icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

hobit
27. aug 2010

sama sebe pisem 🙂
a teraz pozeram, ze mi tu pise 38. tt a ja som podla mna len 37., vam to pise dobre?

hobit
27. aug 2010

@gladiola jasne, preco nie? 😀

panki
27. aug 2010

@gladiola je už aj ty si 39tt. hneď to lepšie vyzerá, že?

aneta4
27. aug 2010

baby možno je to trošku vsugerácia.chceme aby naši anjelikovia boli už pri nás...a potom to takto vyzerá.ale
@zabkaevka má možno ešte trošku času....tak tam by som stresovala aj ja.hovorite o hlienovej zatke.teraz som akurat čitala...že môže aj bledšiu farbu.lebo pred dvomi dnami som mala......vytok v podobe bledeho hlienoveho -soploviteho...prepáčte za vyraz........charakteru.bolo toho vela..ale ja som bola v tom že je to yvtok.mohla to byt zatka?jaj pytam sa ako keby ste boli doktori.ale mna poteši aj takato rada.alebo aspon vyjadrenie svojho nazoru 😉

klaudia85
27. aug 2010

Zdá sa mi, že už sa tu niekto na to pýtal... V noci, keď sa prevraciam, občas mi pukne, praskne v bruchu dole, neviem, čo to môže byť. Stáva sa to aj vám?

gladiola
27. aug 2010

@aneta4: davam ti moj fundovany laicko amatersky nazor: ak si mala aj predtym taky vytok, tak je to vytok, ak nie, je to zatka

@panki: hmno, je to lepsie, ze som v 39tt, ale neviem sa rpzhodnut ci je to vesele alebo strasidelne

@klaudia85:mne nic nepraska a nepuka, si si ista, ze to neni postel?

panki
27. aug 2010

@aneta4 to neviem či môže byť úplne priesvitná - ja som mala to isté čo ty akurát naviac krát naprv hnedej farby (ako keď konči MS) a včera večer dosť veľký kus hlienu s prímesou takej tmavej krvi trošku.

klaudia85
27. aug 2010

@gladiola posteľ to nie je ☹

zabkaevka
27. aug 2010

@aneta4 : noo presne u teba to mohla byť tá zátka, ty už ´máš na to tt 🙂 Ja už nestresujem, to u mňa iste bolo cikanie, tak som si povedala 🙂

andelik8
27. aug 2010

@aneta4 mohla to byt zatka, aj ja som mala dva dni na intimke taky priesvitny "sopel" a potom to preslo

@klaudia85 ano, aj mne vcera pri zmen polohy zo dva krat nieco puklo vnutri, az som cakala ze plodovka potecie, ale nic sa nedialo 😕

aneta4
27. aug 2010

@zabkaevka máš pravdu moja nestresuj,neboj a pekne si uži svadbu 🙂
@gladiola mavala som výoky ale nie taketo.niečo taketo som mavala pred teh.počas ovulacie
@panki no ved prave vtedy som si povedala že zatka to nemôže byt -lebo som si myslela že to ma ine zafarbenie-len hovorim dneska som študovala na internete-a tam pisali aj o bledej farbe.no nič treba čakat...ale brucho ma boli riadne.ešte tela som si urobila na ranajky vajíčka.... 😢

klaudia85
27. aug 2010

@andelik8 i keď teoreticky to mohlo byť aj nejaké puknutie v bedrovom kĺbe, lebo viacmenej to bolo niekde vpravo dole.

aneta4
27. aug 2010

aj vám lezú už ne nervy reakcie ludi tipu-ty si ešte celá?ešte si sa nerozpadla?a čo ešte robíš doma?bože chuda ty sa ledva kotuláš...... 🙄 pritom si pripadam jak lasica.....iba 8 kg...akurat že mám bruško

andelik8
27. aug 2010

@klaudia85 mne to puklo niekde inde ako obvykle, preto som sa zlakla trochu

@aneta4 mne lezu na naervy moja mama so svokrou. Striedaju sa, kazdy den mi zavola jedna ze ako sa citim, ci uz to bude, ci ma nieco boli a kedy uz to bude... a potom podavaju hlasenie jedna druhej 😀

klaudia85
27. aug 2010

@andelik8 a nevies presne kde? mne sa to stalo uz asi tri-štyri noci, tak len uvazujem, co to asi tak mohlo byt. asi sa to neda presne definovat. Asi uz nikomu inemu nikde nepuka, lebo som nič nevygooglila. A tak, už by bolo u teba aj pomaly na čase, keby to už ta voda je... I ked´mna dosť desí predstava, že sa mi to prihodí v noci.

andelik8
27. aug 2010

@klaudia85 vies co, neviem to presne definovat... no bedrove kosti to neboli, bolo to skor viac ku stredu a dole 😕 ale mozno to len boli nejkae ine kosti 😉

agentkak
27. aug 2010

@andelik8
jej ahoj andelik ty ideš presnee na terminik ???? 🙂 🙂

klaudia čo sa tyka toho praskania, možeš počut kostičky babetka je to sice nezvykle ale pytala som sa na to lekara že voda prenaša zvuk ja s tým mam skusenost uz aso dva mesiace ze ako sa hybe tak praskaju kostičky...ale je to vraj ok.... 😉
a čo sa tyka hlienovej zátky to nie je ako vytok..je toho sprašne vela je to soplikoveho charakteru a väčšinou to býva s primesou krvi alebo zelené takže nestresujte saa 😉

zuzanockamt
27. aug 2010

@agentkak co sa tyka tej zatky, tak ja som toho mala vcera dost, ale ziadna krv a ani nic hnede ... len priesvitny natahovaci vytok ... presne ako pri ovu

agentkak
27. aug 2010

@zuzanockamt zuzi otazne čo je dost akože ked to bolo na intimke tak to je malo....mne pri malej odišla počas spanku a ked som zobudila tak som pod sebou mala hotovu barinu akože fakt vela....ale žiadne bolesti....treba si sledovat potom tie bolesti lebo zatka moze odist a ty mozes porodit aj do troch dni trebars všetko zalezi aj ako si otvorena...

zuzanockamt
27. aug 2010

@agentkak otvorena este nie som ... no jedna intimka by bola na to malo ... lebo ja som citila, ze sa nieco vali von, tak som hned bezala na WC-ko, lebo som sa bala, ze ak je to voda, ale ta by isla rychlejsie, ale ked som videla, ze aka je to konzistencia, tak som bola viac-menej kludna

zuzanockamt
27. aug 2010

a bolesti mavam len obcasne, dnes rano o piatej, ked som bola na WC-ku ma bolelo brucho ako na MS, ale to po chvili preslo a teraz uz nic

agentkak
27. aug 2010

ono uz ku koncu su tie hormony take zblaznenee, takže to možeš mat kludne len viac prekrveny krčok a prepušta hlien ovu charakteru....takže nič ine nam neostava uz len si to odsledovat a tie bolesti sa potom stupnuju skracuju, bolest v križoch a tlak na konečnik...

gladiola
27. aug 2010

@zuzanockamt: mozno sa ti len nieco fajne snivalo

zuzanockamt
27. aug 2010

@gladiola nechapem, preco by sa mi malo nieco snivat? 😕

panki
27. aug 2010

@agentkak no veď presne tvoj opis hlienovej zátky sedí na mňa (s prímesou krvi) len toho nebolo tak veľa a odchádza mi to postupne (mne doktorka povedala že´aj to je možné) aj teraz pred chvílou a bolo to ešte hustejšie ako "soplík"

gladiola
27. aug 2010

@zuzanockamt: no ja som bola od zaciatku na rizikovom, tak sme s muzom nemali ziadne tutu mutu uz osem mesiacov, tak sa mi snivali rozne dospelacke sny a zobudila som sa s mokrou intimkou 😉 vam sa take nestava?

zuzanockamt
27. aug 2010

@gladiola no ale mne ten vytok odisiel vcera poobede, takze s tymto to vobec nespajam ... a taketo sa mi nestava vobec, hoci s MM sex nemavame, jednoducho na to ani nemyslim

gladiola
27. aug 2010

@zuzanockamt:: podla mna ked je to soplovite, je mozne ze to je ta zatka

panki
27. aug 2010

ja keď tak nad tým rozmýšľam tak keď to nebola hlienová zátka čo iné by to mohlo byť? 😒 ale nejak extra neriešim - určite to nebolo nič zlé a keď to bola zátka tak bola 😉
@gladiola vy vážne neviete čo čakáte? 😕

gladiola
27. aug 2010

@panki: moc sa veru neukazalo, furt len ritusu