♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@klaudia85 moj pri porode bude... aj keby bol zrovna v sluzbe a nahanal bankoveho zlodeja, tak dam nohy k sebe a pockam nanho 😀
@zuzuz1 aj ja by som kludne este niekam sla... ale teraz si planujem uz len take vyletiky dookolia, ktore by mohli spustit porod. Dnes ideme na Slavin, ak to nezaberie, tak vecer dame tutumutu a ak ani to, tak cez vikend hubacka 😀 😀 😀 to by v tom bol cert keby som do pondelka neporodila
baby a ked mam streptokoka mozme s muzom na ostro? nenakazim ho nejako?
pre dieta je nebezpecna aj preto, ze mu moze poskodit oci, moze mat zapal ocnych spojiviek atd
ale ked mi daju tie antibiotika pred porodom, tak male bude v poho? takze muzovi to neuskodi, hm? opytam sa mojej gyno pre istotu este
ahojte..odisla vam uz niektorej hlienova zatka?
Fakt sa streptokok rieši len podaním ATB pár hodín pred pôrodom?
@klaudia85 ano, riesi sa to len tymto sposobom, lebo pre teba je neskodny, nerobi ziadne tazkosti a zeny ani nevedia, ze ho maju
@zuzanockamt Ale tak čo ak mi to fakt nestihnú dať? No ja neviem.
@klaudia85 ale stihnu ... staci 4 hod pred porodom a to uz urcite ako prvorodicka budes v nemocke 😉
@klaudia85 pisala si nieco ohladom toho priezviska. nie ste zosobaseny? lebo co som sa docitala, tak ak chcem aby hned po narodeni zapisali partnerovo priezvisko treba na to suhlasne vyhlasenia oboch partnerov na matrike? lebo ten moj kon mi stale tvrdi, ze to staci ked povie on pri porode... 🙄 😕
Ale to by som mohla pobvedat aj ja, ze tata je Brad Pitt a nech mi potom dokazuje ze neni 😀 😀 😀
@gumimaci potrebujes na to suhlas partnera, ze priznava otcovstvo a musi to byt podpisane pred matrikarom ... inak ti ho nezapisu
@zuzanockamt ani ked bude otec pri porode, ked sa bude zapisovat meno?
Akoze ja to chapem, ale doma mam tvrdohlavca 😀 😀 😀
@gumimaci jasne, ze to treba aj vtedy, ich to nezaujima, ci je alebo nie je pri porode ... bud sobasny list alebo to vyhlasenie ... ked mas tvrdohlavca, tak maly nebude mat v kolonke otec nic a budete vybavovat zbytocne potom 😝
Neviete mi prosim poradit? Do porodnice treba overeny sobasny list ci staci len prefoteny. Vdaka
len RL sa ma vybavit vraj do troch dni a ty tam pritomna nebudes a pri tom vyhlaseni by mali byt pritomny obaja ... ja by som to urcite vybavila este pred porodom, je to chvila a jeden podpis, tak neviem naco robit zbytocne starosti
@zuzanockamt
@klaudia85 no tak sa zda, ze uz to pochopil, sice sa tvari jak dilino, ale v pondelok ideme na matriku 😀
@majinka85 ja beriem len kopiu, co nam davali pri sobasi ... lebo dali nam jeden original a asi tri alebo dve kopie, uz si neviem presne
@zuzanockamt jaj moja mna sa pytaj, on ma na vsetko caaaaaaaaaaaas 😠
lebo mne dali len original a ostatne som si sama prefotila
@majinka85 my sme sa brali pred vyse troma rokmi a davali nam aj kopie a je na nich tiez cervena peciatka, tak je to vlastne skoro ako original
Tak dnešna poradna nič moc,slaby krvný obraz a zvýšene trombocyty ☹ .V pondelok hematologia a možno nemocka
ahojte,tak ja som sa už pomaly zmierila s tým,že za týždeň nástup do nemocky,začínam rozmýšľať,čo mi treba ešte vybaviť,pochystať,ešte raz prevrátim kufor,či mám všetko.
Ozaj,ako máte napísané v knižke,že máte streptokoka,mne napísala,že tam mám nejakú mikro-neviemčo flóru a dala mi nejaké tablety na vkladanie,mám z toho pekne žltý krikľavý moč 😀
@anetaadam krvný obraz mám aj ja na figu,mám nejaký tardyferon,z toho mám zasa čiernu stolicu. 😎
TAKŽE TOTÁL ČUDO.
Magnézium užívate ešte? Ja mám do konca týždňa!!!A to budem od soboty v 39.tt.Tak ja už neviem,tí doktori sú čudní,každí hovorí ináč. 😠

@gladiola no to mam stastie na taketo... ja neopucham ani nic,... akurat mam prpoblem s pitnym rezimom...ale to sa da vyriesit...