♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Dobré ránko dievčatá,ja už od pol 6 nemôžem spať,bolí ma celý ľavý bok a Jakubko mi ináč nedovolí spať,keď sa otočím,tak začne strašne kopať,že rezignujem a otočím sa naspäť.
Najväčšia sranda je,že dnes mám poradňu,už tri dni nám netečie teplá voda(odstávka).Takže idem nahriať teplú vodu v rýchlovarnej kanvici,aby som sa aspoň trošku "poľudštila" a mohla vyliezť medzi ľudí. 😀
@lucia20 Keď som vás čítala,prišla som na to,že aj ja špekulujem nad každou vecičkou pre bábo,aby bolo všetko zladené atď. Pri prvej si to tak nepamätám,vtedy bolo hlavné,aby som niečo mala a basta.Možno tým vekom,teraz si to omnoho viac užívam a teším sa z každej maličkosti.
Baby kde najdem tie prebalovacie podložky, teda tu pani čo ich ponuka
V dojčeneckych potrebach
danulka3 ty si určite zo Žiliny dnes by už mala isť tepla voda tak dufam lebo je to na nič toto nahrievanie. 🙂
Ahojte!
Chce byť ešte niekto v tabuľke?
Šetriť treba ked sa dá 😀
@lucia20 vobec nie si, ja vsetko porovnavam a ked nieco maju niekde za 20 a inde za 15 naco kupovat drahsie?? a este aku radost urobia usetrene peniazky...hlavne preto,ze sa daju minut zase inde 😀
Ja som dnes este doplnala arzenal..a to som si myslela,ze uz vsetko mame 🙂 Obiehala som drogerky a skoro v kazdej mali akciu na utierky na zadocek..za libru, tak som domov 6 balikov dovliekla. Aj na pampersky mali akciu, akekolvek 2 balenia za 10, tak som kupila po jednom z jednotiek aj dvojek...netusim kolko stoja na SK,ale toto sa mi zdala dobra cena...sice ideme latkovat, no aspon do porodnice.
Vy co mate nove?
@elixia he he, to ze sa to potom da minut inde, tak to ma dostalo.... pekne povedane, ale je to pravda...
tie pampersky si kupila super..... dobra cena, to aj ja by som kupovala. :D
ty kokso, u nas zacalo tak liat, aka som rada, ze sme stihli prist domov. prave som dovliekla farby a idem sa vrhnut na chodbu.... nech je pekne vymalovana... :D
ahojte,dnes som bola na poradni po prepustení z nemocnice,nič nové mi nepovedal,ani ma zospodu nevyšetril.Dal mi železo,vraj mám tehotenskú anémiu.Magnézium mám užívať ďalej 3x denne.na ďalšiu poradňu idem o 2 týždne,bude mi robiť aj kultiváciu.Jediné,čo ma naštvalo je,že po tej poradni ide na 2 týždne na dovolenku,takže tu v posledných týždňoch môjho tehotenstva nebude,budem chodiť k nejakej doktorke,ktorú som v živote nevidela,tá ho zastupuje.No nič moc. 😠
Dnes som si konečne pobalila všetko do pôrodnice,takže už som spokojnejšia,a môj manžel tiež 😀
@danulka3 mozno ti nechce rypat do krcka.... no tiez sa ti to pekne nahustilo.... anemia, zelezo, dovolenka... ale hadam sa do porodu stihne vratit....
ja som tasku uz zbalila, ale kedze som sa dozvedela ako budem hospitalizovane, tak potrebujem prebalit tasky, lebo ich mame pomiesane, takze musim oddelit malu odomna. uz sa do toho dokopavam od pondelka.... booooze, ja som vo veciach co sa tyka malej, taaaaaaaaka leniva a ja neviem preco. tesim sa, ale stale sa bojim nieco chystat.. 😖
@gumimaci ked ti mam pravdu povedat, ani sama neviem. lebo cunderlik ma chcel nechat uz v pondelok. ked som povedala, ze nemam tasku tak povedal, ze pri buducej kontrole. tu mam 4.8.
plank povedal, ze ma necha doma az do 38.tt
detsky chirurg odporuca tiez 3ˇ8.tt ale ked by bolo nieco so srdieckom chcu ju vybrat hned. takze vobec netusim, ale dufam, ze ma nechaju doma este cely buduci tyzden.....
@lucia20 tak ja som to všetko nahádzala do kufra na kolieskach,najviac miesta mi zabrali plienky a župan,mám dosť hrubý a nechce sa mi kupovať nový.Mne sa nechcelo baliť do viacerých tašiek.Mám to tak uložšné,že keď otvorím kufor,nemusím nič prehadzovať,všetko mám poruke.
Či sa doktor do pôrodu vráti neviem,aj tak nebude pri pôrode,ale aj tak má prehľad o mojom tehotenstve od začiatku.
A tebe už povedali,kedy ideš?
@gumimaci Muži to určite bez nás zvládnu,oni keď sú s nami sa hrajú na chúdiatka,ale keď treba vedia zmobilizovať všetky sily.Ja som to videla na mojom teraz,keď som bola cez víkend v nemocnici.Náhle ostal sám doma a všetko hravo zvládol.Treba nechať trochu zodpovednosti aj na nich.
Ahojte, taku priebežnú tabulku som dala do fotoblogu, pozrite či ste tam všetky a či sedia udaje, potom to bude aj v lepšej kvalite ako som to dala teraz.
Ja som dnes bola na poradni u mojej lekarky, mi spravila tu kultivaciu a o 2 týždne už mám isť na poradnu do pôrodnice, takže moju lekárku už do pôrodu neuvidím.
Tabuľka super 😀 😀 😀

@elixia kedze sme sa s muzom rozisli, tak som boal presvedcena, ze neni treba skladovat tak dlho, no ale muz sa vratil a nejako asi donho praskol blesk a chcel tretie. :D