icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

zuzuz1
2. sep 2010

@mamicka2009 gratulujem k sofii... krasne meno ste si vybrali... prosim ta to ako si zvladla za tusim hodinu a pol po porode sa pripojit na net? klobuk dole 🙂 uz len za ten napad zobrat si pc do porodnice... to u mna asi nehrozi...
@julcek gratulujem .... prajem vela stasticka s drobcekom 🙂

krtica11
2. sep 2010

všetkym babam gratulujem 🙂

silvia87
2. sep 2010

no tak sme dnes boli na poradni a este to vobec nevyzera na porod,takze si este asi pockame,malinkej sa asi este nechce von,ale ja by som ju uz chcela mat prisebe🙂

gladiola
2. sep 2010

@silvia87: sak ju mas pri sebe 😉 ale viem o com hovoris, na jednej strane mi bude ta totalna blizkost a tie kopanceky v brusku chybat, ale si chcem moje babo privinut a pusinkovat, kde budes rodit?

andelik8
2. sep 2010

@panki je to potvorka, co ti poviem 😅 som zvedava co mi povie zajtra doktorka na poradni. Ale v inej teme je baba co mala rovnaky termin ako ja, v pondelok mala poradnu na kramaroch a aj ked prenasala iba jeden den uz si ju tam nechali a dnes jej pichli vyvolavacku... tak myslim, ze aj so mnou uz to pojde rychlo

liliana82
2. sep 2010

Baby GRATULUJEM k detičkám 😀 😀 😀 😀
Juuuuj veľmi vám závidím, už by som drobca mala aj ja rada pri sebe 😵

@andelik8 držím palce nech to máš už za sebou, ja som len teraz začala 39tt a už mám toho plné zuby, predstava že budem takto ešte 2týždne....nieee od nedele skúšam všetky tipy na urýchlenie pôrodu 😉

anetaadam
2. sep 2010

Tak dnešná poradna tak ako stále otvorena na 4 krčok 1 cm a v pondelok nemocka,vyvolavačka,aj sa tešíim a aj mám strach 🙂

anetaadam
2. sep 2010

Gratulujem novým mamičkám,hlavne zdravie a veľa mliečka 🙂

lunana
2. sep 2010

Ja som bola dnes tiež na poradni, a na pôrod to nevyzerá ešte dosť dlho, krčok 3 cm, otvorená na špičku prsta a nakoniec ma doki potešil tým, že sa trošku posúva termín, takže môžem porodiť aj 15. alebo 16. septembra, to je o týždeň neskôr ako som mala pôvodne 😠

gumimaci
2. sep 2010

@andelik8 ja si myslim, ze uz si mozes zobrat tasku zo sebou 😉 a najneskor v nedelu uz nebudete 2v1 😉

@anetaadam zavidim, ked uz vies co a ako...

@liliana82 tak mne nezabera nist...

liliana82
2. sep 2010

@gumimaci a čo si skúšala? 😉

gumimaci
2. sep 2010

@liliana82 fyzicku pracu, prechadzky, sex ... 😠 a nechce sa mu ani za boha 😠 😔 🤐

anetaadam
2. sep 2010

Keby som mala 38 týžden tak rodím aj dneska,ale podľa nich až v pondelok tak čakááááááme 😖

liliana82
2. sep 2010

@gumimaci ja som včera 4 hodky upratovala byt a potom som 5 hodín behala po obchodoch a nič.. 😖
skúsim ešte ten sex a schody a potom už neviem 🙂

gumimaci
2. sep 2010

@liliana82 no ja tak isto 😝 dnes skusim o5 znasilnit mojho chlapa 😀

gladiola
2. sep 2010

potom napiste, co pomohlo 😉

panki
2. sep 2010

aké sme všetky nedočkavé 😀 ešte ani termín nemáme a už včera bolo neskoro 😅 posledný mesiac trvá fakt najdlhšie

katarina87
2. sep 2010

ahojte baby ..dnes som bola v poradni.CTG v poriadku,ale potom som musela cakat na lekara 2 hodiny,len na to aby mi povedal ze ctg mame ukazkove a ze sa uvidime 9.9...nic viac....ani ma nepozrel ci sa neotvaram...ani sa nespytal ako sa citim...nic....vyzeralo to tak akoby som ho otravovala ze som tam...mozno som prilis nervozna z toho ze sa to uz blizi...ale je to normalne??aby som cakala na lekara 2 hod. a potom nic???? vsetky tu pisete ako ste otvorene a ako krcok....a ja neviem nic.....a este mi na koniec povedal ..: ak by nieco napr krvacanie,unik plodovej vody alebo kontrakcie tak hned pridte...ja som myslela ze puknem....myslim si : no asi nebudem sediet doma a cumiet do stropu......

gladiola
2. sep 2010

@katarina87: chudatko, to kde mas take skusenosti?

katarina87
2. sep 2010

@gladiola no som z Prešova

silvia87
2. sep 2010

@gladiola v ruzinove,vsak hej,aj manzel hovoril ze ake tu bude cudne ze moje brusko uz nebude plavat a vyskakovat.....ale za to on bude vyskakovat z postele len ked zaplace,uz to vidim😀

ericka310
2. sep 2010

Tak uz pribudli dalsie cerstve mamicky.....gratulujem taktiez a zavidim.
U mna zatial este stale ziadne priznaky druhy den po termine. Ale termin som mala vyratany tak medzi 1.-4.9. tak najneskor v sobotu snad....bol by to aj pekny darcek pre moju maminu, 4.9. ma totiz narodeniny a urcite by sa potesila prvemu vnucatu. Zajtra idem na poradnu tak uvidime, co doky povie.

julcek
2. sep 2010

Baby dik za blahozelania podla sestriciek v porodnici, sa babatka rodia hlavne podla splnu a takychto veci

anic1
2. sep 2010

ahojte baby, je tu niekto z Trnavy? ja už to chcem mať čím-skôr za sebou, poradte ako?

nika80
2. sep 2010

@lunana ja som sa práve dnes vrátila z nemocnice v Bojniciach a musím ti povedať, že to nebolo vôbec strašné. Ja som porodila o 3 týždne skôr, ale som rada, že to už mám za sebou. 25.8. sa nám narodila malá Nelka, pri pôrode vážila 2150g a dnes pri prepustení z nemocnice 2180g. Rodila ma doktorka Lomenová a bola super. Ešte aj po pôrode sa prišla za mnou pozrieť na izbu a pýtala sa ma ako sa cítim. Na sestričky ani doktorov nemôžem povedať krivého slova. S pánom primárom som sa stretla len 3 krát, keď bola veľká vizita, takže ti neviem povedať, aký je pri pôrode. Len tam vo veľkom rušil maminám cisárske rezy. Nútil ich rodiť spontánne aj keď mali podklady od iných lekárov, že môžu rodiť len cisárskym. Ak by si sa chcela niečo spýtať, kľudne sa pýtaj. Ešte mám všetko čerstvo v pamäti.

gladiola
2. sep 2010

@katarina87: takych lekarov bohuzial najdes vsade na Slovensku, nehovorim z vlastnej skusenosti, len to co citam na konovi

@silvia87:chichi, aj mm mi slubuje ako bude skakat k babu, nuz uvidime, treba dufat 😉

silvia87
2. sep 2010

@gladiola a ty kde budes rodit??,,

katarina87
2. sep 2010

@gladiola ja si to uvedomujem...ale je to strasny pocit...kazdy den je dlhy a tazky...a este k tomu nic neviem...ale zmaknem to...ved niesom ani prva ani posledna....asi velmi stresujem......

gladiola
2. sep 2010

@katarina87: ja by som na tvojom mieste tiez total stresovala, ani cirkus tam nemozes urobit, bo nevies, ci ta nahodou nebude rodit, hm? kokso, fakt si ti lekari niekedy myslia, ze su rovni s panom Bohom, ja tiez chcem vediet vsetko, aj kazdy den, ultrazvuk by som tiez rada mala doma, aby som sa mohla stale pozerat na babo 😉

gladiola
2. sep 2010

@silvia87: tiez Ruzinov