♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@klaudia85 ja inac este stale pozeram po obchodoch nejaku supravicku na cestu z porodky, akoze: body, polodupky, svetrik alebo mikinku, lebo to co mam ja pripravene je original sice pyzamko, ale straaaaasne kraaasne 😀 no neviem ci je to vhodne... ale to je asi uz fuk. Dufam ze porodim skor ako sthnem najst a oprat nejaku dalsiu sadu oblecenia 😀 😀 😀
jej baby ďakujem ...ste mi pomohli... aj ja som chcela zobrat nejake dupacky body...este idem kupit nejaky kabatik alebo svetrík 🙂
nechcem vela kupovat, ked neviem aká bude malicka velka 🙂 a potom to ani nevyuzijem ☹ a potom este kopu veci urcite dostanem...takze bude toho podla mna dost
a kolko mate coho kuskov?? priblizne??
@janica81 tak ja mam: body s dlhym rukavom - vela, body s kratkym - hrozne vela, polodupky - asi 6ks, pyzamka - asi 8ks, svetriky a mikinky - 4ks, bundicky - 4ks, tricka s kratkym aj dlhym rukavom - zbytocne vela, ani neviem ci to vobec budem obliekat... potom mam este 4 overaly na zimu (rozne velkosti - dostala som vsetky), rifliciek a menzestrakov asi 5ks a kopec vselijakych inych zbytocnosti 😀 😀 😀
@hobit ja mám tiež obavy aby neublížil malému preto som mu vymedzila teritórium v novom byte ale myslím že mu to dlho nevydrží lebo už skúša trpezlivosť kam môže no uvidíme...ja som bola teraz v piatok na poradni a malému sa moc nechce zase idem 6.9 myslela som si že to bude skôr po druhom pôrode ale asi nie no neva ešte sťahujeme drobnosti tak si to aspoň v kľudne dorobím a potom sa budem venovať len drobcovi 🙂 aj ty čakáš chlapčeka??
@janica81 ja beriem dlhy natelnik, dupačky, svetrik a čiapočku a zavinovačku, uvidime, keby niečo poviem aby mi potom doniesli, len ja idem už teraz v pondelok na sekciu.
V noci som strašne zle spala, jednak nervy, že už v pondelok idem a po druhe som mala takmer celu noc tvrde brucho, aj teraz mi velmi tvrdne, snad je to v pohode. Aj vam tvrdne brucho?
@kikuska25 moja.....vieš ako som ti pisala,že asi už budeme rodit...kvoli tomu srdiečku.tak nakoniec tiež nič malinky je v poriadku.som strašne štastna!ale tiež by som to mala najradšej za sebou.tak teraz musime len čakat.od rana ma strane boli spodok.nedokažem ani poriadne sediet..ani stat...vtedy mám silne tlaky.ide mi to až ku konečniku.je to neskutočna bolest...ale nechcem ešte panikarit...kedže žiadne intervaly som nepostrehla.idem dat asi teplu sprchu
Keď ja mám strach aj kupovať ďalšie vecičky, pokúpila som, čo považujem za dôležité, ale množstvá som nepreháňala, lebo určite ešte podostávame darčeky a potom mi bude ľúto, že som peniaze mohla ušetriť... A dokúpiť sa potom dá hocikedy, keby niečo..
baby, ja mam termin zajtra, a mam pocit ze tomu vobec nic nenasvedcuje. ide ma porazit. je to asi horsie ako v cakarni u zubara, tam aspon vidim kolko ludi je este predomnou 😅
najhorsie je, ze ak sa nic nebude diat, mam sa prist ukazat az v piatok.... ved dovtedy z toho zcvokatiem
Ahojte ...chcem sa spytat ci aj vasim ratolestiam sa v brusku čka..Mojej malej niekedy aj dvakrat denne...je to zvlastny pocit ..asi jej to nieje prijemne ,pretoze sa pri tom strasne rozkope.....Mam termin 9.9 a este stale mam hore brusko a strasne ma tlaci smerom hore...chcem sa len spytat kedy asi ma spadnut brusko??
@katarina87 ahoj aj moj drobec cka ale tak pod 🙂 vecer väcsinou....
cafte babulky... nejaka z TT a okolia??? resp. tie ktore maju termin ochvilocku??? lebo ja uz pojdem do 42tt a ci sa nahodou niekto nechysta do trnavskej porodnice uz teraz 😎
no moja cka vecer aj cez den.....viem ake je to neprijemne ked sa mi cka najradsej by som jej chcela pomoct aby sa jej neckalo....pozeram ze mas termin 8.9 a mas uz brusko spadnute???ja neviem kedy mi spadne...trosku ma chyta panika,pretoze som sa docitala ze ak nespadne tak moze ist zena aj na sekciu..neviem ci je to pravda alebo iba fama...
@katarina87 brusko ti nemusi spadnut pred porodom vobec a uz vobec to nie je dovod na sekciu
@zuzanockamt Dakujem,ukludnila si ma.....
@katarina87 niekedy je to veru dôvod na sekciu 😒aj ja ho mám ešte úplne vysoko. Ale môžeš byť kludná - bruško môže spadnúť aj pár hodín pred pôrodom.
@zuzanockamt @panki @katarina87: caute, aj mne lekarka povedala, ze ked nepadne brucho, tak sekcia, sak kym kontrakcie potlacia maternicu dole, tak aj dva dni mozes rodit, ja mam termin 10. a mam bruch hore

@janica81 nekupovala som vela 56, ale potom neskor som ich hrozne vela dostala, hlavne bodyciek s kratkym a dlhym rukavom, cize sme vybaveni... ale ak som kupovala ja nieco nove, tak vacsinou to boli 62 s tym, ze rukavy sa daju vzdy vyhrnut 😉