icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

danulka3
22. aug 2010

@kveta U nás nie je možné si zazmluvniť lekár,kto bude mať službu ma odrodí.Ale to napätie nie je z toho,že neviem,kto ma odrodí,ale skôr z toho,ako píše elisabet ,či je všetko v poriadku,veď keď človek číta,čo sa všetko stáva,tak je stále v strehu a pozoruje sa.Veď sme za tie bábätka zodpovedné len mi,a ak by sme niečo podcenili a niečo sa s nimi stalo,tak si to budeme vyčítať do konca života.Aj moje dieťatko je vytúžené,veď po 11.rokoch som ani nedúfala,že budem ešte tehotná,ale podarilo sa a som veľmi šťastná.Na nášho Jakubka sa veľmi tešíme a ešte týždeň a už ho budem držať v náručí,jupíííí.

lucialen
22. aug 2010

Baby, ste zlate s tymi bolestami, vidim, ze nie som sama. Mna tiez chytaju take kratkodobe bolesti, ale aspon 5 druhov bolesti 😀 Uz ani nerozoznavam, ci ma boli podbrusko alebo mechur. Vcera som spozorovala novy druh bolesti, to mi isla taka vlna zhora brucha az do podbruska 😀 Potom zacnem panikovat, ze co ak to uz zacina a ked to prejde som nasrata, ze este nic 😀
Este sa chcem opytat, netrpnu vam nahodou ruky, prsty? Lebo mne uz dlhsie prava ruka, ale zajtra mam poradnu, tak sa opytam dokiho 😉

janica81
22. aug 2010

@lucialen ahoj, mne tiež sem tam strpne chodidlo... asi malinká niekde na niečo tlačí.... ale to si nejako nevšímam...
a bolesti v podbrušku tie tiež mám častejšie... ale ešte si nepripúšťam, že by to malo niečo znamenať...chcem vydržať aspoň do septembra... ale ako vidim nejakos a to tu vsetko chysta rodiť.... asi uz začnem s Vážnejšími prípravami od pondelka.... lebo to uz asi nie je sranda 🙂

lucinka83
22. aug 2010

@lucialen mne trpli, doktor mi dal magne B6 a preslo to

zabkaevka
22. aug 2010

ahoj jkočky 🙂
tak opäť som tu dlhšie napísala, no sem tam si vás prečítam. ako som to už viackrát písala, ja chodievam do inej témy.
@janica81 : tak áno už treba mať pripravené takmer všetko, nikdy nevieš kedy to príde 🙂 ja práve dnes idem zbaliť vecičky do pôrodnice do jedného kufra. Mám to zatiaľ všetko pokope v skrini, ale chcem to aj dať do kufra, nech potom sa neplašíme. No čo sa týka výbavičky pre maličkú, myslím, že mám tak na 99%, také drobnosit ako osuška po kúpaní, alebo kefa na fľašky mi chýbajú. A tebe čo ešte chýba??

zabkaevka
22. aug 2010

@lucialen : tie bolesti môžu byť počiatočné kontrakcie, mne aspoň tka povedala jedna dokina. Stalo sa to aj mne, asi dva krát už, presne tak, že bolelo bruško, a po chvíľi prešlo. Akoby pred menštruáciou,alebo pred veľkým záchodovaním (sorry za výraz 🙂 ) a tak 3 minútky. To už sa vraj amternica trénuje 🙂 a presne tak to bude vraj tesne pred pôrodom 🙂 ale to už to bude intenzívnejšie a častejšie.

julcek
22. aug 2010

ahojte, no dnes mam aj ja take bolesti ako kebly menzes, aj som mala rano svetloruzovy vytok, tak ja len dufam ze to vydrzime, beriem este tabletky Candibene kvoli plesni tak som si myslela ze ci pri vkladani tabletky veder som si tam nieco nepodrazdila, ale uz sa mi to stalo druhykrat, tak cely cas bolo vsetko v pohode a teraz sa mi to nejako zacalo zbierat ☹

julcek
22. aug 2010

inac aj vy chodite tak casto na WC, normalne si musim davat aj intimku lebo niekedy je to take samovolne

zuzanockamt
22. aug 2010

@julcek ja na WC chodim velmi casto od zaciatku, takze to uz ani nevnimam 😀

kika9449
22. aug 2010

ahojte septembrovky, čakám druhé bábatko a možno je to normálne,ale najma keď v noci ležím a pokúšam sa otočiť na druhý bok,mám takú pichavú bolesť vo vnútri dolu v podbrušku - neviem či to môže byť maternica,či krčok,inak žiadne iné ťažkosti nemám a lekár kázal veľa oddychovať.....ja sa ale bojím,či to nebude nejaký problém pri pôrode... 😒

ladywitch26
22. aug 2010

@kika9449 to uz je teraz normalne. ja som sa doteraz otacala bez problemov, ale vcera v noci som sla skapat. musela som sa prevracat kazdu hodinu a zakazdym s tym hnusnym pichanim. ono je uz lepsie, ked si na jednom boku, ze sa tak posadis a tak pretocis v sede na druhy bok, ako ked sa mas prevalit.

kika9449
22. aug 2010

@ladywitch26 - keď je to teraz také zvláštne - pri prvom ani neviem ako to vśetko bez problémov ubehlo a možno je to tým,že sa teraz viac pozorujem,alebo už som stará 😀

ladywitch26
22. aug 2010

@kika9449 stara? no ja sa teda stara necitim 😀 podla mna to bude tym, ze panva uz dosiahla limit, kedy to este bez problemov dokazala zvladat.

danulka3
22. aug 2010

@lucialen Me ani tak ruky ,nohy netrpnú,ako ma bolia ruky z tých opuchov,akoby som celý deň motykou kopala 😀

danulka3
22. aug 2010

@julcek tak intimku používam aj ja ,tiež mám tablety na vkladanie,tak aj kôli nim,lebo tá farba z nich je úžasná žltá krikľavá 😠

danulka3
22. aug 2010

@kika9449 Tak s tým otáčaním by som ti ja vedela rozprávať.Ja keď sa idem otočiť musím chytiť bruško rukami a tak sa pretáčať,ale najväčší problém je ten,ž e malému sa páči len na jednej strane,lenže ja si už ten bok ani necítim,tak sa na chvíľku otočím na druhú stranu a po chvíli,keď si ten druhý bok trochu oddýchol, sa prevaľujem späť.No celá procedúra,a potom ,že som ráno nevyspatá.ale ja už to mám za pár,takže už to nejak vydržím.Bude to stáť za to!!!

anetaadam
22. aug 2010

Ty kokso tak ja mám problém natiahnuť si ponožky,tak ma všetko pichá a tlačí 🙂

anetaadam
22. aug 2010

termín sa už blíži tak nech je september a jedna za druhou už rodíme,strašne sa teším 😀

gumimaci
22. aug 2010

@anetaadam ja som si isla obut tenisky lebo sme sli do lesa a skoro som plakala : 1) som sa nevedela zohnut 2) mam opuchnute nohy a dost problem do nich tu sloniu labu dostat. Moj mi musel nakoniec pomoct 😒 Esteze je leto a nosim celu dobu kristusky 😎

gumimaci
22. aug 2010

@anetaadam inak uz sa to pomaly rozbieha, brulka a mariann2 uz maju babatka, teraz to vyzera ze dalsia bude estterka, andelik8 a lucia20 tipujem 😉

anetaadam
22. aug 2010

No ved,je to ťažké ku konci.Ja opuchy nemám čo je asi zázrak,nakoľko pri prvých dvoch som bola naliata vodou poriadne a teraz nič.

anetaadam
22. aug 2010

No Lucia20 isto tento týžden 🙂 , ja by som tiež už najradšej išla 😀

gumimaci
22. aug 2010

Moj drahy mi tento tyzden oznamil, ze ja rodim 8.9.2010. Ze je o pekny datum, a hlavne maju velku kvartalnu poradu a nechce sa mu tam ist 😅

andelik8
22. aug 2010

@gumimaci 😀 😀 😀 mm je zda sa srandista
ale datum je to pekny, to ma pravdu

anetaadam
22. aug 2010

tak ja by som si vybrala 11.9 nakoľko aj prvá dcerka je 11ale jula 😀

zuzanockamt
22. aug 2010

mne MM predpovedal 2.9., ale neviem podla akeho kluca sa riadil 😀 ... ja chcem 10.9.

julcek
22. aug 2010

@gumimaci ja mam tiez opuchnute nohy, hoci si ich doma vykladam, nosim vsuvky kde sa da, najlepsie su zabky, no viem si nastastie obut aj botasky, ale musim si cupnut a tak sa obuvat, zohnut sa tiez neviem, citim toho malickeho drobceka a mam pocit ze mu rozpucim nozku alebo daco 🙂

klaudia85
22. aug 2010

No ja mám v septembri len jeden dátum, kedy nechcem, inak je nám to jedno 🙂 ale mohla by trošku skôr prísť ako je termín... Nechce sa mi tak dlho čakať 🙂

kveta
22. aug 2010

Kedy si idete kúpiť dojčenské podprsenky?

zuzanockamt
22. aug 2010

@kveta ja uz mam kupene 3 ks 🙂