♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Ahojte, peknu nedelu vsetkym 🙂
@lucia20 ten tvoj drobec je tea riadna bojovnicka, drzi sa skvele, neverim,ze by aj po operacii nebola v poriadku,ked to uz teraz tak dobre zvlada 😉 Ze stara na tehu...moja, ja mam 30 a este som len zacala... 😀
@krtica11 to asi vsetky by sme uz chceli, aj tebe sa zda,ze tie posledne tyzdne akosi nemaju konca? 🙂
@elixia no vyzera to tak, ze ozaj bude mat tuhy korienok. ja sa tym trosku povzbudzujem, ze ked vsetko to co sa jej deje, tak zvlada, tak to by bolo, keby jednu operaciu nezvladla... ved ma dvojcievny pupocnik, krvacala vo vcasnej gravidite, ma teratom a napriek tomu bojuje a vsetko zvlada ako bezne babatko... verim, ze bude ok.
no ono mozno ani tak nejde o vek, ale pocet tehu. :D kazde dalsie tehu sa mi zda tazsie a tazsie, ale mozno je to tym, ze pri prvej som sa venovala iba sebe a sedela som doma devat mesiacov. pri druhej mi uz doma behalo 7mesacne dietko a teraz pri tomto som robila, prerabala, do toho tie problemy s malinkou a este tie moje dve babizne doma, co sa vacsinu dna len biju..... :D
@elixia no keby boli baby v skolke a ja doma, tak je to super... ale takto ked su doma obe a este vonku aj prsi, tak je to des. :D
ja som doma minimalne do stvrtka. lekar povedal, ze v druhej polovici augusta ju vyberu a ze mi vo stvrtok da termin. teraz som zacala 37.tt takze ocakavam, ze okolo 38.tt co je po 16.8. ale to su len moje dedukcie... myslim si, ze uz na piatok, sob., nedelu ma nehospitalizuju a kedze mala hned ide na operaciu, tak tam musi byt aj zastupenie z detskej nemocnice a lekari k dispozicii, tka si myslim, ze to budu robit niekedy zaciatkom tyzdna. no sak uvidime. vo stvrtok budeme mudrejsi. :D
lucia20 no hovoriš ako by si mala 40 🙂
elixia uplne suhlasim stašne sa to vlečie tie prve mesiace išli ako voda a teraz nie a nie konca stašne ma bolia križe hruza.Dnes som niečo poprala pre drobca a cez tyžden si chcem isť pokupi veci aj pre mna už je načase.a ty už si nachystana?
ahojte,pekný nedeľný podvečer.Idem sa vám pochváliť,dnes som si vymyslela výlet na hrad Strečno.Neviem,či to bol zrovna dobrý nápad,síce som to zvládla,ale cítim sa ako zbitý pes. 😝 Muž si zo mňa uťahuje,že aj 8.8. je pekný dátum na pôrod.Takže dnes už idem len oddychovať.Pa,zajtra.Prikladám foto:ja na Strečne.
Ahojte baby, neviete jak sa vola obchod v Petrzalke co ma aj ishop?
@gumimaci ahoj nemyslis nahodou www.enikibeniki.sk ?? 🙂
@krtica11 no krize bolia aj mna a poriadne...Nachystane uz mame vsetko, aj detske veci poprate, pozehlene, poskladane, aj ja do porodnice uz mam vsetko..uz len cakame na kocik a prebalovaci pult zo SK.Ja som si to nechcea nechavat na poslednu chvilu🙂
@danulka3 pekny vyletik, vladala si? My sme tiez boli v takom opicom parku dnes, som fucala ako slon,ale vyslapalaaaa 😀
ja som sa dnes 3 hodiny po lese "prechadzala" boli sme na hriboch, ale nakoniec z toho nic nebolo... no zaberacka riadna, poobede som spala od 15 az do 20 😀
@elixia a kedy dorazi kocik?ten nas dorazil necakane rychlo,az ho nemame kde uskladnit 😀 a to netreba stresovat,ja som si aj hovorila,ze keby trva dlhsie,kym sem pride postou,tak sa svet nezruti,ze budeme zo zaciatku bez.ale prisiel za tyzden,co sa pri nijakom inom baliku nikdy nestalo-vzdy povedia 4 pracovne dni a vyse troch tyzdnov sem cestuje..
@andelik8 a hribiky nic??? u nas su... :D
@elixia aha, no tak potom hod foto... som zvedava....
@elixia to sa cudujem obom. ja som si objednala babysitter, zaplatila prvu triedu.... posielalo sa to v stredu, doslo to az v opndelok. a v ten isty tyzden mi isiel balik v piatok druhou triedou a dosiel zarovno s tou prvou. 😖
@andullinka Ano to je ono, som si ani za boha nevedela spomenut 🙂 😵 dakujem
@lucia20 kde tu??? ved ty si tu a tu nic 😀
my sme boli najskor za Pernekom, a tam absolutne ze nic, iba cestou spat k autu som nasla tri mladunke masliaciky... na chodniku v trave. Potom sme sa este zastavili na babe pozriet a tam boli akurat tak spicky do polievky a nejake bedle co sme sestre dali nech si vyprazi. Potrebovala by som nasusit nieco, lebo sa mi uz vsetky hriby minuli, no ale neviem ci z toho este volaco bude. Stryko ale vraj dnes vo Vinicnom v haji nasiel dubaky, tak neviem ci len proste nevieme kam ist alebo co 😒

@krtica11 ved uz je to za par... ale aj tak mam pocit, ze poslednych 10dni je uplne najhorsich. 😖 ani pri jednej som to takto blbo nebrala... asi som uz fakt na ntehu stara. :D:D:D