icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

zuzanockamt
31. jan 2010

uz aj ty mas brusko? 😅 🙂 ... ja mam este stale len moje tuky 😀

anarida
autor
31. jan 2010

No dnes mi vyskočilo ráno take riadne také aké som pri Emi mala asi v 18tt teraz ho mám tak v 20tt 😎 😀 ale teraz je plné no 😎 😀 😀

anarida
autor
31. jan 2010

Inak baby keď som ešte len v 9tt musím pytať od lekára nejake potvrdenie alebo čo ak chcem letieť? 😕

zuzanockamt
31. jan 2010

anarida ... potvrdenie asi nie, ale spytala by som sa ho, ci nehrozia nejake rizika, ale takto skoro asi nie

andullinka
31. jan 2010

Ahojte kocky, pekny vecer vsetkym zelam! Tak mame po vikende...
Anarida a kam chces letiet? Ja mam tiez dilemu, mame kupene letenky, ale bojim sa toho letu... tak uvidime, co mi nato povie dr. 😨

anarida
autor
31. jan 2010

No zajtra sa ho popytam lebo 15.teho letime 🙂
andullinka ideme na Floridu trošku sa poslniť v tej zime hnusnej 😝

andullinka
31. jan 2010

no tak to som zvedava, co ti povie... :D My mame kupene letenky do New Yorku na marec a bojim sa toho dlheho letu... Fiiha, no na Floride musi byt teraz super...

anarida
autor
31. jan 2010

No to hej 😎 😀 som dostala darček od mangela 😎 a mám tam aj známu bývala v žiline chodí aj sem na MK ma tri detičky 😵 😵 tak nám bude veselo 🙂

zuzanockamt
31. jan 2010

anarida ... no tak to potichucky zavidim ... hned by som isla do tepla niekam, ale kvoli praci sa teraz neda a financie tiez nie su na rozhadzovanie ... tak len cakat do leta 😖

andullinka
31. jan 2010

Kolko tam trva let? Asi aj okolo 10 hodin, nie?
No pockam co ti povie dr a co mne povie moja buduci tyzden nato. Ak nebude proti, tak nebudeme letenky predavat 😅

lenina19
31. jan 2010

no zuznocka...po tom ako sa nam narodi malinke to uz do uvahy neprichadza bo hovorim sme v uk a myslim ze svadba s dietatkom na svete to uz mi moc nepasuje....a rodicia by sa taktiez zblaznili keby povieme ze este nie a to nehovorim o tom ze by sme nemali narok tu na pridavky.resp.moj buduci manzel takze by sme sa este aj o peniazky pripravili....tym padom sa o tom neda ani len diskutovat..... 😉 🙂 ...

ale nevadi vsetko si vybavime nejako s pohodlia domova a budem sa snazit medzitym vypnut jedine vsak co ma hneva su tie saty....o nic ine sa nebojim ale tak dufam ze sa to nejako vyriesi..... 😀

a uz sa na to tesim a tiez aj na to kedy uz budem pekne doma s bruskom sa vytesovat....... 😀

anarida este v prvom trimestri nepytaju potvrdenie na let az po 28.tt takze by si nemala mat problemy ale tiez si to este pozri na stranke spolocnosti bo kazda ma ine kriteria..... 😉 ja som si to uz zistovala bo ja budem letiet v 25.tt takze dufam ze nenastanu komplikacie a v pohode sa dopravime domov.... 😅 😵

anarida
autor
31. jan 2010

andullinka joj to neviem koľko presne 😅 musím sa ešte tej babenky popýtať ona nám všetko vybavuje ja nič my jej len dáme peniažky už tam takže to máme pohodku 😵 už do vybaveného prídeme 😀 😀

zuzanockamt
31. jan 2010

leni ... no to hej, ked vam to bude takto viac vyhovovat ... moja sestra ma uz babo na svete, ale zatial sa vydavat nemieni, dokonca ani moji rodicia neboli proti a tu na slovensku ma aj dlhsiu matersku ako "slobodna matka" a mozno aj nejaky prispevok, hoci ziju s partnerom spolu, ale kazdy z nich ma iny trvaly pobyt ... kazdemu vyhovuje nieco ine

andullinka
31. jan 2010

No v kazdom pripade daj zajtra vediet, co ti dr nato povedala... Lebo ja som citala ze sa odporuca lietat po 14. tyzdni... Posielam ti inak moje udaje do IP do tabulky. Dakujeeem pekne za pridanie 😵

anarida
autor
31. jan 2010

už som ťa pridala 😉

anarida
autor
31. jan 2010

Idem kočky spať dobrú nôcku 😉

rhodosbb
1. feb 2010

ahojte babenky 🙂
tak to ste aj mna potesili, ja budem letiet v 18. týždni, takže ako citam, nemal by to byt ziadny problem...doktora som sa na to zabudla opytat, ale este budem mat prilezitost.
anari, posielam ti udaje do tabulky 🙂
inac sa musim pochvalit, dnes rano som prvykrat zvracala 😝 a pevne verim, ze uz sa to nebude nikdy opakovat 😒 inac cely vikend som bola ako bez zivota, ledva som navarila, trochu upratala, a len som lezala a spala, uz chcem aby sa mi vratila energia ☹

tittika
1. feb 2010

ahojte tehulky 🙂

ja nezvraciam chvala bohu a dufam ze ani nebudem, zle mi zacina byt vzdy poobede a vecer uz fakt mam napnuty zaludok 😒 ale ked sa to nezhorsi tak budem statsna 😝

anarida my sme boli v Miami vlani (vieden - frankfurt cca 1 hodinka a z frankfurtu do Miami cca 10 ak sa dobre pamatam )

potvorka88
1. feb 2010

Ahojte

teraz som bola na vecku a ked som sa utrela mala som taky slabucko hnedy hlien 😢 Neviem ci mam zacat stresovat ☹

maculienka123
1. feb 2010

potvorka ja som mala to iste v siedmom tyzdni,neboj,to sa uhniezduje malinke.ale behni k doktorovi na sto pro,je to dolezite,da ti tabletky na udrzanie plodu,lebo nieje to vzdy len tak ale neboj sa nic nestresuj a bez k doktorovi hned.

jika80
1. feb 2010

dobre ranko
tak ja uz treti den negrckam, tak snad to aj tak zostane 😀 inak vcera som mala takeee brusisko, som sa cudovala, ze kde sa tak z nicoho nabralo, ale rano som zistila, ze som bola len taka nafuknuta, dnes uz je zase fuc 😀

zuzanockamt
1. feb 2010

potvorka ... ja by som tiez radsej zbehla k lekarke na tvojom mieste
mne sa nastastie vsetky negativa vyhybaju, dufam, ze to tak bude pokracovat az do konca

potvorka88
1. feb 2010

uz beriem duphaston od zaciatku tehu 3x denne. spinenim mi zacal MA tak sa bojim ☹ urcite zbehnem k dr len som sa chcela postazovat

maculienka123
1. feb 2010

jaj tak ty uz beries,ale to aj mne sa stavalo ze este pocat bratia som mala obcas slaby vytok a potom to preslo zrazu

zuzanockamt
1. feb 2010

potvorka ... tak treba naordinovat oddychovy rezim a lezkat 😉

maculienka123
1. feb 2010

zuzanocka a ty si doma?alebo v praci? 🙂

zuzanockamt
1. feb 2010

macu ... dnes som doma, mam dovolenku ... z prace by som nemala kedy pisat ... poobede si ale odbehnem na cca 2 hodinky do mojej druhej prace a zajtra uz zase normalny pracovny tyzden 😝

anarida
autor
1. feb 2010

Ahojte tak už mám po tom 😔 detičky sú v poriadku 😵

maculienka123
1. feb 2010

tak to je super anarida,skvely pocit ze 🙂

zuzanockamt
1. feb 2010

anarida ... to budes mat dvojicky? ... no pekne 🙂 ... a predtym na sone este nic nebolo vidiet?