♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
aj ja mám skoro všetko už nachystané...a radšej skor ako potom stresovat....ved načo to odkladat.len kabelu do porodnice nemam pobalenu....tak do 2 tt si ju snad pobalim. 😉 dneska ma tak bolia nohy.včera som bola cely den na nohach a dneska joj.v noci som mala take sni,že som sa prebudila a pol hodiny len plakala.to su tie hormony.nie aby som sa nad tym len pousmiala......ale ja revem.ale sa mi ulavilo. 🙂
ale sa nám pekne ochaldilo.......hned sa mi lepšie dycha. 🙂
ochladilo.........
ja uz konecne spim!!! v noci sa zobudim len dvakrat na wecko, ale potom hned zaspim, to je tak uzasne, predtym som si to nevazila, ale tym chladnejsim pocasim je hned vsetko aspon u mna lepsie, co vy holky?
@gladiola tak to teda uprimne zavidim 😉
no ja tiež prespim celu noc....a na zachod idem tak jeden krat......sem-tam aj vôbec.a to pijem véééla.ale snažim sa pred spanim ist......a potom jednoducho nepotrebujem
@aneta4 ja chodim na WC-ko v noci aj trikrat a cez den to ani nepocitam 😝
Ahojky,ja tak jeden krát na vecko,ale viac ma trápia krče v lýtkach ☹
Ja uz ani nepamatam, kedy som sa vyspala... ☹ Na wecko 1-2 v noci, okrem toho ma maly budi kopancami. Mam opuchnute nohy, tiez nic prijemne. Naposledy ma seklo na lavej strane, a trpne prava ruka. Co k tomu dodat? Esteze tych mojich chlapov tak lubim 😀
no ja spim dobre..ked idem na wecko,tak to mi nevadi,len spim malo..proste zaspim okolo jednej a pred piatou som uz vyspata..a potom cez den druhe kolo spim zvycajne..ale inak musim povedat,ze je mi pohodlne v posteli,ani mala ma nebudi..dufam naivne,ze to tak zostane uz 😅
@gumimaci ta lava strana aj mna boli,ale ani nie pocas spanku,ale cez ked sedim obcas,alebo si citam v posteli..zevraj je to nejaky nerv,na ktory tlaci stavec nasej vyrovnanej chrbtice..bola som aj na masazi s tym,bolelo to,ked to rozmasirovala a aj maserka povedala,ze bohuzial to dlhy ucinok mat nebude,kvoly tomu z coho to je,ale aspon na par dni sa mi ulavilo.
@estterka ved aj ja rozmyslam nad masazou, este musim najst maserku, ktora robi aj tehosky, lebo predpokladam,ze klasicka masaz to byt nemoze. Asi to bude ako pises s tym stavcom a z toho mam aj to trpnutie pravej ruky. No ono sa na niecom ta zvacsena vaha brucha a prs musela prejavit ☹
ahojte kocky...mna pri prvom hrozne bolel chrbat uz od nejakeho 20tt ale teraz je to ovela ale ovela menej asi si to telo uz zvyklo na ukrutnu bolest z prveho tehu..a veru aj nad masazou som rozmyslala a nepamatam ale tusim som aj bola a pomohla na par dni nic moc za tie prachy 😔 takze potesim vas ked budete cakat druhe vsetko budete zvladat lepsie..az na par veci...spanok bdue ovela horsi..co uz dva krat do dna spim a tym to kompenzujem 😅 ale inak aj teraz citim chrbat ale to sa neda porovnat s predchadzajucimi bolestami ja som vtedy kazdy vecer plakavala..teraz troska poochkam a je to dobreee 😅
@vejinka 😅 no tak dik, ze druhe? na to ani nemyslim, ani uskokom, alebo zo srandy. Ked som si mohla tehu "uzivat" tak sme lietali po doktoroch a boli vystresovany. ked sa to ukludnilo, tak mi narastlo brucho a stal sa zo mna neohrabany tulen 😠 jaj kde je moja romanticka predstava lazo-plazo tehotenstva, kde ja zvladam kazdu situaciu a pohyb s graciou a usmevom??? 😠
@gumimaci nieco m i hovor..kazdy tvrdi ze druhe tehu je take lepsie..no ja ten pocit nemam do cca 20tt mi bolo blivno a chudla som jak na beziacom pase a potom zacalo rast brucho...pohoda 8tt uplne super a odvtedy ma pali zaha co pri malom som ani nepoznala teda aspom v tomto meritku nie...ale sak uz to dako vydrzime..no a teraz cez vikend sme boli u nasoch po troch mesiacoch a moja mama ze ty teda bdues...uz teraz mas vacsie brucho ako pri Erikovi ved chodis ako kacka...vyrovnaj sa co funis? nevladzes? to nemyslis vazne ja som este v den porodu umyvala okna..a ty si ako lemra 😀 no proste same "lichotky" na moj stav "nudze" a tento maly je ovela viac aktivnejsi a jeho kopance aj bolia..
Erikove len steklili 😅
@gumimaci ale po par rokoch ta ta nechut na druhe prejde..ja som po prvom povedala nidky viac a haa...potom som planovala 4 deti a teraz asi dve stacia..ale ked ja sprosta kuknem na nejake male detaatko tak ma chyti tuzba zasa mat take drobne bezbranne a hlavne poslusne a netrucovite 😅 no na dalsie dva roky mam pokoj to sa nechystam.. 😀
ja sa tiez na druhe teda vobec nechystam ... ale nie kvoli tehu alebo porodu, ale druhe zatial ak nebude ina situacia uz vobec neplanujem
Nasla som dobru temu https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/co-je-lepsie-nekupit/
Mozme sa poucit, ale ako pisu kazde babo je ine 🙂
Dobry vecer,
ako ste vikendovali??? vidim ze rozoberate co do porodnice.... asi sa uz aj ja zacnem tento tyzden tym zaoberat a pomalicky teda chystat vybavicku.... clovek nikdy nevie.... 🙂
ja si kupim asi len po 2 veci z najmensej velkosti a potom o cislo vacsiu... v zavinovacke si nikto nesimne ze nam je to trosku vacsie 🙂 a dlhsie to vydrzi
🙂
@janica81 len nenakúp všetko veľké 🙂 ako ja ....všetko som tak nejak automaticky kupovala od 62, lebo každý hovorí "nekupuj malé veci to nevynosí", tak ja som ich vzala za slovo a začala od 62 s tým, že všetko pozahýbam 😀 keď bude treba a teraz mi kamoška povedala že jej malý čo sa narodil s mierami 4400 g a 54 cm jej v pohode nosil č. 56. 😝 tak teraz musím dokúpiť niečo malé, lebo ja budem rada keď bude malá mať niečo okolo 3kg, chúďa veď by sa v tej pozahýbanej 62 aj utopila 😀 😀 aspoň niečo na domov s pôrodnice a návštevu lekára nech s ňou potom nechodím ako s otrhančekom 🙂
ja sa desim toho,ze 80percent oblecenia,co sme kupili bude male..ale ked tu uplne divoko cisluju tie veci a my sme podla toho,ako tam mesiace boli kupovali a teraz sa mi to zda byt male.. 😒
aj 4-kilove dieta vam este aspon mesiac - dva vynosi 56 😉 ... ja mam viac kusov z tejto velkosti
@zuzanockamt ukludnila si ma, ale aj tak ho budem asi prezliekat 5x denne, aby sme to vynosili 😀
@gumimaci niečo mi o tom hovor - ja som z toho oblečenia úplný jeleň 🙂
všetko som pokúpila bez problémov - ale to oblečenie to je des, to mám problém kupovať aj sama na seba, nie to ešte na malú čo ani nev iem aká veľká bude ani nič. Teraz mám pocit, že v skrini mám len krátke body a dupačky, to bude sranda keď to budem prať a dávať dokopy 😀
takze je nas viacej,co sme si nie celkom iste nakupom oblecka 😀

@fubinka my uz mame prichystane, respektive postielky su nachystane, veci poprane, ale nie vsetko ozehlene, tasky zbalene, ale my to mame skor preto, ze po kazdej poradni cakam nejaku zlu spravu a keby som nakazala muzovi nieco zbalit, tak to bude minimalne 3-hodinovy telefonat, nez by vsetko nasiel. 😀 😀 😀 😀
@zuzanockamt ja som tiez spokojnejsia, ked uz mam vsetko pobalene, teraz uz len riesit veci okolo zvysku rodiny, tak som spokojnejsia a hlavne kludnejsia, co sa tyka porodu.
@elixia tabulku sme nezostavovali, aspon o tom neviem. ale jedna babenka je tu, co ma termin 1.9. ale ak pojdeme cisarskym, tak pojdeme my uz v auguste.... :D
@elixia ja som do kocika davala podla pocasia, bud latkovy paplonik tenky, alebo deku.
@estterka my sme mali pri prvej dcerke steggi lux tiez a ja som bola spokojna..... fakt ma jednu z najvacsich vaniciek.
@janica81 je mozne, ze babatko ti uz pomaly zchadza dolu, tak tlaci kade-tade...