♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
a koľko ste pribrali? ja už 13 kg,som zvedavá,či sa mi ich podarí po pôrode zhodiť
ja len 6, juchuuu
No baby to su co za cisla??? ja som uz pribrala 17 kg 😅 asi vediem rebríček 🙂
ale co uz hlavne ze nam je dobre, nejako to predsa len zhodime....
ja som zatial pribrala 13 kil, ale startovala som zo 43, doki povedal, ze je to OK, ze som bola veeelmi chuda 😅
no ja som zatiaľ pribrala 11kg, teda čo som bola naposledy na poradni, tak to tak bolo 😀
hmm ja zatial 9kg... moja cielova vaha bude cca 10 kg... viac tazko naberem...neni kedy :D
moja startovacia vaha teda bola dost vysoka, ani sa nepriznam, ale tych 20 kil nad mojim vysnivanym to teda je, tak sa tesim, ze som pribrala, len 6 a dufam, ze v nemocke necham 10, chachachaaaa, ze snivaj dalej
No Ty kokso... tak ja už neviem, všade okolo mi vravia, že pribrali aspon 15 kg...a tu??? same modelky.... mne vstci vravia, že nevidno.že som pribrala, len do brucha... ale tie Vaše váhy 🙂
no ja som zo zaciatku nepriberala,dost dlho..a potom sa to rozbehlo,ze za tyzden kilo a uz ich mam nejakych tych 14...za posledny mesiac len 3 som pribrala,lebo tyzden som mala chripku a nechutilo mi jest..ale co,vybehame pri krpcoch,nejak sa toho nebojim.kedze som sa vacsinu tehotenstva nemohla velmi hybat,tak to by pribral aj netehotny,keby len sedi a je,no nie? 😀 😀
nebojte sa co sa tyka vahy tak to pojde rychlo dole ... mozno uz na vianoce budeme mat niektore aj menej kg ako pred tehu 🙂
@estterka ja som najviac pribrala v takom 5-6 mesiaci, mozno aj 6 kil naraz, a teraz len tak pomalinky naberam nejake slabe kilko za mesiac. Uz sa mi zda, ze teraz ani dajako nepriberam. No ved este mam nejaky ten tyzden pred sebou , tak uvidime, kde sa to zastavi.
Ja teraz, co som na materskej mam viac pohybu, ako ked som chodila do prace. V robote som cely den sedela za stolom a minimum pohybu, teraz chodim min. 2-krat denne vencit psa, na nakupy, na prechadzky do mesta.... Ale uz aj celkom nevladzem nejako, takze to asi obmedzim.
@klaudia85 nie samozrejme,ze nie su horsie len ja som pri malej kupovala od zaciatku pampersky a potom ked nam boli kamarati na opackach tak doniesli huggiesky a veru nebola som spokojna a zrovna to velke balenie doniesli 😒 aj mala bola viac nervozna.ale moja svagrina je prave z huggieskami velmi spokojna a zalezi aj od babetka,aby nahodou nemalo nejaku alergiu na ne 😉
obvod mám 105cm, a pribrala som 14kg, ja ten posledný mesiac som nepribrala ani kilo, čo sa teším 😀 , ale aj tak sa cítim jak slon a hlavne keď mi večer opuchnú nohy, tak to si pripadám ako veľryba 😀
a postieľku máte už zloženú?
mne ju môj drahý nechce dovoliť zložiť, že až keď budem v porodnici 😠
no tak ja mam postielku po malej zlozenu uz tam nespava tak som rost posunula naspät hore a dnes som si akurat objednala baldachyn a obliecky a zavinovacka je zadarmo k tomu tak v pondelok pojdem vlozit peniazky na ucet nech uz to mam doma.
no tak musím aj ja môjho ukecať, nech zložíme postieľku skôr 😉
Baby ja mam uz nejakych +18, a to nejem vela, mam pohyb... dnes mi mm vtlacil prst do lytka- ostala mi skoro 2cm priehlbina ☹ sama voda. uvidim teda asi po porode, kod odpuchnem kolko som skutocne ptibrala 😕
@zuzanockamt chcela by som byť taká optimistka ako ty 😀
@liliana82 aj my už máme postieľku dávno zloženú,aj baldychýn som už poprala a je na svojom mieste,dnes sme doniesli aj vajíčko,musíme sa naučiť ho montovať do auta,teraz na "sucho",aby sme potom nematurovali,keď pôjdeme z pôrodnice,akurát kočík ostal ešte u svokrovcov,ten dovezú,keď budem v nemocnici
naše vajíčko pre Jakubka:
Ozaj, už vám prišlo rozhodnutie zo sociálky o materskej?Ja som ju zaniesla zamestnávateľovi 29.6. a doteraz mi nič neprišlo.Na materskej som od 24.7.
@danulka3 ja mam v okoli zive priklady, ze sa to da, takze tomu verim 😉 ... a zatial mam len + 11 kg, z toho urcite dieta bude mat min. 4 kg, takze to pojde pekne dole 🙂

ja som najtlstejsia, pomooooc