♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
baby možno je to trošku vsugerácia.chceme aby naši anjelikovia boli už pri nás...a potom to takto vyzerá.ale
@zabkaevka má možno ešte trošku času....tak tam by som stresovala aj ja.hovorite o hlienovej zatke.teraz som akurat čitala...že môže aj bledšiu farbu.lebo pred dvomi dnami som mala......vytok v podobe bledeho hlienoveho -soploviteho...prepáčte za vyraz........charakteru.bolo toho vela..ale ja som bola v tom že je to yvtok.mohla to byt zatka?jaj pytam sa ako keby ste boli doktori.ale mna poteši aj takato rada.alebo aspon vyjadrenie svojho nazoru 😉
Zdá sa mi, že už sa tu niekto na to pýtal... V noci, keď sa prevraciam, občas mi pukne, praskne v bruchu dole, neviem, čo to môže byť. Stáva sa to aj vám?
@zabkaevka máš pravdu moja nestresuj,neboj a pekne si uži svadbu 🙂
@gladiola mavala som výoky ale nie taketo.niečo taketo som mavala pred teh.počas ovulacie
@panki no ved prave vtedy som si povedala že zatka to nemôže byt -lebo som si myslela že to ma ine zafarbenie-len hovorim dneska som študovala na internete-a tam pisali aj o bledej farbe.no nič treba čakat...ale brucho ma boli riadne.ešte tela som si urobila na ranajky vajíčka.... 😢
aj vám lezú už ne nervy reakcie ludi tipu-ty si ešte celá?ešte si sa nerozpadla?a čo ešte robíš doma?bože chuda ty sa ledva kotuláš...... 🙄 pritom si pripadam jak lasica.....iba 8 kg...akurat že mám bruško
@andelik8 a nevies presne kde? mne sa to stalo uz asi tri-štyri noci, tak len uvazujem, co to asi tak mohlo byt. asi sa to neda presne definovat. Asi uz nikomu inemu nikde nepuka, lebo som nič nevygooglila. A tak, už by bolo u teba aj pomaly na čase, keby to už ta voda je... I ked´mna dosť desí predstava, že sa mi to prihodí v noci.
@andelik8
jej ahoj andelik ty ideš presnee na terminik ???? 🙂 🙂
klaudia čo sa tyka toho praskania, možeš počut kostičky babetka je to sice nezvykle ale pytala som sa na to lekara že voda prenaša zvuk ja s tým mam skusenost uz aso dva mesiace ze ako sa hybe tak praskaju kostičky...ale je to vraj ok.... 😉
a čo sa tyka hlienovej zátky to nie je ako vytok..je toho sprašne vela je to soplikoveho charakteru a väčšinou to býva s primesou krvi alebo zelené takže nestresujte saa 😉
@agentkak co sa tyka tej zatky, tak ja som toho mala vcera dost, ale ziadna krv a ani nic hnede ... len priesvitny natahovaci vytok ... presne ako pri ovu
@zuzanockamt zuzi otazne čo je dost akože ked to bolo na intimke tak to je malo....mne pri malej odišla počas spanku a ked som zobudila tak som pod sebou mala hotovu barinu akože fakt vela....ale žiadne bolesti....treba si sledovat potom tie bolesti lebo zatka moze odist a ty mozes porodit aj do troch dni trebars všetko zalezi aj ako si otvorena...
@agentkak otvorena este nie som ... no jedna intimka by bola na to malo ... lebo ja som citila, ze sa nieco vali von, tak som hned bezala na WC-ko, lebo som sa bala, ze ak je to voda, ale ta by isla rychlejsie, ale ked som videla, ze aka je to konzistencia, tak som bola viac-menej kludna
a bolesti mavam len obcasne, dnes rano o piatej, ked som bola na WC-ku ma bolelo brucho ako na MS, ale to po chvili preslo a teraz uz nic
ono uz ku koncu su tie hormony take zblaznenee, takže to možeš mat kludne len viac prekrveny krčok a prepušta hlien ovu charakteru....takže nič ine nam neostava uz len si to odsledovat a tie bolesti sa potom stupnuju skracuju, bolest v križoch a tlak na konečnik...
@zuzanockamt: mozno sa ti len nieco fajne snivalo
@gladiola nechapem, preco by sa mi malo nieco snivat? 😕
@zuzanockamt: no ja som bola od zaciatku na rizikovom, tak sme s muzom nemali ziadne tutu mutu uz osem mesiacov, tak sa mi snivali rozne dospelacke sny a zobudila som sa s mokrou intimkou 😉 vam sa take nestava?
@gladiola no ale mne ten vytok odisiel vcera poobede, takze s tymto to vobec nespajam ... a taketo sa mi nestava vobec, hoci s MM sex nemavame, jednoducho na to ani nemyslim
@zuzanockamt:: podla mna ked je to soplovite, je mozne ze to je ta zatka

sama sebe pisem 🙂
a teraz pozeram, ze mi tu pise 38. tt a ja som podla mna len 37., vam to pise dobre?