♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
A nemali by byť tie pohyby menej časté ako predtým? Lebo ja mám pocit, že malé kope viac ako kedykoľvek predtým. Riadne ma kŕčuje pri tom tá malá potvorka,
Ja mám tiež pocit, že tá naša sa teraz hýbe viac ako predtým, niekedy sa až zľaknem ako ma to bolí keď kopne.
Presne, vsade sa pise ze babatko sa hybe menej ku koncu tehu, ale ani u mna to tak nieje. Presne tak ako vy, cele brucho sa mi hybe, boli to. Moj maly minuly tyzden 5 hodin bez nejakej dlhsej prestavky, uz som myslela, ze mu nieco je.
Ach, nech uz mame vsetky za tym 🙄
No aj moj sa mixuje o 100 500..... 🙂 tiez je to niekedy dost bolestive ked sa tak pohne....drahy potom hned stresuje co uz ideme??ja ze este nie.... 🙂
@gladiola no tak na tom som rovnako....ani neviem ako take bolesti vyzeraju...dufam ze to zistim ked to pride. 🙂 a vraj babo ma teraz prespat 90% dna ..no moje kope 90 % dna....ale som rada aspon viem ze je vporiadku....
ahojte babenky vidim že aj vam sa to bliži ja už mam po termine a stale cela jak keby som nebola ani tehotna uplna pohodička ani neviem ake bolesty mam čakať 🙂
Dnes poradňa a vraj na pôrod to ešte nevyzerá :(((
Tak s tými pohybmi aspoň nie som sama, tiež mám dakedy zvláštny pocit, či je ok, keď až tak sa tam hemží... Dnes aj pri monitorovaní kopala, vyzeralo to, že budeme musieť dojsť aj zajtra kvôli tomu.
@panki tak už to máte za sebou, gratulujem!!! 🙂 a popíš zážitky čo a ako 🙂
holky ako casto chodite teraz na poradne ja som bola pred tyzdnom a objednali ma az za dva tyzdne 14teho nemalo by sa chodit 1x za tyzden
čo mate nachystane pre deturence na oblečenie ked pojdete z nemocky?
@amunet ja chodim do tt kazdy tyzden - co sa pri tebe pomylili??
@tinkerbell ja neviem 🙄 som trochu s toho nervozna, lebo obidve decka som mala skor prveho v 34tt a malu v 38tt takze mozem kazdu chvilu porodit a takto bez kontroli a to boli obidvaja do 2h vonku, malu som skoro v aute porodila 😅
@amunet kto ta takto objednal, lekar?
@tinkerbell asi to bola sestricka....malemu zistili dilataciu obliciek 😔
@amunet ale ja uz teraz chodim len do nemocnice, k svojmu lekarovi uz vobec nechodim a v nemocke ma vzdy objedna lekar na dalsi tyzden
@amunet moj ma tiez jednu oblicku vacsiu, ale lekar hovoril, ze po porode sa to zvykne same upravit, len to treba odsledovat
@tinkerbell aj mne to povedal, moja mala mala tiez jednu a same sa to do roka upravilo, ale teraz maly ma obidve a horsie 😒
ona mala 5mm a on mal naposledy 8mm
ja svojmu dr uz nechodim a v nemocke som este nebola 🙄 takze hlucha medzera...
jaj, tak to ta tak zle objednali, asi toho maju teraz vela. Ved keby sa ti nieco nezdalo, tak chod na pohotovost.

Cavino,
nooo.... ani ja neviem čo sú poslíčkovia... mňa tiež sem tam pobolieva bruško...ale horšie je to mrvenie maličkej...to nieže sú kopančeky...to mi ide bok vyvaliť, rebra ani nevravím a žalúdok ma proste smolu... aj teraz sa prehadzuje brutalne 🙂
cele brucho prehadzuje 🙂 chudatko moje..uz ma asi malinko miesta 🙂