icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

hobit
17. aug 2010

@lucia20 alebo daj aspon vediet, kde si to nasla...

lucia20
17. aug 2010

@hobit no jasne. dam vediet...

lucia20
17. aug 2010

@gumimaci myslim, ze hinst, ale mne osobne ju brala lekarka. on drzal len sono.

danulka3
17. aug 2010

Ahojte dievčatá,vo štvrtok idem na poradňu,od soboty som v 39.tt,takže začnem zo všetkými aktivitami,ktoré by mohli vyvolať pôrod,tak šup sem s nejakými radami.

lucia20
17. aug 2010

@danulka3 ja idem zajtra na posledne ctg a od nedele sme v 39.tt tiez. :D

lucia20
17. aug 2010

@danulka3 no a co sa tyka tych rad...
ja som pila alchemilku- ta ulahcuje porod.
- upratany komplet byt, okna
- chodenie, skakanie po schodoch
- milovanie,
- teply kupel,
- masaz bradavie a bruska, a taktiez hradze,
- dve dcl cerveneho vinka
- teraz baby pisali vraj aj tonic, ale to nemame vyskusane....

ak ma este nieco napadne co sme skusali, tak dam vediet...

ps. u mna nic nezabralo. :D

zuzanockamt
17. aug 2010

podla mna dieta sa same rozhodne, kedy ma prist, takze je zbytocne robit nejake vyvolavacky ... ja jedine pijem ten caj, aby bol porod lahsi a mam dostatok pohyby, tiez kvoli lahsiemu porodu

lucia20
17. aug 2010

@zuzanockamt ved vravim, ze to su len take babske reci. lebo to nezabera. :D ved som prenasala obe takmer dva tyzdne. :D

medyna
17. aug 2010

@zuzanockamt prosim Ta, a tu alchemiku, co si spominala je potrebne pit od kolkeho tyzdna? A daju sa tie dva caje kombinovat, alebo malinik vylucit a pit len alchemiku?

anetaadam
17. aug 2010

Ja mám odskúšaný tak jedine ten sex a zaberá 😀 😀 😀

zuzanockamt
17. aug 2010

@medyna ja zacnem alchemilku pit od buduceho tyzdna, lebo podla sona uz som zajtra 38 - 39 a podla PM 37, takze keby sa aj maly narodil, uz je to ok, kombinovat ich mozes ... ja budem pit obidva

lenkama
17. aug 2010

@lucia20 no zlaté 😀 ,však aj u nás to je tak,chvílku je dobre,hrajú sa a za chvílku sú už v sebe,už je vresk,už sa trhajú o niečo,no však poznáš to určite,jaj no tak to všetky tri keď spustia,tak to budeš mať čo robiť,ale neboj,potom už bude dobre,už budú aj pomáhať 🙂

estterka
17. aug 2010

ahojte..mate niektora problem s nizkou hladinou cukru v krvi? 😖

lucia20
17. aug 2010

@lenkama ty mas co hovorit, sak budes mat doma tiez tri. :D:D:D ja sa najviac desim toho, ze ked budu chodit do skoly, pridu zo skoly , spustia stavidla svojej vyrecnosti vsetky tri a mna porazi. :D ja osm tiez bola taka. pol hodinu po prichode zo skoly som len rozpravala. :D

napriek tomu, ze sa biju nedaju na seba dopustit. dufam, ze aj s touto budu take kamosky... je to uzasne. ja mat takeho surodenca... mam sice styroch, ale aj tak som sama. ☹

a baby uz trosku pomahaju. najlepsie su v kuchyni. tam mi fakt pomozu.... normalne som rada, ked sa chcu pridat mam o polku roboty menej.

janica81
17. aug 2010

@estterka ahoj.... ja mám nízky cukor... moja doktorka akurát skonštatovala, že mám pre príprad nevolnosti nosit so sebou cokoladu a nejako sa s tym nezapodievala.... takze sladke si davam s kludom 🙂

a sex??? juj ani nespominajte... mne uz teda riadne chyba 😅 😵 😅

lucia20
17. aug 2010

@janica81 a nemozes?? moj muz akurat dnes studoval, ci zajtra ma budu pozerat aj zo spodu, ci mozeme, lebo ak by si ma tam zajtra nechali, tak nech nema plne g.... :D:D:D:D

zuzanockamt
17. aug 2010

@anetaadam tak u nas hrozi az po porode

janica81
17. aug 2010

@lucia20 ale asi možem...ale nejako sa pritom neviem uvolnit ked si predstavim, že tam je malicka.... 🙂 proste nie je to ono.... ale jasne ze nejake alternativy mame... len proste ten pocit sa tazko prekonava...ale chut je dost velka 🙂 ba priam neskutocna.... len potom zase obava... a ked citam Typy ze urychlit porod 🙂 tak ja msuim este aspon august vydrzat...kym sa nachystam doma... 🙂

lenkama
17. aug 2010

@lucia20 a ja to mám stále,ako chodia do školky,prídem pre ne a neviem ktorú skôr počúvať,tak sa prekrikujú jedna cez druhú,a chvália čo kreslili,kde boli... 😀 a to aj potom dlhšie sme v šatni,lebo len rozprávajú a obliekanie akosi nikde,no inak aj staršia mi povie,vieš mami,keby som bola stašia ako ty,tak ti pomôžem viac aby si sa s bruškom nemusela ohýbať,ale ešte som malá,no zlatá pomocníčka 🙂 a no vidíš,tak pomocníčky v kuchyni máš,super,zlaté musia byť obe 🙂

lucia20
17. aug 2010

@janica81 tak to hej viem o com hovoris.ja som sa az do minuleho tyzdna takto bala ze sa nieco malej stane, respektive ze sa vypiyta skor von...tak som to niekde v sebe dusila a jednoducho to neslo. az posledne dva razy som sa trosku uvolnila a uzila si to.... psychika robi svoje...

lucia20
17. aug 2010

@lenkama tak to hej... pozname. ale ta starsia je zlatunka... no vidis. isto ti velmi pomozu...

lenkama
17. aug 2010

@lucia20 presne tak ako píšeš,na jednej starne aj chuť,na druhej aj trošku obava o bruško...psychika robí veru svoje

lucia20
17. aug 2010

@lenkama po porode si to uzijes... mne sa to sice po katke moc nedarilo asi rok a pol, ale teraz hadam to bude dobre...

janica81
17. aug 2010

@lenkama a @lucia20 veru...chuť je obrovská...ale ked ma k tomu prist rychlo sa snazim zaspat nech je prec... alebo zvolim inu alternativu.... lebo niekedy by som MM aj znasilnila.... len potom ten blok.... no uz len vydrzat 🙂

lenkama
17. aug 2010

@lucia20 tak tak,ale až keď budú spať,inak cez deň to bude iný kolotoč 😒

lenkama
17. aug 2010

@janica81 veru,už len vydržať a bude dobre 🙂

lucia20
17. aug 2010

@janica81 boze ja uz som jeden cas mala take brutalne sny, ze ma islo porazit... ale ved tych par tyzdnov vydrzime, no nie??? len aby vydrzali aj manzelikovia. :D:D:D moj ma tisic dovodov ako trpi. :D ale tiez ma zabrany, lebo on si zase pre zmenu mysli, ze moze zasiahnut malej teratom a neda si vysvetlit, ze zadok ma predsa pri mojom zaludku. :D

lucia20
17. aug 2010

@lenkama ale zvladneme aj ten. my sa v tomto nevieme dohodnut, ja mam energiu rano a muz vecer... :/

lenkama
17. aug 2010

@lucia20 no super,tak už si to len musíte nejak dať dokopy a bude tej energie ešte viac 😉

lucia20
17. aug 2010

@lenkama no uz sme to sklbili. muz ma zobudi v noci :D