icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

anetaadam
2. aug 2010

@brulka My sme používali Aventky a aj teraz sme kúpili pre náhodu

anetaadam
2. aug 2010

@zuzuz1 teda kvalitnejšie 😉

anetaadam
2. aug 2010

Ja mám 10obyčajných a 10 farebných,snad vystačí....ked nie dokúpime podľa potreby 🙂

matka24
2. aug 2010

@anetaadam ja by som zasa v RK nie a s kubinom zatial okolie znamych si nevie vynchvalit tak uvidime 🙂

brulka
2. aug 2010

@anetaadam 10 a 10 to nehovoris uz o flaskach dufam 😀 ale o plienkach 😉

anetaadam
2. aug 2010

Tak to teda nie 😀
@brulka

brulka
2. aug 2010

@lucia20 a vy ako napredujete je vsetko ok s vami? kedy bude dalsi ultrazvuk? ja asi dalsi az o dva tyzdne ... 😖 skoda moj lekar ide na dovolenku. jedine zeby sme to tento tyzden stihli ... ale na kontrole som uz bola trosicku otvorena ze na spic prsta. tak som zvedava co povie v stredu snad cipok este drzi aspon dva ci tri tyzdne 😉

anetaadam
2. aug 2010

@matka24 Minulý týžden mi tam porodila kamoška,nakoniec robili cisársky a dieťa už bolo pridusené,takže skončilo v inkubátore.Takže žiadna sláva

brulka
2. aug 2010

@anetaadam no ved zato 😉 ja dufam ze s tymi siestimi vystacim a ak nie tak sa dokupi 🙂

gladiola
2. aug 2010

ja planujem kojit, mam 2 flasky plastove, avent, pre istotu nutrilon a sterilizator do mikrovlnky, plienky planujem pouzivat pampersky/ babyloveky z DMky, ale mam latkovych asi 24, po babo, na grcku, pod postolky, atd

anetaadam
2. aug 2010

@brulka No ved dneska nie je problém dokúpiť,ked niečo zachýba

anetaadam
2. aug 2010

My by sme tiež chceli kojiť čo najdlhšie,ale fľašky máme pre náhodu 🙂

gladiola
2. aug 2010

a ked to nasi chlapi nezvladnu, mame kamosky

lucia20
2. aug 2010

@brulka "cipok" 😀 myslis krcok, nie??? no s nami nic noveho. posledne info som ti dala. zajtra mam alfafetaproteiny- odbery a pasy... a v stredu uzv a poradnu...

@gladiola vraj nie je dobre mat doma nutrilon, lebo pri prvej laktacnej krize maju mamicky tendenciu sklznut a dat UM. vzdy si povies, ze sak iba raz ale potom sa uz babatko dava na materske tazko....

my sme mali s katkou takuto krizu a keby som mala doma UM, tak zrejme by som jej ho dala, ale takto sme sa snazili a trapili a nakoniec sme naozaj prekonali a kojili dalej...

brulka
2. aug 2010

@lucia20 krcok ale moze sa povedat aj delozny cipok - tak mama vzdy vravievala to asi slangovo gynekologovia aj tak volaju 🙂 netusim ale isto sa nemylim.

na tie odbery drzim palce !!!!!

gladiola
2. aug 2010

@lucia20: to mas pravdu, ale ja sa fakt nemienim vzdat, bo ja ani neviem ako zaraba umele mlieko, to bude fakt, ze po tyzdni, abo tak, ale dakujem

elixia
2. aug 2010

@brulka tiez sa priklanam k nazoru nemat doma UM pre istotu...ani flase by som asi nekupovala,keby na ne nebola taka dobra akcia.
Delozny cipok je urcite nespisovny a neslovensky vyraz...deloha je maternica po cesky nie?

@lucia20 Lucka vy ako? Mne dnes zacalo lepit,ze nakoniec aj my pojdeme cisarskym...

brulka
2. aug 2010

@elixia no to mas pravdu 😉 moja mama je polocech a cechizmov pouziva nasa rodina asi dost. to som tak raz dostala od slovencinarky riadnu priucku ked som sa isla OMLUVIT ku katedre lebo som bola chora a nemala som domacu ulohu 😀 😀 😀

inak babo sa moze este do 35 tyzdna otocit tak nezufaj. sestre sa synator otocil dokonca az v 36-tom tyzdni. strasne sa tesila a nakoniec mala taky dlhy porod a maly zle zostupoval ze museli po 16 tich hodinach robit stejne sisarsky. tak sa nad tym netrap to nikto nevieme ako porod pojde. mozno nas pojde cisarskym viacej ako si myslime. a ty cakas dievcatko ci chlapceka?

lucia20
2. aug 2010

@gladiola ver ze ked ti bude doma plakat prcek a mliecko nikde, tak velmi rychloprecitas navod.... 😝 😀

@elixia dakujem za opytanie. dobre. utorok stredu vysetrenia, pripadne hospitalizacia, ale hadam sa tomu vyhneme....

lucia20
2. aug 2010

@brulka tie odbery nie su pre mna, ale ako vstupne vysetrenie na operaciu malej, takze mna to uz nijako neovplyvni...

@elixia cisarskeho sa neboj.... ved kazde babo nejako musi prist na svet a nie vzdy to ide prirodzene.... zladnete aj to, neboj sa...

elixia
2. aug 2010

@brulka chlapec by mal byt... no hej, stale dufam,co ine mi aj zostava nie? 🙂

@lucia20 tak drzim palce, nech dobre dopadnu...teda v ramci moznosti samozrejme 🙂 Ja viem,ze to nie je ziadna tragedia, v podstate pre mna by bolo aj lepsie keby som o tom vedela uz dopredu..ja vzdy potrebujem byt tak nejak psychicky pripravena, nemam rada take nahle zmeny...musim sa so vsetkym vnutorne stotoznit..asi aj preto som chcela vediet pohlavie 😀

lucia20
2. aug 2010

@elixia no ved uvidime. ale aspon budeme vediet na co sme..... budeme vediet ci je to zhubne alebo nie. aspon na 90%.

no tka s tym pohlavim tak to mas pravdu, ale zrejme sa uz babatko neukaze... ak sa teda neotoci....

boze baby ta moja dcera dnes skusa moju trpezlivost... asi jej jednu capnem a zaspi ako batola. 😖

anetaadam
2. aug 2010

@lucia20 Tak dneska ma aj naš synator pekne vytáčal,ale som ho nechala....nakoniec zaspal špinavý jak prasiatko 😀

lucia20
2. aug 2010

@anetaadam tak my sme stihli umyt, 😀 sak boli uplne cierne....
ale ona je vytrvala. polhodinu si porevala, vydatne. ja nechapem ako pri tom reve moze lucka zaspat... ☹

ale uz ju prasknem do postielky asi sem ku mne.....

anetaadam
2. aug 2010

@lucia20 Tak to náš zaspal na sedačke 😀 ,naš má tiež výdrž v plakaní alebo lepšie povedané v reve 😀

lucia20
2. aug 2010

@anetaadam takitak.... ale uz je to lepsie... lebo na zaciatku prazdnin si veeeelmi vynucovala placom... teraz uz menej... ale vydrz jej ostala. :D

elixia
2. aug 2010

@lucia20 vydrz sa jej v zivote este zide 😀

lucia20
2. aug 2010

@elixia tak to hej, ale zase musi pochopit, ze s placom nikdy nic nedosiahne... aspon u mna nie...

to len babka ju tak kazi..... 😠

elixia
2. aug 2010

@lucia20 ved jasne,ze nie, ja som to len zo srandy myslela 😉

gumimaci
2. aug 2010

@lucia20 ale na to su babky 🙂