tak ja som rano napocitala asi tak 6krát a potom to ustúpilo... Dúfam toto bol len blbý deň a zajtra bude šetko ako má byť. Och

@elixia no ja som to cítila iba občas to tvrdnutie a pravdupovediac som si nebola istá, či je to ono spočiatku... Asi to bolo len také mierne. No dnes to cítim riadne a vôbec sa mi to nepozdáva :(