♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Ahojte babulky, dakujem za gratulacie.. mam sa fajn, malinku zrejme caka zajtra operacia, inak je zdrava, cula, stabilizovana. mala 3550gr a 50cm. som zvedava kolko by vazila v septembri. :D
gratulujem ku hannah....
@anetaadam tééééda ja ked som pri prvom bola na 4 prsty-už mi pichali epiduralku-a o chvilu som rodila
@andelik8 ja ked teba čitam-vždy sa zasmejem-do prčic ani tutumutu nepomáha,aj pohybu je dostatok....a stale nič.ale dneska som bola na poradni a 1,5 cm otvorená.ale to je nič.ja viem naše lásky sa vypytaju ked bude treba ale toto čakanie-----chcem to mat už za sebou!a tie noci ja len stenem.mm mi hovorí,že pri prvom som taka upištana nebola-a čo sa zabijem 😉
ahojte...tu sa uz rodi...teda. Tak vsetkym mamickam gratulujem.
Ja som bola na poradni, mala je ok, ja tiez..vsetky vysetrenia su dobre...zatial vazi 3,1kg...no este mame tri tyzdne, to zase bude vaha...
pozeram, ze by ste viacere chceli vacsie deticky. Ja skor ani nie. Neviem kolko ma maly teraz, ale kedze som v 38tt, tak hadam okolo tych 2,8 - snad mi povedia zajtra. Ale priznam sa, ze by som nechcela rodit 4kg babatko - som skor utla, uzsie boky...radsej nech ide von lahsie ako by sa mi tam mal zaseknut. 😉
hovorili sme tu o schodoch a mne sa hned podarilo si to aj odskusat. Zbehla som si kupit do obchodu par drobnosti a medzi casom sa pokazil vytah. Byvame na 5.poschodi. Tak snad dnes neporodim. 😉 Najlepsi boli na poruchach - ze kebyze im zavolam doobeda, tak by prisli...ze oni pracuju do 15h. Tak som im odkazala, ze ma mrzi, ze som zabudla nakazat vytahu, aby sa kazil iba doobeda. 🙄
ja chodim po schodoch stale na 5.poschodie, lebo vytah nemame ... niekedy aj viackrat do dna a nic ... ked to ma prist tak to pride ... neurobime nic 😝
@gumimaci zatial to vyzera chvalabohu na ten teratom, ale vysetrenia este neskoncili. miechu a razstep vylucili a ostavaju pri teratome. tak sa tesime....
rodil ma plank a valent. inak plank uzasny, chodil stale za mnou a aj teraz a pyta sa ako sa mame... som bola v soku . ako keby som si ho zazmluvnila sa staral....
@zuzanockamt aj ja chodím na 4 poschodie po schodoch,tiež nemáme výťah,ale fuška je to už veru riadna 😒 ,inak ja som s prvou dcérkou chodievala schodami hore aj dolu a v druhej ruke skladací kočík,to bol teda iný zaberák,a hlavne v zime,kým som to všetko vyniesla naraz hore,normálne som bola mokrá akoby som z vody vyšla,to nebolo veru nič príjemné,už potom sa to vyriešilo,kočík ostával dolu v miestnosti jedného suseda,a ja som malú dala do vajíčka a tak sme zišli a vyšli schodami,a tak to máme aj teraz,hlboký kočík ostane tu v byte,športový pojde dolu,a zas si požičiame vajíčko a bude to vyriešené 🙂
Ja som dnes bola na poslednom uzv,tak malé má 2841g v 37tt 🙂 🙂 🙂 ,juj tak sa vytešujem, došla som sfučaná,unavená,horúco von,no úžas,už len oddychujem,doktor mi hovoril,že sa ešte zvykne robiť uzv v 39 či 40tt,ak sa nemýlim,no či dovtedy sa budem ešte kotúlať,neviem,už teraz mám dosť,a ešte som zašla na sociálnu poisťovňu,tam mi dali zas ďalšie papiere na poistenie sa do dôchodkového pyliera,že to sa mi bude počítať do odpracovaných rokov,keďže idem na rodičovskú,ale papiere mám doniesť až do 45 dní po narodí bábatka,a ešte nejaké papiere mám z UPSVaR,ale tie treba doniesť,až po 28 dňoch od narodenia bábatka,potvrdené od gynekologa,pediatra,muž musí nejaký papier vyplniť a ja na príspevok či čo to je,a to ešte musím na zdravotnú pisťovňu nahlásiť zas zmenu,ale to už hádam zajtra abo iný deň,dnes veru stačilo.

@elixia nie nepozerala som,behala som po doktoroch, idem ešte pobehať po fórach,čo píšu baby,aké majú skúsenosti.Do piatku sa musím rozhodnúť,lebo v nemocnici už moc nenašpekuľujem.