♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@anetaadam ano ale na matersku nech mi nesiahaju... ja som predtym zamestnana nebola, tak by som houby dostala 🙂 no a vraj ak uz mamina pobera tych 256, tak jej to neznizia, bude mat stale tuto sumu. Neviem ako to bude s nami... no ale mozno kym to cele schvalia bude aj februar a to uz budeme poberat aj my ten zvyseny rodicovsky. Treba mysliet pozitivne 😉
inak ide odtialto niekto aj do ruzinova alebo som tu sama? bo same kramare tu pobehuju 😎
vy mate velku sancu ze sa tam stretnete 😉
@zuzuz1 neboj je nás tu viac len momentálne nie sú tu. a ten príbor by som si pre istotu predsa zbalila 🙂 iba príbor bez misky Ti žiadne miesto nezaberie a viem podľa maminy ktorá bola v Ružinove pred 2 mesiacmi síce na inom oddeleni, hneď sa jej pýtali či má svoj príbor, nemala tak jej dali ten hnusný hliníkový - fuuj 😒
@gladiola jaj ano... hej tkaze sadla nas najprv do miestnosti za sklom (kde sa ukazuju deticky) tam nam porozpravala, aky je rezim... v podstate som vecinu veci vedela z netu... co mi trochu vadilo tak strasne zrychla zobrala to ako a co treba vybavit v den porodu - prichodu do nemocky... teda spominala nejaky papier o prime ci co...budme to musiet poriadne prestudovat na nete... potom nas zobrala na nadstandard izbu sa kuknut a potom aj na salu... boli sme hned v prvej - tam bol stol - starsi ale dal sa... vysvetlila, ze manzel moze byt pri porode, ze v 1. dobe porodnej je moznost prechadzat sa alebo hopsat na fitlopte a podobne... take to bolo take... 20 min. cudo...ale aspon sme boli na izbe a sale to som chcela vidiet hlavne
na Kramaroch je to tak, ze ides priamo na centralny prijem.. cize tam kde aj sanitky vozia vsetky pripady. Tam ti spravia vstupne vysetrenia a poslu na oddelenie. Co sa poplatkov tyka, aj ja to musim zaplatit vopred. Uz mam na to papiere, takze zajtra tam idem najst niekde v hlavnom vestibule vraj pokladnu a tam sa to uhradi. Nadstandart sa hradi az potom, pretoze nevies ci vobec bude volny a tiez ani kolko dni tam pobudnes. A pre partnera vraj staci zaobstarat take tie navleky na topanky (malo by to byt v lekarni dostat) nemusi sa prezuvat.
dnes som bola na krvi,mala som si vybavit znovu testy na alfafetaproteiny... no kukali na mna jak na zjavenie... ze kde som doteraz bola, ze to sa robi v 12.tyzdni... :D tak som im to zacala vysvetlovat od zakladu a sestricka mi vravi, ze na to sa musi pozriet, lebo ze to v zivote nerobila, tak som jej odpovedala, ze ani ja som nikdy necakala dieta s teratomom, tak sa len zasmiala... hodinu jej trvalo nez si vsetko vytelefonovala... ja som isla zatial na monitor... no tam sa zase hrala mala s lekarkou. vzdy ako nasla srdiecko a odisla odomna, tak mala sa pretocila a musela to znovu nastavit... tak jej to spravila trikrat, tak sa smiala, ze sa hraje na skovavacku. :D:D:D
ten doktor ku ktoremu sme mali ist na sono srdiecka je na traumatologii, ze sa bicykloval... 😀 😀 😀 no som zvedava ku komu pojdeme. lebo tento jediny to robil. tak zajtra mi povedia...
dnes som sa stihla domov otocit do 10.00, tak som vytiahla stroj a ja som posila taaaaaaaaaaaaaku kopu... poskracovala periny, usila povliecky do postielky, no som vytesena, ze som sa toho zbavila... :D:D:D:D o starost menej. :D
@andelik8 :D:D:D dakujem, ale ja nemam ten pocit... nerobim nic vynimocneho. som obycajna mama aj baba.
no ked ti mam pravdu povedat, tak niekedy mi uz trpezlivost vo vysvetlovani veci dochadza, lebo musim kazdemu vsetko hovorit a kedze nechapu suvislosti, tak musim ist az do detailov... a to je strasne an dlho a aj tak ludia na mna kukaju ako na zjavenie, lebo nechapu.. ked mi to spravi bezny clovek, budiz, ale ked takto reaguju lekari a sestricky, tak som normalne v soku.... uvazujem aky zaber vedomosti mali na skole.... 😖
@gumimaci no v podstate som sa ani nemala od koho co dozvediet... lebo mna ma v starostlivosti cunderlik a plank a ti o nas rozhoduju...
akurat zidik povedal, ze monitor je uplne v poriadku... ja by som mala mat kultivacie zajtra, tak uvidime... ale pri cisarskom je to asi fuk aj tak...
@lucia20 Iba take vedomosti, akym sa bezne venuju. Sestricka z gyndy nema vedomosti chirurgie a naopak. To by len bola supersestricka. A vy ste spesl pripad, takze ja sa ani nedivim, a teraz to bude zniet hnusne, ale maloktori lekar ci sestricka, caka ze zena donosi "postihnute" dieta. 😅 😕 Takze to logicky nepredpokladaju.
@gumimaci hej, len toto sa tykalo tych testov... predsa to bezne robia, tak musi vediet co k tomu vypisat... ale ja viem, mas pravdu, ale v rizikovke by aspon sanj mohli mat. ved ona ten nazov nevedela precitat, tak som jej to diktovala... ale no sak sranda musi byt. ale je pravda, ze docent so 40-rocnou praxou to zazil len trikrat...
inak by si neverila kolko lekarov sa ma spytalo, kedy sme zistili ze mala ma teratom. ked som im povedala, tak sice nic nepovedali ale pozreli sa na mna typom- a to ste si nechali???? 😒 ☹

@elixia môj muž tvrdí,že to mám z tohto Modrého koníka,že tu toho moc čítam a potom špekulujem. 🙂