icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

lucia20
5. sep 2010

@zuzuz1 inak, ja som mala teraz pri tatiane najmensie brusko zo vsetkych a mala bola najvacsia. mala 3550gr s teratomom. takze na brusko sa neorientujte....

lucia20
5. sep 2010

@matka24 gratulujemeeee. vela zdravicka a rychly prichod domov.

tajinkaa
5. sep 2010

@anetaadam a tiež ideš rodiť v Trstenej? a ty ideš na sekciu ked ideš zajtra??

tajinkaa
5. sep 2010

@matka24 gratulujem a zároveň závidím 😉 aj ja už chcem ísť 🙂

zuzuz1
5. sep 2010

@lucia20 hmm to je pravda s tou malou... ja to vidim aj na jednej kamoske... ta ma teraz rocnu dcerku a 3 rocneho chlapca kt. je az ttrochu hyperaktivny... a bojuje za skolku ako sa len da, do s malym sa to neda... bohuzial je to tak ako to je..,. aspon ze terza sa trochu umudrili "ti hore" a matky maju moznost pracovat s priplatkom... takto si bude moct dovolit aspon sukromnu skolku...

zuzuz1
5. sep 2010

vybuvana doruzova... 🙂 idem hodit hygienu a potom na veceru s drahym 🙂

anetaadam
5. sep 2010

@tajinkaa Nie sekciou,ale normalne

ladywitch26
5. sep 2010

@lucia20 luci, este som ti neblahozelala, nebolo casu. malinka je zlatuckaaaa 😵

inak musim potvrdit, ze na velkost brucha sa fakt neda spoliehat. pri stanke som mala mini brusko, a mala 4200g, pri fabienovi bolo to brucho uz vacsie a mal 3200g, no a kolegyna, co mala termin 2 tyzdne po mne mala brusisko riadne velke, az si z nej robili srandu,ze dvojicky, a v stredu porodila chlapceka 2500g.

lucinka83
5. sep 2010

@agentkak TAK gratulujem 🙂 sok to bol iste riadny 🙂 manzel sa tesil? Mali ste meno v zalohe?

hobit
5. sep 2010

@anetaadam
@gladiola
@ericka310 drzte sa 🙂
@matka24 gratulujem 🙂

andelik8
5. sep 2010

babulky lucim sa s vami... zajtra rano idem na prijem. Ozvem sa asi az ked nas pustia, neviem ci si tam necham priniest notebook. Majte sa tu zatial krasne a drzim palce vsetkym dalsim nastavajucim mamickam ktorych porody zmeskam a vopred gratulujem ku kazdemu novemu miminku 😉

m.p.
5. sep 2010

tak nech ti to tam rychlo ubehne a vela stastia prajem

gumimaci
5. sep 2010

@andelik8 ozvi sa co najskor a drzim palce 😵 🙂

elixia
5. sep 2010

@andelik8 vela stastia, nech vsetko dobre dopadne 🙂

gladiola
5. sep 2010

@andelik8:drz sa!!!!

klaudia85
6. sep 2010

@andelik8 Držím vám palce!!!

hobit
6. sep 2010

@andelik8 drz sa 😉

lunana
6. sep 2010

@andelik8 držím palce 🙂

anic1
6. sep 2010

@tinkerbell možno doktor ti aj pozrel váhu len ti ju nepovedal, skús sa ho na to spýtať.

katarina87
6. sep 2010

ahojte baby....chcem sa spytat ako vyzeraju poslickovia?? mam termin vo stvrtok,ale nic mi nieje...nic ma neboli...len podvecer ma trosku picha po bokoch na brusku. a mala sa netlaci dole ale hore...kopance dostavam do rebier...a ako je to s pohybmi...rozmyslam ci moze kopat aj ked to namna pride?

klaudia85
6. sep 2010

Tak to by zaujímalo aj mňa 🙂

lucialen
6. sep 2010

@katarina87 Presne toto som aj ja rozmyslala, ci sa maly este bude hybat ked budem mat bolesti. Ja ked zacnem mat poslickov, tak je to rozne, niekedy sa maly hybe ako splaseny, hrozne a niekedy sa ani nepohne len mam bolesti. Ja mam takych poslickov, ze ma boli podbrusko, ale tak boli, ako keby reze a picha a az uplne dole vo vnutri. Niekedy to je taka vlna, ze zacne tvrdnut brucho hore a vyusti to v podbrusku v tej bolesti. Inak take bolesti ako pri ms a krize som mala iba raz, toto vobec nie su take bolesti ako pri ms 😒 A teda mam ich uz tyzden kazdy vecer, opakuju sa kazdych 10 minut, ale maly sa aj tak zatial nechysta. Ale ze kazda zena to vnima inak a ma ine bolesti

hilaris
6. sep 2010

@katarina87 u kazdej je to ine. pri prvej dcere som poslickov vobec nemala. A teraz si tiez nie som ista ci som ich mala. Niekto citi tvrdnutie brucha, niekoho to boli v podbrusku, inu v krizoch... mna momentalne picha v bokoch a dost pravidelne tak mozno to su uz zacinajuce kontrakcie... vobec si nie som ista lebo toto som prvy krat necitila...

medyna
6. sep 2010

no ja neviem, ci su to poslickovia, ale mavam take bolesti ako pri ms, bolia ma krize a stehna, vcera to bolo take neprijemne, ze som sa az musela postavit z gauca a ist to rozchodit, krize ma boleli strasne, nemohla som sa ani vystriet poriadne. Potom to preslo a na chvilu sa to vratilo este vecer, ked som si lahla.

adrianai
6. sep 2010

ahojte žienky, ak môžem, pichnem sa sem k vám 😀 vidím, že už asi všetky máme podobné pocity...ešte donedávna mi nič nebolo, ale posledné dni...tiež neviem, čo sú poslíčkovia, ani tvrdnutie bruška...ja poznám len také tie bolesti ako pri ms a tiež ma bolia bedrové kĺby...ale to tak dlhšie, nemám to krátko..a ešte ma akokeby ťahá až bolí kúsok brucha nad pupkom, keď stojím al.chodím-to ževraj mám len oddychovať...ale pre našich drobčekov vydržíme hocičo 🙂

julcek
6. sep 2010

Ahojte, sice neskor ale pridala som do albumu fotky nasho malickeho Riska

katrin31
6. sep 2010

@medyna ja mam presne to iste..strasne bolesti krizov, podbruska ako pri ms, stehna a panvove kosti.uz by sa to mohlo rozbehnut

medyna
6. sep 2010

@katrin31 no ja dufam, ze u mna je to len predzvest, nech babo este zostane chvilu v brusku... este aspon tyzden 😉

gladiola
6. sep 2010

no caute, mne sa len babo furt prehadzuje a tlce, ziadne tvrdnutie, ziadne stahy, nix, uaaaaaa

hobit
6. sep 2010

@julcek zlatucky 🙂