icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

ladywitch26
19. júl 2010

@andelik8 ja som od zaciatku pouzivala rovno dvojky. inak co znamena velikanske balenia? rataj s tym, ze taky novorodenec minie aj 10 plienok denne, takze mozno ti tie velikanske balenia nevydrzia az tak dlho, ako si myslis

iron
19. júl 2010

@andelik8 zalezi od velkosti dietatka....ja som pri prvej tiez kupila 2 ale jednotky jej lepsie sedeli. Na zaciatku je vsetko strasne tekute a tie jednotky jej padli na zadocek ako uliate....Mala 3,5 kg a 49 cm

ladywitch26
19. júl 2010

@iron tak moja mala 52cm a 4170g, tak to uz jej lepsie sedeli dvojky 😀
a co si pamatam, bola som v porodnici len tri dni, prakticky so stankou len 2 dni a minuli sme vtedy kazdy den jedno balenie po 25ks. lebo sa cistila z tej smolky a to som ju prebalila a o 15 minut som mohla znova. 😝

ladywitch26
19. júl 2010

inak vcera som v tescu dokonca videla micro velkost pampersiek, na predcasne narodene deti, ze vaha od 1 do 2.5kg 😨

iron
19. júl 2010

no ved ono nech sa radsej vezmu dvojky a ked budu velke tak drahy donesie jednotky....ja nejdem kupovat zbytocne vela veci ani si brat do porodnice. Drahy pride za mnou aj tak kazdy den tak mu dam vediet co potrebujem a donesie. Akurat tie porodnicke vlozky si beriem rovno dva pakle...lebo to bolo ako na bitunku.. 😀 😀

ladywitch26
19. júl 2010

@iron ja som sa tiez vtedy riadne nabalila a polovicu veci som ani nepotrebovala. teraz zbalim akurat zupan, pyzamo, balenie plienok, oblecko pre maleho a tiez dva pakle vloziek. sice som vtedy len jeden minula, ale istota je istota. 😉

estterka
19. júl 2010

@owelia ja citim malu len do oblasti pupka..vysie zatial nekopla ani raz a vsetko je zevraj ok 😉

iron
19. júl 2010

@ladywitch26 jeden? ja hadam tri...a to som bola v nemocke styri dni. Ja tiez len pyzamo,zupan, slapky, oblecko davaju v nemocke pre drobca, to az ked pojdeme domov... 🙂

iron
19. júl 2010

ja mam pocit ze mam chobotnicu..citim vsade...ale presne viem definovat kde je co...len sa nejako baba roztahuje a teda boli to statocne....

ladywitch26
19. júl 2010

@iron no ja som sla domov po 48hodinach a vlastne som az tak strasne nekrvacala, po prvom dni vlastne uz len ked som kojila, ked sa mi zacala maternica stahovat. inak ani nie. ale na liekoch som bola skoro tyzden, riadne to bolelo, a ked mala pytala papat kazde dve hodky, no dakujem pekne 😔

estterka
19. júl 2010

@iron tak ja viem uz teraz,ze na lavom boku mame zadocek a na pravom mame nozicky,nozicku sme vystrcenu uz aj videli raz 😀 a hlavickou sme dole. ale ked ma kopala do mechura,to bolo hrozne.. 😠

ladywitch26
19. júl 2010

@iron a s tou chobotnicou, mam rovnaky pocit. muz sa smeje, ze asi su tam dvaja, ked dokazu kopat na opacnych koncoch naraz

iron
19. júl 2010

no ja citim nozicky kopu do praveho boku, zadok stale vytrca z brucha von, ramienka zatlaca na lavom boku, jednu rucicku natahuje k rebram a druhu tam dole az mam pocit ze ju rovno prerazi... 🙂
a furt cka...sranda veru...sak tie pohybu ustanu ked sa uz nebude mat kde hybat

zuzanockamt
19. júl 2010

@estterka ja mam s mechurom problem stale a to tam nohy ani nema uz od polovice tehu ... alebo aj dlhsie ... tak neviem, ci to s tymi rucickami tak hrabe aebo hlavou tlaci

ladywitch26
19. júl 2010

jaaaj, tak ckanie mi ani nespominajte, to ja nenavidim...taky hnusny pocit to je.strasne mi to vadi. nastastie maly cka ovela menej ako stanka, ta aj 5x denne, maly tak raz denne.

@zuzanockamt ani hlavou tlacit nemusi, predstav si balon naplneny vodou a na nom take 4kilove zavazie. drobec, placenta a voda. sa nediv, ze mas pocit, ze ide kazdu chvilu prasknut.

iron
19. júl 2010

no je to veru kopec srandy...idem si lahnut, lebo Ninka bude vstavat a musim fungovat...papa 😀

zuzanockamt
19. júl 2010

@ladywitch26 no ja mam potom to 4-kilove zavazie cca od 3-teho mesiaca 😀 😝

owelia
20. júl 2010

no ja mám tiež problémy s mechúrom od polovice tehotenstva a keď doňho dostanem kopy tak vidím všetkých svätých ☹

owelia
20. júl 2010

no ja mám tiež problémy s mechúrom od polovice tehotenstva a keď doňho dostanem kopy tak vidím všetkých svätých ☹

danulka3
20. júl 2010

@iron Tak presne taký istý pocit mám aj ja,cítim ho všade,raz pod rebrami,raz vpravo,raz vľavo 😀 ,vrtí sa tam ako vrtuľka,celé bruško mi pláva zboka na bok.Ale chrbátik má vpravo,lebo niekedy sa tak zaprie,že sa mi pol bruška vyduje,vyzerá to srandovne.

gladiola
20. júl 2010

baby, ja som takaaaaa unavena, takmer kazdu hodinu som vstala v noci a curala som, to sa pripravujem na to, ze budem casto vstavat k babu

iron
20. júl 2010

ja mam momentalne tiez fazu ze sa neviem dospat....vyspavam do osmej, este spim poobede a furt som unavena.....no jo to tieto posledne mesiace daju zabrat.

aneta4
20. júl 2010

ked hovorite o tej unave.......teda dneska som jak mechom ovalená.....aj poobede som si pospala....babka varovala malú.....a teraz oči mi klipkaju.a je mi téééééplo.ani jest mi nechuti..ale to už dlhšie....

anetaadam
20. júl 2010

Tak ja som pre zmenu spala včera,deti zobral manžel na výletik do lesíka a ja som oddychovala 😉

anetaadam
20. júl 2010

@iron Máme rovnaký termín 😲

janica81
20. júl 2010

Cavino....

unava??? to co je??? 🙂 som taka unavena ze nestiham ani pomaly vecer zuby umyt 🙂

juj zacalo mi od nedele tvrdnut brucho...ale doki povedal v pondelok ze to uz moze sem tam a dal mi magnezium a Nospu... ale vraj inak vsetko ok...ale inak je to hnusny pocit.... ☹

aj Vam sa to stava??? a co robite???

danulka3
20. júl 2010

ja si už neviem deň bez poobedňajšieho spánku predstavil.Chodím už ako kačica,bolia ma kĺby a nohy mám také opuchnuté,že obujem len šľapky.
Ja mávam také tvrdnutie brucha,že sa mi zrýchli tep,príde na mňa taká horúčava,musím to predýchavať a potom to prejde? Nemôžu to byť už tí poslíčkovia,či ako sa to volá.Ako to spoznám a kedy to tak začína.

Dnes som konečne začala s praním vecičiek pre Jakubka,keď som to povyťahovala zo skrine,až som sa zhrozila,koľko toho mám,asi to ani všetko nevynosíme.Veľa vecí som dostala a v obchode som neodolala,keď som zbadala niečo chutnučké.

danulka3
20. júl 2010

Ozaj baby koľko ste už pribrali? Ja som sa na poradni až zhrozila,za 3 týždne 3kg,takže už mám 12kg navrch.A to som bola rada,že som do 8 mesiaca pribrala len 8kg a teraz toto,som zvedavá,kde sa to zastaví.

elixia
20. júl 2010

pozeram,ze s unavou sme na tom vsetky rovnako... 😀 Ja vecer nemozem spat a potom rano ani za svet vstavat, esteze nemusim..tak vyspavam minimalne do desiatej kazdy den 🙂 Ked vstavam skor, poobede som nepouzitelna, kym nepospim trochu. No, uz to asi lepsie nebude...teda do porodu 😀

@lucia20 nejako si sa stratila, uz som ta tu par dni nevidela....ste ok?

ellisabet
21. júl 2010

@danulka3 Ahoj! ja som doteraz pribrala cca 13kg. medzi dvoma poslednými poradnami /za posledné 2 týždne/ som nebribrala nič, som sa trochu zľakla, ale všetko bolo v poriadku, uvidíme čo o týždeň keď pojdem na poradnu.

zabkaevka
21. júl 2010

ahoooj kočky 🙂 hmm dlho som tu nebola, chodievam do inej témy. Ako vidím tuto úraduje únava, a priberanie 🙂 Ja osobne zatiaľ únavu nejako neregistrujem, sem tam večer už o 8ej si ľahám ale inak cez deň ani nie. A pribrala som asi 8-10kg. zatiaľ to vidno len na brušku, tak dúfam, že to tqakto aj ostane 🙂 V piatok mám poradňu tak aj uvidím koľko vážim, iba tam sa vážim a taktže koľko má mimi 🙂
A ako výbavička prirpavená ??