♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
pri sekcii sa anesteza nemoze dostat k dietatu, tak sa kona velmi rychlo
@zuzanockamt ja som nikdy nebola pn tak nemam skusenosti...dakujem 🙂
@zuzanockamt no tak predsalen tych pat minut bolo prehnanych. :D ved uvidime. odstopujem im to. :D
@lucia20 aj tych 5 min. je realnych, ked sa pocita od rezu az po vybratie dietata ... tych 9 min u nej to bolo aj s odchodm na salu
@zuzanockamt aha... no ved uvidime...
no vy ste toho teda popisali dnes...idem citat
ahojte bavite sa o cisarovi?? no do 10 minut musi byt babo vonku.. 😉 tak to bolo aj u mna za desat jedna ma brali a o jednej bol maly na svete a uz ho muz kameroval 😉
a to ma este nieciim mazali vycievkovali a dali masku...a potom pichli injekciu ktoru som uz necitila lebo som sladko azspala..do 5 sekund 😅
baby, diky moc... ty kokso sestonedelie a tu smrdia cigarety... neviem ci to ide z ineho poschodia, no ale sila...
Tie cigarety, to je hruza, na takom mieste by som to nečakala.

@lucia20 do 10-tich minut ju mas urcite vonku ... som to dnes zazila, ked robili na porodnici cisarsky ... na salu isla jedna baba 10:30 a maly uz 10:39 krical 😉