icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

hobit
12. aug 2010

a ty sa chystas zazmluvnovat? ja nie...

janica81
12. aug 2010

Cavino 🙂

ako sa dnes mame??? juj tieto posledné týždne budú asi veselé...všetko ma všade tlačí 🙂 😀 dnes ma môj MM začal dusiť 😀 , že sa dočítal v časopise, že mám mať už tašku zbalenú a ja ju nemám .... 🙂 tak asi poobede zbalím, aj keď ja sa ešte nikde nechystám.... 🙂 už máme doma kočík, pomaly dojde aj nábytok... tak môžeme doladiť detaily...
Mávate aj Vy v noci krče?? ja som sa už tretiu noc zobudila na brutálny krč raz v stehne, raz v lytku... na nervy,... asi maličká všetky moje vitamíny úspešne vysáva 🙂
a tá záha?? to je hrôza....

andullinka
12. aug 2010

@hobit No povodne som aj chcela, ale tak to vyzera ze neni koho v tomto obdobi... takze asi to nechame na nahodu. Kedy mas prvu poradnu v nemocnici?

hobit
12. aug 2010

@andullinka buduci tyzden idem este k mojej lekarke a potom...

danulka3
12. aug 2010

Ahojte,tak aj ja mám dnes za sebou poradňu,kŕčok vraj takmer spotrebovaný,uzavretý 1,5cm.(tak tomu vôbec nerozumiem),doktor povedal,že na tento týždeň je to ok.Magnézium mám užívať ešte budúci týždeň,potom vysadiť.Kultiváciu na toho streptokoka mi bral až dnes,takže výsledok až na budúci týždeň.Ináč idú mi robiť predoperačné vyšetrenia kôli SC.Na interné ma objednal až na 25.8.,sa mi to zdá dosť neskoro,to je týždeň pred termínom,takže ak to príde skôr,tak budem bez vyšetrení.Monitor bol tiež ok.Ináč musela som si tie vyšetrenia,čo ma čakajú už popísať do diára,lebo strácam prehľad,toľko je toho.A ja tak neznášam chodiť po doktoroch. 😠

danulka3
12. aug 2010

@janica81 kŕče som aj ja mávala,ale na začiatku,doktor mi predpísal šumivé kalcium a potom to prešlo.

mamicka2009
12. aug 2010

@lucinka83 vdaka, to celkom dáva logiku, trosku ma to ukludnilo, aj ked moje telo sa dnes správa velice čudne aj po iných stránkach, tak by som sa fakt nečudovala, keby už sa pripravovalo🙂

ellisabet
12. aug 2010

@janica81 mne na kŕče dali magnezium tbl, tiež som mala sem tam v noci kŕč v lýtku. A aj mna páli v tomto poslednom mesiaci často záha, poobede a večer už môžem piť tak akurát čisté mlieko, z toho ma nepáli, inak sa mi to zhorší aj po časi a čistej vode

kveta
12. aug 2010

Nezabudnite magnézium od 36.tt vysadiť, lebo potom je slabá pôrodná činnosť svalovina maternice...

anetaadam
12. aug 2010

@krtica11 Ja mam malu otočenu normalne,takže neviem

danulka3
12. aug 2010

@kveta Jasom v 37.tt a doktor mi kázal užívať ešte do budúceho týždňa,ale mne dosť často tvrdne bruško,bola som aj v nemocnici,tak možno preto.

lucia20
12. aug 2010

ahojte baby, tak dnes sme konecne dostali termin. 23.8. to bude malinka v 38+1, tak dufam, ze za tych desat dni este co to pekne priberie...

danulka3
12. aug 2010

a na predoperačných vyšetreniach si už bola? ja idem na týždeň na krv a 25.8.na interné a ARO,tak som zvedavá ako dopadnem

danulka3
12. aug 2010

@lucia20 a na predoperačných vyšetreniach si už bola? ja idem na týždeň na krv a 25.8.na interné a ARO,tak som zvedavá ako dopadnem

lucia20
12. aug 2010

@danulka3 nie nebola, ale spravia mi ich tesne pred sekciou, kedze rozbor krvi bol robeny minuly tyzden, aj stery, tlak maju stale v zazname, monitor mi znovu natocia a moje ekg maju tiez teraz cerstve

hobit
12. aug 2010

@lucia20 mam kamosku co sa vtedy narodila a mala zatial stastie v zivote takze urcite aj tvoja mala bude mat a vsetko dobre dopadne 😉

julcek
12. aug 2010

@hobit ja tiez este nemam zbalenu tasku, dokonca ani poprate veci, sme cerstvo po malovani, ale u nas je to naopak moj MM ma pocit ze casu dost, na mna vsak dolieha tlak okolia tak pre pokoj duse by som si uz chcela veci zabalit.
Ja mam skor problem s puchnutim noh, lekarka mi kazala pit malo tekutin, ja som si dopriavala dost melonov, tie mam absolutne zakazane ☹ , snaxim sa co najviac vykladat nohy, ale ide to pomaly ...

lucia20
12. aug 2010

@hobit ja verim, ze bude mat stastie.....

estterka
12. aug 2010

@julcek lekarka ti kazala pit malo tekutin?cim menej tekutin sa pije,tym menej sa telo viac nalieva vodou a puchne..na odvodnenie tela treba pit..nam to o hlavu tu buchaju,ze ak puchneme ,tak viac pit treba..zaujimave..

janica81
13. aug 2010

@julcek tak Ty si ako ja..... ja tiež som kludna... ale okolie ma dusi...ze uz treba pre istotu to mat nachystane.... a ja stale to nejako odkladam ze je cas.... asi uz cez vikend hodim do tasky par veci... 🙂 mne nastastie vobec nic nepuchne...vodou sa nalievam, myslim dost vela.... ale len cista...zo sladkej ma strasne pali záha... takze len neochutena bez bubliniek... @estterka má podla mna tiez pravdu, ja tiez viem ze treba pit viac a viac.... vidim ze viac doktorov, viac nazorov a clovek aby sa v tom potom vyznal....

gumimaci
13. aug 2010

@julcek Dobre ranko, to je podla mna obra hovadina, ze menj pit. ved v tychto horucavach sa to ani neda. 😕 Ja som tych melonnov tento rok tiez pojedla 🙂 Mne teda uz opuchaju aj ruky, najprv sme skusali zvysit mnozstvo bielkovin, ale nepomaha, dktroka mi brala krv na biochemiu. uvidim buduci tyzden co z toho bude...

krtica11
13. aug 2010

to mame asi všetky až tento posledny mesiac mi začali puchnuť nohy a ruky ale ked mam cez den vyložene nohy je dobre.

estterka
13. aug 2010

ono aj bez tehotenstva je nebezpecne malo pit v horucavach,kolko ludi kazdy roz zkolabuje a zahustuje sa krv,tym padom ju oblicky len s tazkostami filtruju a problemy s oblickami nic moc teda.niekto to tu spominal,ze ma nejake problemy s nimi teraz ku konci tehu a nie je to urcite nic prijemne.

lunana
13. aug 2010

Baby a koľko jednorázových plienočiek beriete do pôrodnice?

aneta4
13. aug 2010

@julcek vela,vela pit.malo tekutin,nerobi dobre ani tebe ani babenku.nedostatok tekutin môže vyvolat aj predčasný pôrod.tak teda neviem čo to bolo za doktorku.ale pi hlavne v tomto počasí.

hobit
13. aug 2010

@julcek tak to dobre vediet s tymi melonmi, ja mam tiez problem s nohami, ani tak nepuchnu ako hrozne bolia...a melony jem na kila 🙂

gladiola
13. aug 2010

@lunana: ja beriem balenie kde je asi 40 plienok, ale asi staci aj takych 20

hobit
13. aug 2010

@janica81 tk ja sa budem asi radsej drzat tejto verzie s tymi tekutinami....inak tu tasku nemam ani ja zbalenu, len mam pokupene veci
@lunana ja som kupila take balenie newborn 43 ks tak vezmem to, hadam bude stacit, ak nie, niekto mi prinesie dalsie...

lunana
13. aug 2010

@gladiola
@hobit no ja som to nedomyslela 😅 kúpila som 90 ks balenie a teda ho asi nebudem vliecť celé a neviem do čoho dám tie plienočky aby sa mi neváľali niekde v taške 😒

gladiola
13. aug 2010

@lunana: igelitka to isti