icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

danulka3
25. aug 2010

@elixia nie nepozerala som,behala som po doktoroch, idem ešte pobehať po fórach,čo píšu baby,aké majú skúsenosti.Do piatku sa musím rozhodnúť,lebo v nemocnici už moc nenašpekuľujem.

veve10
25. aug 2010

@gladiola a tiez rodis v Ruzinove? Aj mas niekoho zazmluvneneho?

katrin31
25. aug 2010

@elixia tie schody by zabili aj mna 🙂 ale zase vraj to pomaha 🙂)

panki
25. aug 2010

@gladiola mám MUDr. Oťapkovú - najprv som rozmýšľala, ale pod vplyvom pár okolností som sa rozhodla definitívne radšej niekoho zaplatiť.

lucia20
25. aug 2010

Ahojte babulky, dakujem za gratulacie.. mam sa fajn, malinku zrejme caka zajtra operacia, inak je zdrava, cula, stabilizovana. mala 3550gr a 50cm. som zvedava kolko by vazila v septembri. :D

gratulujem ku hannah....

gladiola
25. aug 2010

@veve10: Dr. Petrova

gladiola
25. aug 2010

@veve10: ano, v Ruzinove

gumimaci
25. aug 2010

@lucia20 Ahoj Luci, pekne miery ma mala. potvrdil sa nakoniec teranom? Kto ta rodil? Videla som foto v augustovach, je velmi peknucka. Drzte sa 🙂

silvia87
25. aug 2010

@panki vsak aj ja by som to uz chcela mat za sebou,dufam ze zajtra my povedia ze este asi kolko 😀

aneta4
25. aug 2010

@anetaadam tééééda ja ked som pri prvom bola na 4 prsty-už mi pichali epiduralku-a o chvilu som rodila
@andelik8 ja ked teba čitam-vždy sa zasmejem-do prčic ani tutumutu nepomáha,aj pohybu je dostatok....a stale nič.ale dneska som bola na poradni a 1,5 cm otvorená.ale to je nič.ja viem naše lásky sa vypytaju ked bude treba ale toto čakanie-----chcem to mat už za sebou!a tie noci ja len stenem.mm mi hovorí,že pri prvom som taka upištana nebola-a čo sa zabijem 😉

ellisabet
25. aug 2010

@elixia ahoj! V akej relacii o tom hovorili? rada by som si to pozrela

iron
25. aug 2010

ahojte...tu sa uz rodi...teda. Tak vsetkym mamickam gratulujem.
Ja som bola na poradni, mala je ok, ja tiez..vsetky vysetrenia su dobre...zatial vazi 3,1kg...no este mame tri tyzdne, to zase bude vaha...

aneta4
25. aug 2010

@lucia20 no super-jake krasne mieri. 🙂 držte sa

anetaadam
25. aug 2010

@aneta4 No ved kebyže mam 38 týžden tak idem rodiť aj ja,povedal primár 😀 .No,ale v pondelok kontrola a to už bude isto viac otvorene tak rovno na sálu povedal,snad to dopadne dobre

anetaadam
25. aug 2010

@iron Tak naša váha v pondelok 2821g,trochu menej ako vy 🙂

elixia
25. aug 2010

@ellisabet v damskom magazine na STV1, skus pozriet na nete, mozno maju archiv...

@lucia20 Ahoj Lucka, miery mala krasne, do septembra by sa mozno aj na 4 dostala 🙂 Ako to s nou vyzera, potvrdili teratom? Inak vsetko ok?

veve10
25. aug 2010

pozeram, ze by ste viacere chceli vacsie deticky. Ja skor ani nie. Neviem kolko ma maly teraz, ale kedze som v 38tt, tak hadam okolo tych 2,8 - snad mi povedia zajtra. Ale priznam sa, ze by som nechcela rodit 4kg babatko - som skor utla, uzsie boky...radsej nech ide von lahsie ako by sa mi tam mal zaseknut. 😉

gumimaci
25. aug 2010

@veve10 neviem, ako druhe baby, ale ani ja by som nechcela 4kiloveho macka. Ale ako bude- tak bude, uz to nijak neovplyvnime, hlavne nech su mimina zdrave 😉

gladiola
25. aug 2010

@gumimaci: tak tak

veve10
25. aug 2010

hovorili sme tu o schodoch a mne sa hned podarilo si to aj odskusat. Zbehla som si kupit do obchodu par drobnosti a medzi casom sa pokazil vytah. Byvame na 5.poschodi. Tak snad dnes neporodim. 😉 Najlepsi boli na poruchach - ze kebyze im zavolam doobeda, tak by prisli...ze oni pracuju do 15h. Tak som im odkazala, ze ma mrzi, ze som zabudla nakazat vytahu, aby sa kazil iba doobeda. 🙄

zuzanockamt
25. aug 2010

ja chodim po schodoch stale na 5.poschodie, lebo vytah nemame ... niekedy aj viackrat do dna a nic ... ked to ma prist tak to pride ... neurobime nic 😝

elixia
25. aug 2010

Ani ja nechcem velke babo, uplne postaci standard 🙂 Ani len netusim aky velky je, takze neviem co cakat...nechame sa prekvapit 🙂
@veve10 no tak to je smola, ze sa pokazil az po pracovnej dobe...a keby sa v nom niekto zasekol, to tiez by az zajtra prisli?? 🙂

lucia20
25. aug 2010

@gumimaci zatial to vyzera chvalabohu na ten teratom, ale vysetrenia este neskoncili. miechu a razstep vylucili a ostavaju pri teratome. tak sa tesime....
rodil ma plank a valent. inak plank uzasny, chodil stale za mnou a aj teraz a pyta sa ako sa mame... som bola v soku . ako keby som si ho zazmluvnila sa staral....

lenkama
25. aug 2010

@zuzanockamt aj ja chodím na 4 poschodie po schodoch,tiež nemáme výťah,ale fuška je to už veru riadna 😒 ,inak ja som s prvou dcérkou chodievala schodami hore aj dolu a v druhej ruke skladací kočík,to bol teda iný zaberák,a hlavne v zime,kým som to všetko vyniesla naraz hore,normálne som bola mokrá akoby som z vody vyšla,to nebolo veru nič príjemné,už potom sa to vyriešilo,kočík ostával dolu v miestnosti jedného suseda,a ja som malú dala do vajíčka a tak sme zišli a vyšli schodami,a tak to máme aj teraz,hlboký kočík ostane tu v byte,športový pojde dolu,a zas si požičiame vajíčko a bude to vyriešené 🙂

lenkama
25. aug 2010

@lucia20 juj,to sú krásne mieri,váha,gratulujem ešte raz a som rada,že všetko dopadlo dobre,vela zdravíčka malinkej a tebe skoré zotavenie prajem 🙂 🙂 🙂

lucia20
25. aug 2010

@elixia no tiez som nad tym uvazovala, ze kolko by vazila do terminu. :D male slonica. :D mame sa fajn. zajtra bude zrejme oepracia...

lenkama
25. aug 2010

@lucia20 a mala si aj doktora zazmluveného? si na tej nadštandardke izbe?

janica81
25. aug 2010

@fubinka jej teším...možno budeme aj spolu 🙂 a máš aj doktora vybratého??? či nechávaš na nahodu??? 🙂

ellisabet
25. aug 2010

@lucia20 a ake dlho to teda trvalo a ako to prebiehalo?

lenkama
25. aug 2010

Ja som dnes bola na poslednom uzv,tak malé má 2841g v 37tt 🙂 🙂 🙂 ,juj tak sa vytešujem, došla som sfučaná,unavená,horúco von,no úžas,už len oddychujem,doktor mi hovoril,že sa ešte zvykne robiť uzv v 39 či 40tt,ak sa nemýlim,no či dovtedy sa budem ešte kotúlať,neviem,už teraz mám dosť,a ešte som zašla na sociálnu poisťovňu,tam mi dali zas ďalšie papiere na poistenie sa do dôchodkového pyliera,že to sa mi bude počítať do odpracovaných rokov,keďže idem na rodičovskú,ale papiere mám doniesť až do 45 dní po narodí bábatka,a ešte nejaké papiere mám z UPSVaR,ale tie treba doniesť,až po 28 dňoch od narodenia bábatka,potvrdené od gynekologa,pediatra,muž musí nejaký papier vyplniť a ja na príspevok či čo to je,a to ešte musím na zdravotnú pisťovňu nahlásiť zas zmenu,ale to už hádam zajtra abo iný deň,dnes veru stačilo.