♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
cajik kupeny, zajtra zacinam pit 🙂
Ahjojte baby , sice neskoro, ale presdsalen pridavam foto tej dezinfekcie na flasky pre deticky...
minule ste sa tu bavili o tom, ze ako odstranit povlak z flasiek. na cistenie flasiek je uplne uzasna ryza. hodite do flasky za kavovu lyzicku obycajnej ryze, trosku vody a pretrepete a uz len oplachnut v cistej vode. tie flasky sa priam lesknu. :D
A vraj mám tuhé panvové dno, viete, čo to pre mňa znamená, čo sa týka pôrodu? Budem to mať ťažšie? 😖
baby ja som bola vcera v porodnici a vobec ma nepozerali zo spodu. myslite si ze to az do porodu nebudu robit? a ja som chcela vediet ci sa este nic nedeje ☹
len ja uz k mojej doktorke nechodim..uz mam vraj chodit iba do porodnici..
ja budem chodiť do konca ku svojmu lekarovi a zakaždým ma ozera aj zo spodu lebo sa nam skratil krčok maternice.Uvidime čo nam povie buduci tyžden na poradni a to ešte posledne odbery krvi no dufam že všetko bude ok.
@klaudia85 Ahoj,ano dnes som vytáčala čísla na Kramáre na tú termínovú poradňu od výmyslu sveta,volala som na to číslo prvé od gynekologičky,tu mi povedali,že mám volať iné koncové číslo,dovolala som sa na ambulanciu,kde mi sestrička povedala,že majú plné termíny,nemajú nič volné,tak mám volať zas iné koncové číslo a až po nejakej štvrť hodine vyzváňania,mi to dvihla sestrička,ktorá ma,konečne niečo volné, zapísala už v pondelok 23.8. na poradňu s ranným močom a výsledkami z kultivácie k Mudr.Židzikovi na č.d.217,chodíte niektorá k nemu na poradne,aký má prístup k tehulkám?ďakujem za rady 🙂
@klaudia85 nebudes to mat tazsie ale skor dlhsie.. ale to je iba teoria... si vezmi ze som tretorodicka a u mna vsetko okrem spadnuteho brucha vyzera ako u prvorodicky. tie moje baby sa tam asi zabetonovavaju. :D
@hobit ja som to pred polrokom niekde videla a vravela som, ze sak naco dalsie, ale budem musiet obehat obchody a pokukat to... ak by som to nasla mozem vam kupit. je to uzasne...
@lenkama je to taky zvlastny doktor. ale nie zly... vyzera ze ma taky odmerany pristup, ale inak je velmi mily. ja som ho mala uz pri deckach. stretla som sa snim. co sa tyka vysetrovania a celkovo tehu tak je super. ked sa trosku otvori, tak vie zazartovat a niekedy ma taku kecavu naladicku... je super... ale neviem si spomenut kto by na kramaroch taky nebol. mozno len docent hinst, ale ten poradne nema pre vsetkych... takze klud. mne obcas popisuje monitor a este aj na chodbe sa zastavi a pokeca si, aj ked nejsom jeho pacientka...
@lenkama :D:D:D:D:D
v pezinku by som rodila leda keby som porodila doma. :D tu neni ani poriadna pohotovost... ja isto na kramaroch. tam som odrodila aj prve dve a kedze malinka ide hned na operaciu do detskej tak jednoznacne tam. tam su na to odbornici, ktorym verim...
@lucia20 a tak si teda k nemu chodila tiež na poradne,nepoznám ho,preto sa dopredu informujem,ja som pri prvom tehu chodila k Mudr.Čunderlíkovi a pri druhom k Mudr.Ferákovej,teraz mi len gynekologička dala číslo a nepovedala nič,koho konkrétne mám kontaktovať,ale dovolala som sa,tak je dobre,a tie poradne sú na 1.poschodí,že,hore schodmi od vrátnice a tak dozadu,ak sa nemýlim,a ordinuje ten Mudr.Židzik v pondelok,že,tolko otázok mám,takže chodíš do poradne tiež na Kramáre,ak som dobre čítala príspevok,a je tam tak plno,dlho sa čaká,kým prídeš na rad?
@lenkama Tak to bude zaujímavé, ja skúsim zavolať zajtra, dúfam aj mňa na každom tč odbijú... To bude paráda hneď zrána... Takže tam treba aj výsledky z kultivácie? Lebo mne sestrička u môjho gynekológa povedala, že kvôli tým výsledkom si mám už len zavolať, tak teraz neviem... Uf
@lucia20 a ty ho máš tiež také tuhé, či aké?
@lenkama ja nechodim k nemu do poradne. ale pri lucke som chodila na kramare uz od dvadsiateho tyzdna, pri katke sme tam stravili tiez dost vela casu, takze sme uz presli kdekoho rukami...
ak nema moj doktor poradnu, tak on mi len hodnoti monitor...
ked vojdes tym vchodom, z nizsej strany, tak tam hned dolava, hore na poschodie a potom, doprava, doprava, na koniec chodby a zase doprava a tam su tie ordinacie...
nie je tam tak strasne vela ludi ako ked som chodila s babami. ide to relativne rychlo...
@lenkama tak my mame mensie rozostupy medzi babami, ale tiez to mas vesele. :D baby sa tesia na braceka??? nasa mladsia chodi okolo mna po spickach.
:D strasne sa tesia...
@klaudia85 hej hej. moje porodne cesty vyzeraju ako keby tade este deti nesli. :D ale teraz je to jedno. aj tak zospodu nevylezie. :D
@lucia20 aha,no aj tak mi to trochu pomohlo,keď vie aj zažartovať,pokecať s tehulkami 🙂 ,takže nejak dlho sa nečaká na vyšetrenie,to je fajn,a ano všimla som si,že ste sa poponáhlali s dievčatami,musia byť podarené,aj mamine pomôžu,že 🙂 ,aj to v pohode zvládaš?Aj moje dve sa strašne tešia na bábatko,staršia chodí bruško hladkať,aj sa rozprávajú,maznajú s ním,rúčkami hladkajú,keď kope,pýtajú sa či spinká v brušku,či zas kopká 🙂 ,jej no krásne to je,keď sa na bábo tak tešia,budú kočíkovať,pomáhať,hrať sa s ním..sa nevedia dočkať,kedy už bude bábo doma 🙂

@lucia20 jaj,tak to sa nemusím teda ešte na to ísť pýtať,keď sa skôr tá pečiatka nedá dať,no nevadí,aj tak ďakujem za radu 🙂