♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@lucialen ahojky no ja idem do Bojníc lebo budem u svojho doktora mám Hudeca a chcela by som rodiť tam..primár je fajn ale nesmieš mu protirečíť a musíš poslúchať čo radí inak je fajn poznám tam všetkých je to tam po 10rokoch pokrok veľa sa tam zmenilo rodila som tam prvého syna a až na pôrod v pohode ale uvidíme..
si uvedomujete baby, ze v tomto mesiaci pridu nase babenka na svet? juchuuu. Idem na poradnu, drzte palce!
@gladiola preco ti chcu robit sekciu? ... ja budem mat tiez pravdepodobne velke dieta, ale sekciu mi nikto nespominal 😕 ... lebo rodi sa normalne aj 4 a pol kilove dieta, pokial nie je uzka panva
@zuzanockamt: no, mam vysoko maternicu, neviem teda, ze v stredu uvidime, mi lekarka povedala, ze sa nemam nad tym zamyslat, ze potom sa dohodneme
Babulky, tak mne sa dnes 13.30h Na Kramaroch narodila dcera Sofia, ma 49cm, 2.80kg, rodil nas skvely Dr. Lovíšek a jeho tím. Všetci boli fantastickí!!!!!
Ahojte, pozdravujem vsetky, dlhsie som sa tu neukazala lebo sa mi skor narodilo babo, chlapcek Risko, vaha 2470 g, 47 cm, termin som mala 23. september, ale pytal sa mesiac skor. Porod bol velmi rychly a kratky, nato ako som sa toho obavala to dopadlo super. Pozdravujem vsetky a drzim palce aby Vam to tiez tak dobre dopadlo.
@mamicka2009: gratulujem!!!! uau, a uz si na nohach a pises nam? klobuk dole!!!! ako sa mate?
@mamicka2009: ako si rodila?
@mamicka2009
@julcek no teda baby, gratulacia. 🤐 😵 😵
@julcek
@mamicka2009 gratulujem baby 🙂
@mamicka2009
@julcek gratulujem obom! tesim sa na fotky babatiek a tiez zavidim... ja uz 4ty den prenasam ☹ zajtra ma caka poradna, to si ma tam uz pravdebodobne nechaju a vidim to tak, ze do konca tyzdna bude mala na svete. som
jej vsetkym gratulujem k babatkam...

@lunana viem len ze primar je dost neprijemny, pri porode aj krici na rodicky 😒 Mna primal dr. hudec a ten bol velmi mily a na neho som pocula pozitivne veci. A od 1.9. tam ma nastupit dr Matuskova z handlovej, ona je tiez dobra. A viem, ze casto sa stava, ze akoze nestihnu dat epi. Ono to je velmi individualne, zalezi asi aky mas porod. Mozno sa to zlepsilo, mozno su tam novi doktori, neviem, ved uvidis aka bude tvoja skusenost. Mne by bolo tiez pohodlnejsie a rychlejsie ist do bojnic a mozno ked to pojde velmi rychlo budem musiet ist tiez 😒