♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@gladiola ja už by som bola najradšej keby ma tam nechala že ideme rodiť 😀 ja som už taká netrpezlivá že už som z toho na nervy 🙄 pritom mám termín až o 9 dní. Ale už ma nebaví stále striehnuť či sa moje lenivé dieťa hýbe alebo nehýbe keďže mi s týmto máme od začiatku veľké problémy 😒 už by som to fakt mala najradšej za sebou
@gladiola tak to si jedna s tých šťastných. Ver že je 100-krát lepšie keď sa hýbe stále ako keď sa nehýbe skoro vôbec. Pred mesiacom sme boli aj v nemocnici kôli tomu. Celé tehotenstvo mám "ukážkové" až na tento jeden problém. Milion krát som povedala že by som radšej prevracala pol roka ako od 20 tt striehnuť a tešiť sa s každého mini pohybu ☹
@panki presne viem o com pises, ja mam taky isty problem, niekedy som uz na nervy z toho..tiez sme uz dvakrat boli na pohotovosti s tym, chvalabohu bolo vsetko ok...snazim sa uz velmi nepanikarit, ale privadza ma to do sialenstva pomaly. Najlepsie bolo,ze zakazdym,ked sme odchadzali z nemocky, zacal kopat prvy ligu... 🙂
@elixia aspoň niekto - nemyslím to škodoradostne ale z každej strany počúvam ako sa všetky bábätká hýbu že idú vyskočiť a toto naše dieťa .....škoda reči 😒 som povedala že keď sa narodí dostane po ritke za to 🙂 ale mne sa od začiatku tak málo hýbe a stále som počúvala "veď počkaj keď budeš v 8 - 9 mesiaci až ťa to bude bolieť a budeš chcieť aby prestalo kopať". Už som na konci a ešte som poriadny kopanec ani necítila. 😒
@panki ved ja viem,ze to nemyslis zle 😉 Ja som si tiez myslela,ze somasi jedina,kto ma takyto problem...niekedy by som najradsej kazde dva dni utekala na kontrolu. Ja som nasmu tiez povedala,ze by si po ritke za zasluzil za ten stres co mi vyraba 🙂 Som citala rozne rady,ako ho zobudit (sladke, studeny napoj, hudba...) ale u nas vacsinou nic z toho nefungovalo..A to mam este 4 tyzdne pred sebou.. 😒
Tak dnešná poradna ok,otvorena stale na 4 krčok skratený 1 cm.V pondelok na prijem 😎
Idem do Trstenej,nakoľko som z Namestova
no ahojte baby.... dnes sme boli na poradni... hmm... mame nejake bacili ci co...takze cipok na noc... 😖 sa "tesim" jak slak... fuu dufam ze to bude v poriadku...
Ahojte kocky, tak nas dnes pustili z nemocnice, Nelka sa narodila tyzden pred terminom, ale je to krasne zdrave babatko a velmi sa z nej tesime 🙂 A vy sa tu ako mate? Nestiham Vas docitat. Kto uz porodil?
@andullinka gratulujem 🙂 hod sem fotecku malej nech sa mozme pokochat 😉
uz som sa tu pytala davnejsie ale opytam sa este ze ci tu nieje buduca mamicka ktora bude rodit v DK??? 🙂
Ahojte ani mne nie a nie klesnúť bruško ale aj pri prvom som mala problém otvoriť sa tak pôrod bol des..poradili mi chodiť po schodoch no ja som maľovala drela ako kôň a nič malý buval a keď som zaľahla do postele buď čkal alebo robil čurbes 🙂 no ale kočkam ten stres že detičky stale spinkajú nezávidim ja keď sa dlhšie nehýbe som hotová neviem si predstaviť že by to bolo stále ale možno budú dobré detičky keď sa narodia 🙂 držím palčeky všetkým..
@andullinka gratulujem 😉
@gladiola prvého syna som 9dni prenášala bruško nepadlo v pondelok som mala ísť do nemocnice v sobotu som začala trošku krvácať tak som sa zľakla a išla do nemocnice davali mi čipky na otvorenie bolesti som už mala od soboty večera aj pravidelné ale nie a nie sa otvoriť v utorok ráno mi otiekla plodová voda a malý sa narodil o 13h rodila som bez kontrakcií vyčerpaná a unavená malý bol priduseny ale inak v poriadku ale to bolo o tom že som nič nedala každý čakal na všimné neboj aj ja sa teraz bojím ako to dopadne tiež sa mu nechce vôbec sa neotváram a krčok ako keby ani nebudem rodiť a že druhé bude rychlejšie veľa šťastia prajem neboj ty možno ani nebudeš vedieť ako porodiš...
@andullinka ešte raz gratulujeeeeem!!!!! vy sa máte, že už to máte za sebou a ste už pekne všetci spolu a doma🙂

@gladiola ahoj, hore hore. ja už to začínam vzdávať že vôbec niekedy klesne 😒 zajtra mám poradňu tak som zvedavá ako vyzeráme 😉