♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Ahojte 🙂 Konecne august 😵 Uz len mesiac a mozem zacat stresovat
@andelik8 Krasne si to pripravila pre malu 😵 Ja som mojho maleho volala do 4 mesiaca Rebeka 😀
Takze flasku pre maleho do porodky netreba brat? Ak ho bude treba dokrmovat. Myslim, aby si tam nezvykol na ich flasku a potom nebude chciet tu co mam doma. Ale ved vlastne chcem tak ci tak kojit 🙂
Asi čudná otázka, ale viete mi poradiť, čo všetko je treba do kočíka? Máme fusak na zimu, deku... treba tam aj perinku s vankúšikom? Ja vôbec netuším, čo všetko budeme potrebovať :(
@lucialen mala by si si zistit ako to u vas v porodnici chodi. Tu v Ba na Kramaroch nedokrmuju... presadzuju kojenie, vsetky sestricky na novorodeneckom su vyskolene laktacne poradkyne, takze prvoradou snahou je rozkojit babo (a mamku) a nie ho hned dokrmovat. A keby aj bolo treba, vraveli nam na pripravnom kurze, ze lepsie je dokrmovat striekackou, alebo takym tym davkovacom co byva k niektorym syrupom pribaleny, prave preto aby si babo nezvyklo na flasku hned.
Dik andelik, ja nechcem aby mi ho dokrmovali, vsade sa pise, ze pokial sa vytvori mlieko, tak babatku stacia ak tie kvapky kolostra, ktore uz mam davno. Aj ked vacsina babatiek trosku schudne po narodeni, no malo by to stacit. Kamoske tak naucili maleho v porodnici na flasku a z prsnika uz vobec nevedel tahat, tak to po par dnoch vzdala a odsavala 😒
Klaudia, to by som aj ja rada vedela, ja som myslela, ze ho len prikryjem dekou a ideme. Ale mama mi hovorila, ze mi este usije nejaku podlozku, ci co, a ze mu mam dat aj plienku do kocika, asi ak by sa pogrckal alebo co 😕 A v zime samozrejme fusak. Perinku a vankusik dava nebudem
baby a prali ste ten set do postielky obliecky a baldachin??
@sjusiquatro ja uz mam popraty aj baldachyn perniku a povliecky...
@lucialen v nemocnici ti dieta budu dokrmovat glukozou a striekackou... flasku by si nemala mat a ani ho dokrmovat v spitali, lebo niekedy to mlieko trva aj tyzden nez sa spusti...
@klaudia85 perinku a vankus nebudes potrebovat. ked tak iba ako dekoraciu.. :D
@andelik8 na kramaroch je jedna pani - laktacna poradkyna, ale je iba jedna a ta rozkoji kazdeho.... zarucene.
ma velku trpezlivost a velmi maminkam pomaha.
@sjusiquatro Ja sa chystam prat, lebo som ho dala do postielky hned, som sa nevedla dockat 😅 A uz je to aj zaprasene
set do postielky ano, ale baldachyn urcite nie, naco? baby, mne vobec nic nevyteka, zaostavam za vami 😒
@hobit dakujem 🙂
@lucia20 nam hovorili ze zaskolene su tam vsetky sestricky, takze poradit by mala vediet hociktora z nich a ze ta pani tam nie je stale ci co... ci ma len teraz dovolenku... uz neviem 😕 a tiez ze uz ani glukozou nedokrmuju, proste das co mas a az ked naozaj nemas to potom riesis inac, ale to potom doma s pediatrickou. Tie 4 dni v porodke nedokrmuju vobec.
ani mne nevyteka....
@danulka3 ta policka bol omyl... povodne to mal byt nadstavec na tu komodu pri postielke, ktory z nej mal spravit prebalovaci pult, ale az doma sme zistili ze to na nasu komodu nepasuje, ale patri to na inu, no velmi podobnu od ikei 😀 tak sme to trosku orezali na bokoch, dokupili konzoly a zavesili na stenu.
a tie pismenka s oveckami som si dala vyrobit od jednej pani na mimibazare
ja mam taku len zelenu..je super
@andelik8 no ak vravis o kramaroch, ono to nie je celkom tak ake mas info... ak mas mlieko a odkladas si ho na meno, tak potom ti dietat dokrmuju tym. detom sa nadalej dava glukoza a sestricky su zaskolene ale nie vyskolene. teoriu ovladaju vsetky ale nie kadza je ochotna sa ti venovat... no sak mne je to v zasade jedno... ja viem, co sme prezili uz dvakrat. viem, ze ani mesaiac dozadu to tam inak nefungovalo, takze sama uvidis. mam pocit, ze ty si privelmi scitana a to su tvoje hlavne zbrane, ale nie je vzdy prax rovnaka ako teoria...
diki za podporu, uz som sa citila ako freak
opustam vas... tatinko sa po tyzdni vratil domov z ciech, pozvala som ho na zmrzku a na film na anfiku 🙂 snad to zvladnem bez ujmy
Presne tak to je stým kojením všade,pokiaľ sa nerozkojí dokrmuju všade a ani o tom nebudete vedieť 😠
pomoooc, to fakt? nam v Ruzinove vraveli, ze dokrmuju len striekackou aj to po par dnoch ak sa zena nerozkoji

@andelik8: kokso, jak si citam tie basnicky, ako som sa rozrevala, tie hormony so mnou riadne mavaju 🙂