♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@jajus101 ja na tvojom mieste by som isla, nenechaj sa odradit tym, ze ta prvy krat zrusil 😉
Ja som dnes tiez uz chcela volat dokimu, lebo mi od rana tvrdne brucho, teda mam ho tvrde a obcas makne 😒 Snazim sa nestresovat, lebo maly sa hybe a bolesti nemam. No za cele tehu mi brucho strvdlo len par krat a dnes ho mam ako basketbalku cely den 😒
áno,také od aventu
babyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy....................... hlasime sa po 4 dnoch... v pondelok 6.9. o 3:35 sa nam narodil Lukáško 🙂 je to maly drobcek... 49 cm a 2560g... moj maly vrabcek 🙂 dnes nas pustili domkov takze sa pustame do novej etapy a mam zo vsetkeho zmiesane pocity... taky strach a obavy... jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj
ktora este porodila tak gratulujem 🙂
@zuzuz1 GRATULUJEM 😀 😀 😀
Bože ako sa to tu rozbehlo... 😵
Ja dnes večer odchádzam do nemocnice, volala mi moja dokina, že na 20:00 mám ísť na centrálny príjem, že mi ráno o 4-tej pichnú vyvolávačku a uvidíme, čo ďalej,...som otvorená na 2cm, a ona tu od piatku poobedia do pondelka nie je , tak to chce trošku posúriť..júúúj už začínam byť trochu nervózna 😨 , ale strašne sa tešííííím na drobčeka
Dám vedieť, ako sme dopadli, idem rodiť do Ružinova, možno sa tam s niektorou z vás stretnem 😀
Všetky sa držkajte , rýchle pôrody a nech už máme našich krpcov vedľa seba 🙂 🙂 🙂
ahojte, tak podla mna minimalne jedna z vas dnes porodi 🙂 Az teraz som nasla tuto temu.. chcela som sa opytat, ci ma niekto take divne bolesti medzi nohami, ako keby ma boleli kosti.. Ked dlhsie lezim, tak sa nemozem ani postavit ani sa prehodit z boka na bok. Praskaju mi kosti a neuveritelne to boli. Inak vobec nic.. Predtym ma boleli krize, teraz posledne tri tyzdne len tie 'kosti', alebo co to je.. Kazdy tyzden som na kontrole otvorena o pol prsta viac. Teraz v utorok mi povedali, ze na 1,5- 2 prsty.. Ale to asi nic neznamena, ze? 😒
Ahojte baby. Chcem sa vas opytat ci aj vy mate take mindraky z ocakavania porodu. Ako zistim ze uz mam kontrakcie??
Ahojte v pondelok 13.15 sa nám narodila NELINKA 2900g a 47 cm.Pôrod super, len 3 kontrakcie a mala bola von.Takže rýchlo a bezbolestne🙂
Ahojte baby..tak vcera kontrola dopadla fakt zvlastne....bola som na CTG -lekar namna pozeral ako na zjavenie..ze mam termin a nic mi nieje,..chcel ma tam uz nechat,ale napokon po dobrom CTG a ultrazvuku sme sa dohodli na pondelok ze pojdem na prijem...sestricka mi vzala moc a povedala ze je pozitivny na bielkovinu a je tam aj niejaky hnis...ale vobec sa tym lekar nezaoberal...tak sa bojim ci to nemoze ublizit babetku...Myslite ze ma nechaju uz aj rodit v pondelok? ked mam prijem na 7:00? manzel si mysli ze ano...ale asi koli tomu ze chce uz mat malu pri sebe 🙂
@katarina87 určite ano.......daju vyvolavačku..a ono sa to rozbehne.načo by ta tam inak prijmali.aj nás to čaka zajtra.nemám žiadny strach...strašne sa tešim.možno aj preto,že prvy porod som mala dost tažky.....tak som pripravena od začiatku na všetko.ale sa nám to tu rozrodilo.to je super......ved sme septembrovky 😉
a všetkym mamičkam gratulujem k babenkám.želam vela zdravíčka,mamičkám vela,vela mliečka.a ostatne pride samo
@lucinka83 no viem, ze tvrdnutie je ok. Ale som myslela, ze je ok ked stvrdne na nejaku minutku, dve a uvolni sa. No vcera hodinu brucho ako kamen, maly sa hybal len tak aby sa nepovedalo, skor sa len sem tam pohol, tak som radsej isla do nemocky, nech ho pozru. Samozrejme, ked ma dali na pasy, maly si zacal veselo kopat, skoro ma porazilo. Dokina mi sice neobjasnila, preco mi tvrdne tak dlho, ale maly je ok a ja som mohla v klude spat 🙂
A gratulujem vsetkym novym mamickam 😵 😵
ako som sa rozpisala.len som ešte cchela k tym bolestiam.ja ich mám presne mesiac.ked mi začali boli to posličkovia..a kamoška mi hovori do dvoch tt porodiš.tak stale som len čakala...pomahala som tomu ako sa len dalo.pohyb,teply kupel,sex,štiplave,čajiky..a nič.bola som s toho dost neštastna...dva krat planý poplach.jeden krat som sa už obliekla,že ideme do nemocky..ale nejak sa to utišilo.druhy krat sme aj do tej nemocky išli...ale nič.akurat vyrok sestričky...načo druhorodička takto stresuje.no radšej budem stresovat a dam sa vyšetrit...ako niečo zanedbat.a jednoducho naozaj tento posledny mesiac..bol pre mna dost hekticky.dufam,že mi to môj anjelik v brušku odpusti.ale najlepšie na tom je že teraz asi 3 dni mi nič nie.žiadna bolest,žiadne pichnutie,žiadna falošna kontrakcia.jednoducho je mi fajn....tak jednoducho babenko si len chcelo pobudnut v maminkom brušku.škoda že som to pochopila až tak neskoro.
@aneta4 To aj mne uz po dvoch tyzdnoch bolesti, vsetci hovoria, ze to uz pride a ... Ale pravda je, ze posledne tyzdne uz nechces nic zanedbat, tak radsej ides. Mne tiez sestricka hned, ze to budu len poslickovia, ale ja chcem vediet, ze maly je ok, nema snuru okolo krku a podobne scenare.
ALe tvoje uz nema na vyber, uz musi prist 🙂 Drz sa zajtra 😉

@jajus101 no mozno sa tiez otvaras..radsej by si mala ist..