icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

lenkama
24. aug 2010

@danulka3 ja to mávam tiež,presne ako píšeš,stuhne mi bruško a za chvílku tlak na konečník,neviem či je to normálne,ale dosť je to čudné,tiež neviem či mi treba ísť na wc alebo to tak malinké tlačí,a na močový mechúr tiež vie zatlačiť,utekám na malú potrebu a len málinko vycikám,a taký je to pocit,že budem viac cikať a nič,len málinko,cez deň a aj v noci chodím

gumimaci
24. aug 2010

@danulka3 aj ja som to mavala v noci, ale vcera aj cez den, a nic prijemne to nebolo. Poyby citim stale dost silne, dnes v nemocke mi sestricka hovorila, ze to je riadny fotbalista, ked pozerala jeho monitor 😅

matka24
24. aug 2010

je tu nejaka buduca mamicka ktora bude rodit v DK???

janica81
24. aug 2010

Baby a je tu tiež nejaká mamina čo bude rodiť vo Zvolene???
🙂

lenkama
24. aug 2010

@gumimaci zlaté 🙂 ,mňa zas viac kope keď zle abo dlho sedím,a keď ležím,jejda to sú kopce,hrbolce,sa normálne musím ísť prejsť po byte,aby sa trošku upokojilo,aby som mohla ísť si lahnúť,cez deň celkom fajn,lebo sa pohybujem 🙂 to skôr cítim ako také šteklenie,jemné kopnutie 🙂

gumimaci
24. aug 2010

@lenkama ano aj ja ked sedim zhrbena pri notebooku, tak to ma najcastejsie upozornuje kopancami do branice a pod rebra, ze sa mam vyrovnat 😀 😀 😀 😀

lenkama
24. aug 2010

@gumimaci 😀 zlaté

danulka3
24. aug 2010

@gumimaci Tak ja také kopance už necítim,len také vlnenie.Som z toho niekedy aj nervózna.Už to tých pár dní vydržím.Zajtra predoperačné, vo štvrtok poradňa a v piatok frčím na príjem.Mám trošku aj strach,ako to dopadne,ale hlavne sa teším,že už to budem mať za sebou a Jakubka pri sebe,hurá.

gladiola
24. aug 2010

@danulka3: neboj, zvladnes to, my Ti budeme potajomky zavidiet, ze uz to mas za sebou

gladiola
24. aug 2010

mojmu bejbinku sa nepaci ked si citam modreho kona, bo vtedy sedim zhrbena nad kompom a vtedy ma tlce

ellisabet
24. aug 2010

@danulka3 aj ja citim skor take vlnenie. a kedze je otočený naopak, tak ked ma kopne tak bud tam dole, čo je ako keby mi tam niekto bodol nož alebo do boku, čo je tiež velmi neprijemné.
Ty vlastne prečo ideš sekciou?

anetaadam
24. aug 2010

No mne tiež dneska tvrdne bruško a tlači ma až niekde dole,pichá a všetko možne 😲

ericka310
24. aug 2010

@lucia20 @estterka pripajam sa tiez ku gratulantkam, zelam hodne zdravicka 🙂

estterka
25. aug 2010

dakujeme za gratulacie🙂

klaudia85
25. aug 2010

Babi, čo cítite pri prevracaní sa v posteli v noci? Ja mám v poslednej dobre problém hlavne s tým, že mám pri prevracaní sa taký čudný pocit zo spodu, taký tlak alebo ako to nazvať. Viem, že aj vás pichá a neviem čo ešte kade takde, ale aj konkrétne tam dole?

hobit
25. aug 2010

@klaudia85 aj ja to mam, napr. dnes rano ked som vstavala...a mna zas neznesitelne celu noc bolia krize, vas nie?

klaudia85
25. aug 2010

Ja už ani neviem definovať, čo všetko ma bolí a to ešte cca 4 týžne predomnou 😒

Dnes som pátrala po skratkách z ultrazvuku a až teraz po mesiaci som došla na to, že sú tam aj miery ako obvod hlavičky, bruška, stehennej kosti, no sranda 🙂 Boli sme na ňom 30+4 a BPD bolo 82,41mm, HC 278mm, AC 251,33mm, FL 58,95mm a váha 1525gr. Som si to tak premeriavala metrom a aké drobučké bolo ešte.. Ktovie aké je teraz. 🙂

danulka3
25. aug 2010

Ahojte,tak s tými bolesťami a spánkom to bude už len horšie,ale za ten výsledok to stojí!!!!!Nebojte,ten čas vám ubehne ako voda a ani sa nenazdáte a bábo budete mať pri sebe.
Ja za chvíľku odchádzam na predoperačné vyšetrenia,tak snáď bude všetko o.k.
@ellisabet Sekciu nemám istú,ale dcérku som mala sekciou,mám 33rokov(takže ako prvorodička),objednali ma na príjem,tak uvidím,čo bude.Len ja trubka som zabudla doktorke spomenúť,že mávam problémy s chrbticou a včera sa mama rozprávala s jednou kočkou,že jej kôli chrbtici robili sekciu,takže zajtra mám poradňu,tak jej to musím spomenúť.Lebo keď ma dajú rodiť normálne a mňa pri tom tlačení sekne,tak neviem čo budú so mnou robiť.

lunana
25. aug 2010

@estterka gratulujem 😉

anetaadam
25. aug 2010

Ja som bola v pondelok na uz 36/5tt vaha malinkej 2821g
@klaudia85

elixia
25. aug 2010

@klaudia85 ja tiez mavam taky cudny az neprijemny pocit pri otacani sa v posteli...samozrejme,ze zakazdym sa zobudim...niekedy je to az taky naval nevolnosi akoby. No este chvilu to musime vydrzat... 🙂

Viete, pri akych problemoch s chrbtom robia radsej cisarsky? Mna tiez hrozne bolia krize, ale teda ani ma nenapadlo,ze kvoli tomu by som nerodila normalne...sa tusim musim popytat.

gumimaci
25. aug 2010

@elixia ahoj, pokial viem tak sekcia sa robi vtedy, ked je chrbtica tak deformovana, ze by to malo vplyv na panvu...

elixia
25. aug 2010

@gumimaci ahoj, vdaka, myslela som si,ze to zrejme musi byt nejaky vaznejsi problem...aj tak sa pre istotu opytam, ale zrejme len bolestive krize nebudu indikaciou na cisarsky.
Ty sa ako citis?

gumimaci
25. aug 2010

@elixia ja v pohode, ale aj preto, ze mm cez den stael co robit, horsie to je vecer a v noci, lebo dokazem spat v kuse max. 2 hodiny, potom ma zobudi bud wecko, alebo ma bolia klby, ci chrbat. No nejak to uz musime dobojovat, nie? Vy uz mate meno vybrate??? lbo my este stale nie... 😅

fubinka
25. aug 2010

@janica81 ja sa hlásim ja idem rodiť vo Zvolene

katrin31
25. aug 2010

ked hovorite o tej chrbtici, ja som mala zlomenu kostrc a v porodnici som to nejak zabudla spomenut zatial..mala by som to povedat?

gladiola
25. aug 2010

@katrin31: radsej povedz

gladiola
25. aug 2010

vysledok dnesneho UZV (37tt + 5) bambuliatko ma 3500 gramov, uau!! zajtra poradna, ale aj tak si myslim, ze sa neotvaramv noci pri pretacani: boli brucho, chrbat, ochkam a ojkam a potom najdem polohu, ked ma male nekope, tak mi odumiera ruka, ale potrebujem cikat, kuuul

elixia
25. aug 2010

@gumimaci ale kde, moj drahy mi uz tyzden slubuje ze sa k tomu konecne dokope,no ale vidim to nakoniec na hadku na porodnej sale...my totizto ani nemame nic vybrate, nie len ze sa nevieme dohodnut ktore dame.. 🙂

@gladiola fuu,tak to uz dobry macko teraz je 🙂Inak to otacanie v noci...preeeesne to iste aj u mna 😀

@katrin31 urcite to spomen, nikdy nevies...

klaudia85
25. aug 2010

No pekne, všetky sa tu už cítime "úžasne" 🙂

Som bola venčiť psa a po pätnástich minútach som sa vrátila úplne zadychčaná. Ja už nevládzem ani chodiť! Ja teraz naberem váhovo že až. 😠

Ozaj, nejak mi tu chýba Andelik 😒 neporodila náhodou ešte?

@gumimaci no už by ste sa ale asi mali rozhodnúť 😀 Máte aspoň predstavu s drahým?