icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

aneta4
23. júl 2010

@nika80 no nika hovorim ti s vlastnej skusenosti,že niečo taketo som mala aj ja.aj pichanie respektive bolest pod pravou lopatkou.a bol to podraždeny žlčnik.obmedz sa v jedení.nič take čo lahko podraždi žlčnik.ale mne to prešlo asi po 5 dnoch.ale na druhej strane aj babo tlači...tak už to musime vydržat

fubinka
24. júl 2010

Ahojte kočky mate už všetko pochystane, postielku a vecičky poprate ja ešte nie a neviem kedy je spravny čas začať

zuzanockamt
24. júl 2010

@fubinka ja by som zacala cim skor, lebo potom uz nebudes tak vladat a keby to aj prislo skor, tak nebudes v strese, ze este cosi chyba 😉

fubinka
24. júl 2010

ved ja som aj myslela že by bolo na čase lebo človek nikdy nevie, len reku či to nie je priskoro

zuzanockamt
24. júl 2010

@fubinka neviem podla coho sa to posudzuje ci je skoro, alebo neskoro, ale ja uz mam vsetko a aj tasku do porodnice zbalenu ... pre niekoho divne, ale ja som spokojna 🙂 😉

fubinka
24. júl 2010

presne ono to zaleži od každej z nas individualne, ked chce mať človek pokoj tak prečo nie, ja som tiež taka že radšej budem mať mesiac zbalenu tašku ako potm ryhclo obhanať a stresovať, bududci tyžden chcem aj poskjladať postielku maju nam prisť ešte tapety detske tak to urobime všetko naraz

elixia
24. júl 2010

@fubinka, no ja mam nakupene uz vsetko,prat som zacala tento tyzden - zatial len jednu varku, latkove stvorce som poprala aj pozehlila..postupne sa tiez uz chystam,lebo ako pise zuzanockamt, neskor budem vladat este menej ako teraz 🙂 Ja uz teraz som zehlila posediacky, co som doteraz nikdy nerobila, ale asi by mi postojacky odpadli krize 🙂

@zuzanockamt tak to si ozaj sikovna, ale suhlasim s tebou,ze radsej skor ako potom stresovat...

Inak, baby, neviem,ktora mate ako prva termin v septembri,ale takto o mesiac uz aj nejake babatka mozu byt na svete,nie?? 🙂 Nezostavoval niekto tabulku?

elixia
24. júl 2010

Este sa chcem opytat, co mate naspodok do hlbokeho kocika? Nejaku deku? Videla som aj plachty do kocika, tak neviem, kupit???

zuzanockamt
24. júl 2010

@elixia ja budem davat deku a mam aj taky paplonik, tak este uvidim

fubinka
24. júl 2010

Ja mam kupenu zavinovačku flisovu do autosedačky a budem ju davať aj do kočíka, a tiež asi najskor dam nejaku deku
elixia: kedy maš termin?

estterka
24. júl 2010

@fubinka my este ani nemame vsetko kupene,autosedacka nam chyba,vanicka atd..ale nestresujem sa,lebo to su veci,ze niekto pozcia urcite ak aj nevyberieme nahodou do porodu a vanicka je najmenej..a prat som teraz pomaly zacala,len kvoly tomu,ze v auguste uz asi nebudem vladat tolko.
no ja by som rada kupila tie plachty do kocika,keby zozeniem,a ak nezozeniem,tak mi poradili,ze najlepsie dve latkove plienky,take tie vacsie trochu pod male dat,ze to staci..ale zas u nas nikdy nie je zima,ja prisposobujem vsetko tomu,aby malej teplo nebolo🙂

elixia
24. júl 2010

@fubinka 26.9.

No tu v UK skor pocitam so zimou ako s teplom 🙂 Tak mozno nakoniec kupim tu plachtu, pride mi dobra aj ako ochrana vnutra kocika pred oslintanim, ogrckanim...alebo tie latkove plienky.

estterka
24. júl 2010

@elixia vsak prave preto,ked si male odgrgne v kociku a pod..nas kocik je este len na ceste zo slovenska,takze riesit mozem zacat az po tom,ako budem vidiet,ako ma ten spodok presne spraveny. plachtu mozes mat ako zaklad a ked sa ti bude zdat malo,alebo ze by bola krpcovi zima,tak vzdy mozes nieco este dat pod neho,myslim si.

elixia
24. júl 2010

@estterka nas kocik je tiez este na SK, dorazit by mal tak o mesiac, takze este je cas. Len som dnes kupovala plachty do postielky, tak ma napadlo, ze ci kupit aj do kocika alebo ako to poriesit...mame aj tensiu deku, takze nejak tak asi skombinujem 🙂
Tebe sa nepacili kociky v Spanielsku? 🙂 Lebo mne sa tie co maju tu v UK teda vooobec nepacili, preto ho ideme trepat az zo SK 🙂

estterka
24. júl 2010

@elixia ja som chcela hlboky kocik,s velkou vanickou a to tu nebolo mozne kupit..a nam sa pacia take jednoduhce veci s MM,nechcela som kombinovany kocik kupovat,lebo vanicka bola vzdy mala..a sedacku dokupime a po polroku alebo ako zacne sediet sportovy-to uz tu sa bude dat.proste som snivala o klasickom hlbokom kociku 😀 a ako ti ho poslali zo slovenska?kurierom ci postou? a ktory si si vybrala? 😉 inak ak si v uk,tak si pozri stranku znacky vertbaudet,ja som odtial objednavala do postielky veci,zo spanielskej stranky,podla mna maju krasne veci a mali aj zlavy teraz,uz by mali aj dojst buduci tyzden🙂

elixia
24. júl 2010

@estterka presne, ja som tiez hlavne velku vanocku chcela...vybrali sm eCamarelo Q12 mam v albume fotku, mozes pozriet. Na SK je dost casty (asi kvoli dobrej cene) ale tu ho nebude mat nikto, takze som nevahala 😀 Donesu nam ho svokrovci, ale aj kurierom by sa dalo a nie je to az take drahe...Vy ho ako dopravujete?
Do postiielky som tiez vsetko na SK kupila, aj matrac dokonca, tu uz len tie plachty a este potrebujem nejaky chranic matraca. Ale stranku pozriem 🙂
A vy ste aky kocik kupili teda?

estterka
24. júl 2010

@elixia my sme kupili velmi obycajny,jednuchy steggi lux air,najviac sa nam pozdavala uz spominana vanicka a . no postou ho poslali nakoniec,ale nie ako balik na kila,ale ako obchodnu zasielku kvoly rozmerom,krabicu to ma obrovsku zevraj.u mna je problem,ze ja som na ostrove,takze to musi lodou prist,lebo je to nadrozmerne do lietadla,70 euro nas to vyslo-ani nie vela,sme sa bali,ze bude horsie. postielku aj matrac som kupila v ikeii tuto a inak mame plno veci zo slovenska tiez a este z nemecka MM doniesol,co je u nich dobre..nejak sme tym spanielskym veciam neverili 😀 a ja som chranic matraca z tej stranky objednala,lebo maju aj 100 bavlneny a da sa prat na vysokych teplotach.uvidime,ked dojde🙂

elixia
24. júl 2010

tak to nie je az tak vela, mne by to sem do UK vyslo asi 50... Ja som tiez planovala postielku v Ikei kupit, nakoniec sa mi postastilo najst v bazari za 25 libier. Matrace, take tie lepsie su tu strasne drahe, doma som kupila ortopedicky za 26 eur.. tu za to ani obycajny penovy by som nekupila.
Manzel je Nemec?

fubinka
24. júl 2010

- @elixia ja ma termin 29.9 ael doktor povedal že tak od 20, 9 budeme v strehu

elixia
24. júl 2010

@fubinka no mne zatial nic neposunuli, ja vsak mam taky nejaky citak,ze skor prenasat budeme 😀 Pekne meno ste vybrali 🙂

estterka
24. júl 2010

@elixia ano,my sme taki velmi zmixovani,slovensko-nemecke dieta sa narodi v spanielsku do rodiny,kde sa rozprava anglicky 😀 no nie je to vela,kurierom by to bolo strasne drahe,kedze sme velmi daleko.

elixia
24. júl 2010

@estterka no to teda mate vesele 😀 A kde to vlastne zijete, na akom ostrove? Prepac,ak som moc zvedava 🙂

janica81
24. júl 2010

Ahojte 🙂

aký ste dnes mali den??? ja som si vcera upratala a dnes som len tak volne oddychovala...pocasie sa pomaly kazi...metteorologovia predpovedaju na zajtra zimu a asi im to vyjde...ale aspon sa ochladime trosku...

dnes ma cely den pobolieva nad lonovou kostou a kostrč... ☹ trápi to aj Vas??

estterka
24. júl 2010

@elixia na kanarskym sme 😉 najblizsie k afrike z ostrovov 😝

elixia
24. júl 2010

@estterka Fuerteventura?? Sme tam boli vlani na dovolenke 🙂

@janica81 mna krize a kostrc bolia,ked dlhsie chodim alebo stojim

estterka
24. júl 2010

@elixia a v ktorej casti ste boli?

elixia
24. júl 2010

@estterka v strede, Costa Caletta

estterka
24. júl 2010

@elixia tak costa calleta nie je..bud ste boli pri letisku kusok v calleta de fuste..alebo na juhu v costa calme 😀 😉

elixia
24. júl 2010

@estterka ano,mas pravdu, Costa Caletta bol hotel 😀 takze to prve 😀

estterka
24. júl 2010

@elixia 🙂 ok,idem,dnes mam velke plany na vecer,majte sa 😎