icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

anetaadam
31. júl 2010

@hobit Ja som ich kupila cez bazar od jednej pani,neviem už meno.No,ale robí ich ta istá firma ako aj tie biele,mala by to byť firma GAJI

anetaadam
31. júl 2010

@hobit daj si do googlu firma GAJI a tam ich maju

hobit
31. júl 2010

@anetaadam dakujem 🙂

aneta4
31. júl 2010

no baby dobre že ste tu začali preberat tie župany.sice som dneska sa chystaal sa pobalit zas nič.a ten župan....ja mám taky teply že by ma v nom šlaktrafil.tie navaly horka poznam aj ja po porode...a tiež som rodila v zime.takže musim naklusat nejakemu šikmookemu a kupit nejaky tenky župan

lucia20
31. júl 2010

@aneta4 vrelo odporucam. fakt ja som myslela ze v aprili skolabujem.. som chodila len v koseli po chodbe...

danulka3
1. aug 2010

@krtica11 Tak tieto úkony už mám všetky za sebou,ale tak zasa mám termín o 3 týždne skôr.A máš aj dohodnutého lekára? Je vôbec takáto možnosť u nás v Žiline?Prepáč,že ťa otravujem,ale nevieš niečo o tom? Dík.

danulka3
1. aug 2010

@andelik8 Presne ten istý problém som mala aj ja.Župan(ja mám dosť hrubý) a plienky a kufor bol plný 🙂 Máme takú sadu kufrov.Tak som postupne vyťahovala väčší a väčší a skončila som skoro pri tom najväčšom.Som zvedavá,ako sa budú po mne kukať v nemocnici,ale radšej to mám v jednom väčšom,ako by som mala trepať ešte ďalšiu tašku.

aneta4
1. aug 2010

@danulka3 vieš čo tohoto som sa obavala aj ja,ked som išla pri prvej do porodnice nabalena jak 2 tt do chorvatska 🙂 ,ale bola som prekvapena,ked skoro každa mala taku velku tašku..a to im manželičkovia stale niečo nosili.jednoducho beriem elen zakladne veci...všetko to čo budeme potrebovat -tak bez obáv

krtica11
1. aug 2010

danulka3 ja dohodnuteho lekara nemam aa ani by som moc nechcela lebo mam znamu ktora si to vybavila a nakoniec jej ani neprišiel ku porodu.Myslim že je jedno kto ťa odrodi hlavne aby ste boli obaja v poriadku.Skus sa spýtať bab na druhej teme porodnica v žiline budu to hadam vedieť presnejšie.

klaudia85
1. aug 2010

No dnes sa ako pred menštruáciou cítim aj ja, bolí ma celé telo :(

janica81
1. aug 2010

Ahojte želám Vám peknú nedeľu

my sa dnes regenerujeme po kamarátovej svadbe... aj som si zatancovala...hodinu mi to malá dovolila, ale potom sa ona tak rozbláznila, že kopala ako divá, tak som sa musela uzemniť, lebo už ma tlačila vsade možne, jujškoda, výborná svadba, ale o jednej sme to už zabalili, aby som náhodou niečo neprehnala...
teraz si diem dať moju pravidelnú kavičku ( raz za týždeň) aj so svadobným koláčikom ....

ja som si včera kúpila už konečne pár vecí, idem to pomaličky dávať teda dokopy, lebo už všetky ste aj pobalené...tak aby som to enjako nezaspala...

inak neviem ako to idem vydržať, už teraz mi všetko všade pretrča, včera MM zapínal aj sandalky na svadbu 🙂

@klaudia85 aj mňa posledný týždeň stále čosi pobolieva....asi to už tak bude, snažím sa to nevšímať si 🙂

andelik8
1. aug 2010

mame hotovy kutik v spalni!!! juuuu ako sa tesim... je to kraaaasne 😀
aj v kupelke uz mm zavesil policky na kozmetiku a potreby pre malu, len tam nam este chyba prebalovaci pultik co dedko slubil vyrobit.

gladiola
1. aug 2010

@andelik8: ake kraaaaasne, my uz mame tiiez vsetko nakupene, pobalena som. Cujte, beriete si do nemocnice aj vodu pre babo? Myslim Lucku. Ak ano, tak potom aj sterilizovanu flasku?

zuzanockamt
1. aug 2010

@gladiola a naco ti je do nemocky voda pre male? 😕

andelik8
1. aug 2010

@gladiola dakujem...
vodu neberiem, myslim ze nie je treba, mala si vezme z mliecka aj tekutiny aj stravu... pokial nie su nejake vazne ze velke horka, tak sa nemusi davat voda, nie?

gladiola
1. aug 2010

niekto mi to hovoril, ze mozno bude aj vodu treba, ale je to blbost, ze? do pol roka nic len mliecko nase mnamkove, ok dakujem!!!

zuzanockamt
1. aug 2010

no pokial je dieta kojene, tak vraj ine tekutiny davat netreba, len ked je velmi teplo, tak vodu, prip. caj ... ja uvidim este ci budem davat caj aspon obcas ... podla toho ako dlho budem kojit

estterka
1. aug 2010

@andelik8 ak budes kojit,tak do pol roka nepotrebuje dieta nic ine..
a zrovna na minulej priprave nam hovorili,ze sa nemusime stresovat v nemocnici,aj ked neskor nam zacne mlieko,krpci su na to pripraveni a vobec nic sa im nestane,,takze tiez si myslim,ze voda je zbytocna-dieta ju pit urcite nebude a keby aj rozhodli o umelom mlieku,ze treba dat,urcite v nemocnici to pripravia.

estterka
1. aug 2010

@gladiola naozaj,ak sa koji,nic netreba do pol roka..vcera som zrovna videla 7 mesacne babatko ,ktore do konca 6.mesiaca len kojene bolo a nebolo ani raz chore a vyzera velmi spokojkne. az teraz zacina pit prevarenu vodu, my sme sa uz tiez zhodli,ze cajikovat ani neskor nebudeme,lebo voda je najlepsia aj kvoly zubkom a vseobecne,aj nam od smadu najviac chuti cista voda 😉

estterka
1. aug 2010

@zuzanockamt ani ked je velmi teplo,nepotrebuje dieta nic ine ako mliecko 🙂

zuzuz1
1. aug 2010

@andelik8 kraaaaaaaaaaaaasne to mas andelik... juuuuj,... no to nas kutik v spalni vyzera ako po najazde cohosi, co vsade zanechava neporiadok :D cakam na set do postielky, len neviem kedy mi pride :(

estterka
1. aug 2010

@zuzuz1 tak to sme dve co cakame..a ten set do posietlky cestuije tuto v spanielsku dlhsie ako kocik zo slovenska cestoval..dufam,ze uz buduci tyzden dojde,nech aj vyprat veci z toho stihnem

zuzuz1
1. aug 2010

@estterka no ved to... toho sa obavam ze to nestihnem oprat... aj ked...na druhej strane mam stale iba jednu varku veciciek opranu... ☹

estterka
1. aug 2010

@zuzuz1 a to urcite dojde este do septembra 😵

andelik8
1. aug 2010

mne to tu uz ukazuje 37my tyzden... paneboze 😨 ja uz mam poprane vsetko, este posledne veci na zehlenie ma cakaju a hotovo. uf, zacinam sa bat 😕

zuzuz1
1. aug 2010

@andelik8 ale kluuuddd... 🙂
inak baby nasla som tu stranku s basnickami s oznameniami o narodeni krpceka,ale smola je ze je tam viac ceskych ako slovenskych :( a basnicky sa tazko prekladaju :( neviete je aj nieco SK take?

gladiola
1. aug 2010

najviac sa mi paci:

Dievčatko/Chlapčiatko sa cez pusinky dostalo až do perinky.
Krásna hlávka, jemné vlásky, toto je náš výtvor lásky.
Nech tá láska pretrváva, neúnavná, neskonalá.
Narodil/a som sa o….Volam sa…. vážim… meriam…
Teším sa na Vás