icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

zuzuz1
19. aug 2010

@hobit ja sa chystam si ju zaplatit... ale ci mi to vide neviem... je to taky pre mna zicher...asi

andullinka
19. aug 2010

@hobit No ja si ju zaplatit idem, ale som dohodnuta s mojim porodnikom, ze uvidime podla situacie na porodnej sale, ci ju dame alebo nie... Sam Dr. povedal ze je dobre mat ju v zalohe zaplatenu 😉

estterka
19. aug 2010

@hobit vies co,ja som bola najprv rozhodnuta,ze urcite ano..ale teraz uz nie som si ista..chcela by som sa hybat pri porode a rodit v polohe,ktoru si vyberiem-urcite nie na chrbte.tu je zadarmo,takze zostavam tak,ze uvidime pocas porodu-neradi ju pichaju,snazia sa o prirodzeny porod.kazdy hovori,ze pocas porodu budem chciet vsetko co mi pomoze. skor som proti podaniu oxitocinu,to sa budem hadat ak nie je nevyhnuty 😠

gladiola
19. aug 2010

jednoznacne ano, treba si zaplatit a potom uvidime, ale ja som taka zdochlinka, tak ja si ju pravdepodobne dam

mamicka2009
19. aug 2010

aj ja už som si ju preventívne vybavila....

andelik8
19. aug 2010

@hobit aj ja uz mam zaplatenu... zle znasam bolesti a zastavam nazor, ze ak existuje nieco, co mi moze sprijemnit porod natolko, ze nebudem ani chvilku vahat aj nad druhym, tak to urcite chcem 😅 no a hlavne som pocula, ze ak bude treba sit, tak epi je na nezaplatenie pretoze inak sitie boli 5x viac ako samotny porod. A teda pocas sitia budem radsej plakat od stastia pri pohlade na moju malinku ako od bolesti

andelik8
19. aug 2010

@zuzuz1 krasne fotky mate... videla som na FB 😉

zuzanockamt
19. aug 2010

@hobit ja nad epi urcite uvazujem ... pretoze boli casy, ked MS bolesti pre mna boli utrpenim a nie to este porod ... ja to nastastie vopred vybavovat nemusim a ani platit vopred netreba, tak sa uvidi priamo na mieste co a ako

anetaadam
19. aug 2010

Ja nie epi, mala som bezproblémove pôrody behom 30min.boli detičky na svete a ani teraz nie,lebo aj tak do terminu nevydržím a som už dosť otvorena takže to bude zas rýchle... 🙂

gumimaci
19. aug 2010

@hobit pre zicher budem mat zaplatenu, ale s doktorkkou sme sa bavili, ze nebude ju davat za kazdu cenu. Ak to pojde rychlo, tak si ju nedam.

zuzuz1
19. aug 2010

@andelik8 vsak sa jej podarili? som ohromena... no co uz ivka je sikulka... 🙂

andelik8
19. aug 2010

@zuzuz1 to veru je 🙂

katrin31
19. aug 2010

ja by som si dala epiduralku,ale rozhodla som sa rodit v BŠ a tam ju nepichaju, lebo su za prirodzeny porod..

zuzuz1
19. aug 2010

no vyzera to tak ze si EDA prave teraz idem vybavit do ruzinova... tak drzte palne nech nezabludime... naposledy ked sme tam boli sme to nevedeli najst,... tak idem kuk na nejake temy ci baby nepisali kde to je,,.,

panki
19. aug 2010

@zuzuz1 neboj nezablúdiš. Je to v malej poliklinike na -1 č. dverí 014. Ja som tam bola už o 13.00, vyšla sestrička, rozdala papiere na prečítanie a vyplnenie. okolo 13.20 prišla anesteziologička a porade ako sme prišli - sme išly dovnútra. Dala pečiatku, keď bolo treba sa opýtala niečo-2 minuty a bola som vonku. A ešte hneď pri príchode si pýta sestrička tehotenskú knižku tak ju maj po ruke.

zuzuz1
19. aug 2010

@panki juj dik bo hladala osm hladala ale na teme mamicky z ruzinova som to nevedela najst.... takze v malej poliklinike to je kt. budova? ta zlta? alebo nejaka 5 poschodova? uz to vidim... dnes nikam nepojdeme (bo do 15:00 musime byt spet) ale dam si na to pekne cely den... fuu :(

panki
19. aug 2010

@zuzuz1 nie, to je hneď tá vedľa veľkého vchodu do nemocnice, tá malá s jedným poschodím. Najprv je táto mala poliklinika a potom vzadu tá veľká 5.poschodová. V tejto malej sú aj tehotenské poradne. Prídeš tam, pôjdeš stále rovno až nakoniec chodby za bufet ku schodisku, po schodoch dolu na -1 a hneď za schodmi do prava - posledné dvere na konci chodby su 014. Je to za chvílu vybavené, lebo sú tam iba od 13.00 do 14.00. Za pol hodinu to máš vybavené aj zaplatené v pokladni. Fakt to nie je vôbec problém. Jedna z najmenej komplikovaných vecí v Ružinove 🙂

zuzuz1
19. aug 2010

@panki ok polopate ta poprosim... kam sa to mam trafit? do tej budovy"B" ten divny Y?? tam je poucenie o epi? alebo ako? ja nestastny zemepan :( 😖

lenkama
19. aug 2010

@klaudia85 no tak ja ju tiež nepoznám,ale neboj,určite bude fajn doktorka,ja idem už v pondelok na Kramáre na tú prvú poradňu k doktorovi Židzikovi,tak snáď bude dobre,ešte si ale musím skočiť k mojej gynekologičke po výsledky z kultivácie dnes abo zajtrá,a čo sa deje,čoho sa bojíš?

panki
19. aug 2010

@zuzuz1 no tak z tohoto ti moc teda nepoviem 😀 už viac polopate sa nedá. Proste vedľa hlavného vchodu do nemocnice je jedna malá pozdĺžna budova - hneď oproti parkoviska s jedným poschodím do ktorej treba ísť. 🙂 vedľa vchodu do tejto polikliniky je lekáreň.

zuzuz1
19. aug 2010

@panki no uz asi viem... sorry musim ti pripadat jak nemtava... ale bola som v ruzinove vseho vsudy 2x a na poradnu chodim nie tam ale do jura (externy pracovnik ruzinova) a teda az do porodu nemam dovod ist do ruzinova...az na tieto poplatky nestastne... ale uz si to viem predstavit... sak usta mame tak sa opytame... diky este raz 🙂

panki
19. aug 2010

@zuzuz1 v pohode, keby si niečo potrebovala, kľudne sa pýtaj - ja som tam už ako doma, dúfam že pôrodom sa to skončí 😉

klaudia85
19. aug 2010

@lenkama Tak držím palce, nech si s ním spokojná, ale tiež určite budeš... Ja by som radšej k chlapovi išla.. Ale nevadí, snáď aj žena bude v pohode. No ja sa bojím pôrodu, akosi ma chytá panika, keď si to predstavím. Veď ja mám problém aj s obyčajným vyšetrením. Ale viem, že to musím zvládnuť. 🙂

klaudia85
19. aug 2010

Myslíte, že to šitie až tak bolí bez epi? Ja čo počúvam mamičky z okolia, tak všetky opisujú šitie, akoby sa už nič nedialo... Že keď uvideli bábo, už ich nič nebolelo od šťastia... No som zvedavá. Veď aj ja si to vyskúšam bez epi a uvidíme. 🙂

danulka3
19. aug 2010

ahojte,tak ja mám dnes po poradni,dostala som termín,ak do budúceho piatku neporodím,tak nastupujem do nemocnice a pravdepodobne to bude cisársky. 😕

gladiola
19. aug 2010

@danulka3: preco cisar a nie vyvolavacka?

anetaadam
19. aug 2010

@klaudia85 Tak to je presne s tým šitím,zabudneš že ti aj niečo robia ked je už mimčo na svete 🙂

danulka3
19. aug 2010

@gladiola Lebo už som raz rodila cisárskym,tak preto idem týždeň pred termínom do nemocky,doktorka nepovedala,že na 100% sekcia,ale viem,že keď takto objednajú týždeň pred termínom,tak to tak býva.

gladiola
19. aug 2010

@danulka: to sa jazva po cisarskom nezahoji ani po 11 rokoch? uau

gladiola
19. aug 2010

@danulka3: alebo mas proste uzku panvu?