icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

elixia
6. aug 2010

@danulka3 a ty neplanujes kojit? Ja som flase sice nakupila,zle su strcene na dne skrine a tak skoro ich neplanujem vytiahnut... Z coho sa vytvoril povlak, nie je to kamen? Mate tvrdu vodu?

andelik8
6. aug 2010

@danulka3 mne to tiez zostalo na cuimlikoch, tak som ich utrela do papierovej utierky kuchynskej potom... neviem ci som cele to vyvaranie teda neznehodnotila... co poviete?

danulka3
7. aug 2010

@elixia samozrejme,že plánujem kojiť a veľmi sa na to teším,ale stať sa môže všeličo,tak chcem byť pripravená a vyvárala som aj odsávačku aj cumlík,ktorý chcem zobrať do nemocnice,tak som to tam hodila všetko.Ja si tiež myslím,že to bude vodný kameň,ale vyzerá to dosť blbo,tak som to tiež utrela kuchynskou utierkou.

danulka3
7. aug 2010

@andelik8 ja som to tiež poutierala,snáď sme tým nič nepokazili 🙂

ellisabet
7. aug 2010

Ahojte!
Ja som už dnes noci strašne zle spala, stale sa prevraciam, budím a spím ako na ihlách. a ani cez deň neviem spať. Už som z toho zúfala. ☹

danulka3
7. aug 2010

@ellisabet ani ja som nemohla bohvieako spávať v noci,pridala som si zopár vankúšov,hlavu mám vyššie,tak to celkom ide.(mne sa zle dýchalo)A čo nepospím v noci, to dospím cez deň,už si neviem deň bez poobedňajšieho spánku ani predstaviť 😵

Mňa zasa trápia opuchnuté nohy a ruky a zistila som,že som dobre spuchla aj v tvári,myslela som,že z toho tepla,čo bolo,ale tepla ustúpili,ale opuchy nie.Musím sa na to spýtať na poradni vo štvrtok. 😒

ellisabet
7. aug 2010

@danulka3 ja som tiež spuchnutá a doteraz som vždy spala aj cez, pod hlavou mám poskadaný paplon a ešte aj vankúš, inak by som ani ja nezaspala, ale neviem čo sa deje teraz posledné 2 dni, lahnem a nemôžem zaspať, len ako keby som mala zatvorené oči, všetko dookola vnímam, stála sa len prevraciam a ani cez deň neviem spať, strašné dačo.

anetaadam
7. aug 2010

No tak ako keby toho nebolo dosť mna včera chytili obličky 🙄 som si myslela že su to nejake pôrodne bolesti a na pohotovosti zapal ľavej obličky.No ako fakt super,nevladzem sa ani z postele postaviť 😖

ladywitch26
7. aug 2010

@anetaadam juuuuj, to ti fakt nezavidim, mala som to 10r dozadu a teda fakt riadna bolest. ☹ ani poriadne pohnut som sa nemohla na posteli.

ladywitch26
7. aug 2010

@ellisabet tiez som mala ku koncu problemy so spanim a vtedy mi jedna kamoska povedala, ze to je normalka, to je trening. ze po narodeni baba tiez nebudes spavat 😀 😀 a to ja som bola spachtos, vstavala som o deviatej. teraz povinne budicek o siedmej, lebo dcera mi vlezie do postele a to uz nehrozi spanok. a pritom je to zlate dieta, spala od zaciatku skoro celu noc. ale zatial si to uzivam, lebo v zime vstava o piatej rano 😝

anetaadam
7. aug 2010

@ladywitch26 Tak teraz mi je už trochu lepšie,ale včera to bola hrôza 😒

danulka3
7. aug 2010

@ellisabet Mne sa dokonca snívajú všelijaké blbé sny,každé otočenie sa zobudím,lebo musím najprv pretočiť bruško a potom seba 😀 Dnes som mi merala bruško.Cez pupok 116cm. 😝

danulka3
7. aug 2010

@anetaadam Uf,tak to nie je bohvie čo.Snáď to do pôrodu prejde.

ladywitch26
7. aug 2010

@anetaadam ono nastastie antibiotika rychlo zaberaju, ale fakt je to brutal. a nechceli ta poslat rovno do nemocnice? ja som vtedy ani tehu nebola a uz sa mi vyhrazali hospitalizaciou

anetaadam
7. aug 2010

@danulka3 Snad áno,už teraz mi je lepšie.

anetaadam
7. aug 2010

@ladywitch26 Ja som to už mala asi 2krát,bola som aj za primárom na gynekologii ale povedal že je všetko o.k,sice som už otvorena aj krčok skratený ale povedal že je to primerané.Tak som v kľude

gladiola
7. aug 2010

je to normalne, ked ma pichlo pri vstavani z kresla pri trtole?

ladywitch26
7. aug 2010

@gladiola mna picha kazdu chvilu niekde. je to normalne, vzhladom k tomu, ze kosti nie su pripravene na taku zataz. ved sme kazda nejake to kilo v priebehu par mesiacov nabrali

danulka3
7. aug 2010

myslím,že áno,mňa niekedy bolí celý spodok.

ellisabet
7. aug 2010

@ladywitch26 ja teraz už od 2. trimestra vstávam o 5-6, čo by som pred tým nikdy nevstala. 😀
@danulka3 no je to s nami strašné, sme také nemotorné 😉 jak tuleň si pripadám.
@anetaadam joj, tak to ti nezávidím. držím palce a prajem rýchle uzdravenie.

ellisabet
7. aug 2010

@gladiola mna tam tiež často bolí a dakedy ako keby ma tam niekto bodal ostrým nožom, je to dosť nepríjemné

Inak to moje dieťa sa ešte stále nejak točí a vobec nemám ten pocit, že je otočené dole hlavičkou. Neviete do kedy sa môže ešte otočiť?

danulka3
7. aug 2010

@ellisabet už by malo byť otočené,ako vieš,že ešte nie je dole hlavičkou?čo sono?

ellisabet
7. aug 2010

@danulka3 teraz pojdem asi v utorok na poradnu, tak uvidim čo mi povedia, ale ešte včera som ho citila ked sa vypučil ako keby bol obtočený okolo pupka. Ja len dúfam, že to nebude sekcia, lebo to vôbec nechcem

estterka
7. aug 2010

@ellisabet a nevypucil sa zadocek?lebo ak je dole hlavickou,tak tam zadocek-chrbatik citit,okolo pupka,aj ja ho tam citit

elixia
7. aug 2010

@ellisabet mne tu povedali ze az do 36.tyzdna sa moze otocit, ze nemam stresovat..moj maly je, teda aspon este v pondelok bol dole zadockom...ale vraj si este nemam robit starosti..

Vidim,ze nielen ja sa citim ako velryba a este aka nemotorna k tomu 🙂 Manzel sa zo mna len smeje, ze ani nevie chodit tak pomaly ako ja 🙂 Mna stale hlavne krize bolia...a tiez v noci nemozem spat, zobudim sa na kazde otocenie a potom nemozem zaspat..hroza s nami,ale zas, mozme byt rady,ze nemame vaznejsie problemy, takymito malichernostami za babatko rada zaplatim 😉

stvura
Odpoveď bola odstránená
lucia20
7. aug 2010

V piatok sme boli na tych kramaroch, akurat sme tam uzasne zmokli.... 😖
Srdiecko vyzera byt ok, doktorka vravela, ze je bez vacsich chyb, ze za mensie sa nevie zarucit, lebo niekedy na prenatalnom sone sa daju prehliadnut, ale vraj vyzera, ze to zvlada super. tep ma 135. tak sa tesime, ze aspon ten teratom nezatazuje srdiecko, zatial a malinka to dobre zvlada...

ja dnes cely den lezim... strasne ma bolia uz styri dni krize a podbrusko... stale si opakujem, ze vydrzat uz len nejakych 10dni, no ale akoze mam dost. mozno keby som nemala baby okolo ktorych treba behat, ale keby som vedela, ze toto tehu bude taketo, asi si to dbore rozmyslim. mam pocit, ze posledne dni sa priam vlecu. :D

anetaadam
7. aug 2010

@lucia20 Tak to je aj u mna kríže ma bolia už tyžden a aj podbruško a včera ešte tie obličky ,no najradšej by som už porodila,ale radšej treba vydržať 😖

lucia20
7. aug 2010

@anetaadam mi hovor o tom nieco.... 😖

krtica11
8. aug 2010

Baby uplne s vami suhlasim aj ja by som bola najradšej aby to už bolo za nami. 😒