♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
No tak tusim kazda matrika ma ine poziadavky, asi sa tam pojdeme najprv spytat. Ale je to nelogicke, davat krstne meno pred narodenim, ja som myslela, ze ide o priezvisko 😒
@danulka3 Tak to ti verim, ja som prve potratila , a pred čistenim som týžden ležela v nemocnici a nikto sa mi k tomu nevedel vyjadrit, viem že teraz je to u teba trochu ine, ale mala som v vtedy nervy, vobec som nevedela načom som a čo sa bude diať dalej. Je to velky stres ked tam ležiš, nikto ti nič nepovie a nevieš čo sa bude diať. Určite je lepšie byť doma , aj ked aj to su nervy, ale určite menšie. držim palce, aby si to mala čo najrýchlejšie za sebou a aby ste boli obaja zdravý aj s babätkom.
@ellisabet Ďakujem ti za povzbudivé slová,som už z toho dobre nervózna,ale hovorím si,že stále lepšie ako čakať kedy to na mňa príde ešte ďalší týždeň,či dva.človek sa stále pozoruje,či je všetko ok,či sa bábo hýbe,atď..Ako dnes v noci,mám tie tabletky na vkladanie,dávam si ju večer,a v noci som sa zobudila na to ,že so mňa niečo tečie,bolo toho málo,som sa vyľakala,že plodovka,už som išla volať mm,lebo bol v nočnej.Ale asi to bola tá tableta,sa vo mne rozpustila a vytieklo to zo mňa,aspoň si ja myslím.Potom už netieklo nič.a teraz mám zasa stále tvrdé brucho,také napnuté. Ja už som z toho na prášky,už nech je ten piatok a snáď v pondelok to budem mať za sebou. ☹
Ako si niekto dokáže užívať posledné dni tehotenstva,tak to nechápem!
@danulka3 Neber to ako provokáciu, len Ti chcem povedať, že ja si tieto posledné týždne tehu užívam... Do istej miery je to tým, že čakám totálne vytúžené bábo /osem rokov snahy, umelé oplodnenia/, ale aj tým, že viem kde, s kým a ako budem rodiť... Dohodla som si to už pred dvoma mesiacmi a tak necítim žiadne napätie týkajúce sa pôrodu.. V skratke povedané: skús sa natvrdo dohodnúť s nejakým pôrodníkom u Vás na tom, čo s Tebou bude, zazmluvni si ho a je možné, že tiež už budeš len s vyloženými nožičkami v pohode čakať, kedy to vypukne... Dohodnúť si to môžeš už v pondelok a budeš mať zvyšok týždňa kľud... 😉
@klaudia85 spisovali sme to na matrike BA I., ale "inštrukcia" o tom, že tam musí byť aj krstné meno prišla z matriky BA III., pretože tam sa bude malá zapisovať...
No je to choré, veď to je priznanie otcovstva, neviem, čo to má s krstným menom. Úrady v tom majú riadny bordel... No chvalabohu mňa by tým nezaskočili, pretože chlapčenské sme mali tiež vybraté, ale keď si niekto nie je istý ešte menom, je to zbytočný nátlak. Ťažko sa v tom okamihu rozhodnúť.
Inak ja tiež budem rodiť na Kramároch a krstné meno nechceli.
@mamicka2009
@danulka3
@kveta ja mam tiež zajednaneho porodnika, ale teda b pohode nie som, tiež sa stale pozorujem a adavam pozor aby som niečo neprehliadla. Tiež sa velmi tešim, prve dieta mi odumrelo. Jeden deň sa hýbe takmer celý den, na druhy sa takmer vobec nepohne, niekedy nie tak tečie z prsnikov a dakedy aj per dni nič. Niekedy mám až take bodave bolesti, inokedy uplne nič, alebo celkom ine bolesti......... Su to take extremy, ja napriklad neviem odhadnut vždy čo je dobre a čo nie, takže sa bojim aby som niečo nepodcenila a všetko bolo dobre.
ahojte babulky.... co noveho??? este sa tu nerodilo???
@lucia20 prave pred chvilou som na teba myslela, ze ci nahodou uz ty nie si trojnaasobna mamina, ze si sa tu dlhsie neozvala 🙂 ako sa mas?
ja keby som vedela ako sa citi tehulka den pred porodom tak poviem, ze zajtra rodim. Dnes mi mama povedala ze mi spadlo brucho a teraz mam "bolesti" (zatial take miernejsie) ako pri MS. tak uvidim co bude... ale vobec nijako som sa dnes nenamahala, tak z toho to mat nemozem 😖
@andelik8 mozno je to tym ako malinka padla dolu. mne ked tak narazovo padla mala, tak ma skoro porazilo. uz som myslela ze sa to rozbieha. presne ako opisujes.... keby si ma videla teraz tak sa zasmejes.... ako stara babka. tak strasne ma boli panva, ze ledva chodim.
my poctivo cakaame s porodom na buduci tyzden. :D nebola som tu, lebo som mala zachvat upratovania. umyvali sa okna, tepovalo, upratovalo a tak podobne. :D
Inak všimli ste si ako sa češky na modrykonik.cz rozrodili? Z ich septembroviek má už asi osem holiek miminká...
joj moje dneska tie bolesti su aj u mna....presne ako pri menzese....
ja neviem....aj sa tešim že už to pride..ale aj obavy a strach je....ale to ae asi normalne
aj ja moja......ale poviem ti že tie bolesti su dost silne...len mám ich v kuse...žiadne intervali..ja fakt neviem..a že druhorodička
ale inak ranop sme s manželom troška ....šak viete.....a od vtedy sa takto citim.mali sme v tomto dlchcšiu pauzu.....lebo ma bolieval konečnik..teda tlačil...a doktor mi povedal vtedy nech nejak yčas vydržime...no a dneska ...žeby sme to popohnali?

@lenkama no tak ja poviem tomu môjmu, nech si to ešte zváži 🙂